Bunda bácsi: Most akkor írsz nekem edzéstervet???? :) Mert kéne már... végre hízok, bár tudom, nem látszik. :( De akkor is többet mutat a mérleg. (és nem csalok)
Amugy nem csak én mozdultam meg hanem mind a 11ember ugy dolgozott ahogy kellett és remélem nagyon sokszor lessz olyan hogy mind a 11ember aki a pályán van ugy MOZDUL meg ahogy kell!
igy van kaptunk tudást rengeteget!!te meg VICK ne aprózd el a dolgokat,akkor is mikor ott vagyok csinálj ilyeneket!!ki lehet dobni az összes kamerás tel.-t!!API megmozdult!!ilyeneket csinálsz még és izgulni fogunk vajon menni fog e a teszt!! ti ismertek msn cimen valami pollyt akinek extreme 23 hotmail.com a cime?doczy gergönek valami osztálytársa!!nem tudom h.került hozzám de kis flegma fos anyázik nekem!!eldumálgatnék vele!!
Nagyon szívesen csinálok képeket. A 147. hozzászolásnál raktam fel egy képet, ami a Dozernak megvan telefonon. Ha tetszik akkor kérd meg hogy küldje át. De szólj ha van valami jó ötleted!!!
Én is lelkes Photoshop-hívő vagyok, de ha a Roland művész úrnak ennyi ideje és ilyen jó ötletei vannak, akkor inkább őt kérem/kérdezem, hogy mi lenne, ha telefonra csinálna valami jó kis képet, olyat, ami kis méretben is jól látszik!
Amúgy a vasárnap hihetetlen jó volt. Asszem lenulláztam egy szegény támadót, remélem nem komoly...
Szücsi Te meg kapd össze magad, ha nem jössz, kiben fogok elesni? :P :D
A Ketreccel kaptunk instrukciókat egy nálunk sokkal tapasztaltabbtól, úgyhogy most már új szelek fújnak.... :)
Offense rettegj... :P Már érik a revans a vasárnapi TD-ért!!! :)
akkor hozzd le nekem légyszives szerdára legyen nekem is!!elteszem a gyüjtemények közzé!!MICHAEL LITTLE VICK-ről 2 példányt is kérnék,amiket hallottam róla!!kár,h.elmentem!!örültem volna 1 találkozásnak!!