AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRGHHHHHHHHHHHHHHH
hat ez mi?????
RTLklubbot nezitek gondolom..........kesz katasztrofa
hat amikor azok a macak el kezdtek tancolni...es utanna meg arrol volt szo, hogy miert piros a melltartojuk...es erre nem tudtak valaszolni a tervezok.....eldobtam az agyam.....hogy a francba tartozik ez az SW-hez??????????????
Amatorok nagyon!.....es meg megy tovabb asszem :(((((((((
Holnap nyílik a Duna Plázaában a Mozi mellett egy Moviue Shop. Ma voltam ott és a SW bögrétől kezdve a pólókon át a Watto és Jar-Jar-os rongybabát mindent meg lehet majd venni.
A könyvesboltban (az elsőn) lehet kapni egy rakat Sw könyvet, kártyát, matricát, képregényt stb. Ha marad szombatig belőle, akkor érdemes benézni!
El ne felejtsétek felvenni ma az RTL klubbról a fókusz extrát!
A másik, hogy minden vasárnap volt az rtl klubbon néhány perc a SW PM-ről. Namármost azt hiszem két rész nincs meg nekem! :-(
Tudnék egyeztetni valakivel aki szintén rögítette ezeket?
köszi előre is....:-)
Én is az asszonnyal megyek ( 00:30)...Áruljátok már el nekem hol lehet SW-os polókat venni? Szivesen vennék én is egy darth maulost és akkor abban "feszítenék" csütörtökön...:-)
Komoly! :-)
Sziasztok,
nem lovok le egy poent sem, de lesz ket kerdesem ha mar lattatok a filmet. (bar sokan mar lattak, anyway:)
Figyeljetek meg a fenykardokat (szinekre gondolok) emlekeztek, hogy a New Hope ban kinek milyen szinu kardjavolt?
Es megegy kerdes lesz a bajvivasrol, de csak ha lattatok, addig tartom a szam.
------------FIGYELEM!-----------------
Van 2 ELADÓ jegyem, SZEPT. 16-ra, a Duna Plazaba, feliratos előadásra, 14:00-ra! (jobb közép 15.sor 5,6 király hely) A film pedig az Episode I aki nem jött volna rá. :)))
---------------------------------------
Ugy tudom az alabbi (budapesti) mozikban:
HM Duna Plaza, HM Lurdy Haz, Cineplex Odeon, Kossuth 4. Ha tevedtem volna javitsatok ki.
Sajnos videki mozikrol nem tudok semmit.
Én is jövök az asszonnyal. Padawan-osra vágatott hajjal. Maul-os arcfestésen még gondolkodom :) (bár így a kettő elég hülyén jön ki...)
A Virgin előtt 21 körül?
Én még nem tudok róla, de jó lenne összefutni holnap éjjel előtte. Én a feliratos verzióra megyek Kedvesemmel. Ő most intézi a saját készítéső Amidalá-s pólójának legyártását. Én egy fekete Darth Maul-os póló-ban fogok virítani...
Ha valaki olvassa ezen leveleket és érdekelt az éjjeli vetitésben, konzultáljunk...
:)). No Te sem a kerdesemre valaszoltal, de legalabb nem voltal semleges.
1. A topic cimebol nem kovetkezik, hogy MINDENKI szereti a Star Wars, mert ha kovetkezne nem tevedtem volna ide.
2. Sajnalom, hogy mindenki csak a stilusba kot bele.
a, Miert ne nevezhetnem ITT seggfejnek, "fikajancsinak" azt, akit annak gondolok, vagy mashol miert szabad?
3. Ha azt irom, hogy milyen kurva nagy Wars rajongo vagyok tuti nem kotsz bele.
4. Nem tudom, hogy miert egyertelmu, hogy makos kazin kellett volna megneznem a filmet. Ha igy lett volna akkor valoben igazad van, de hat nem feltetlenul kell Magyarorszagrol hozzaszolni, de hat ez mar csak logika kerdese.
5. A csunya szavakat illetoen valamelyest igazuk volt a hozzaszoloknak, de felhaborit ez az egesz, mert szerintem a film a nezoert nem pedig forditva.
Nagy fan-nak (bekes Jedi-harcosnak) lenni annak van ideje, aki tud neha morzsalasra is szakitani.
6. Valoban lehet, hogy nepszerutlen vagyok azzal, hogy maskepp latom ezt, de csunya szavak nelkul is erdekelne, hogy hogyan lehet ennyire egy film miatt begajdulni.
7. Anti SW honlapot sem nyitok, mert igazabol nem a SW-szal van bajom, hanem a tulzott fansaggal.
P.S. Ezzenel utolso valaszom befejezem, az esetleges hozzaszolasokat elolvasom,
Bye
echt
Es milyen minosegbeli kulonbseg van az EX/THX/Dolby Digital kozott?
Hát ekkora kacsát... Szerintem badnws jót röhöghetettt a markában, amikor leírta ezt a hírt. A CNN főoldalán csupán a Floyd hurrikánról írnak. Úgy gondolom, ha a hír igaznak bizonyulna az rögtön a főoldalra kerülne... GL-nak bizonyára több sütnivalója van, mint a szegény megboldogult ifjú Kennedy-nek...
Elbatyogtam jegyet venni a 5-ös terembe 00.01-re, hát rajtam kívűl még 3,4 arc volt, tehát nem volt nagy tolongás, de sajnos a filmet szinkronizáltan és az EX hangrendszer nélkül, csak dolbi digitallal adják.
Poénból megkérdeztem, hogy most is csak az utolsó és első sorokba árulnak jegyet, az eladó vette a lapot és mosolyogva mondta, hogy most minden jegy megvan még.
A holywood bolt még mindig csukva van, szúros szemű őrők vigyázzák, elég jól nézett két hegyomlás termetű cimbora támaszkodott a pulton, és pont köztük volt egy papírból készűlt Darth Maul reklámfigura, úgy néztek ki mint a három testőr. Hehehe!
Elbatyogtam jegyet venni a 5-ös terembe 00.01-re, hát rajtam kívűl még 3,4 arc volt, tehát nem volt nagy tolongás, de sajnos a filmet szinkronizáltan és az EX hangrendszer nélkül, csak dolbi digitallal adják.
Poénból megkérdeztem, hogy most is csak az utolsó és első sorokba árulnak jegyet, az eladó vette a lapot és mosolyogva mondta, hogy most minden jegy megvan még.
A holywood bolt még mindig csukva van, szúros szemű őrők vigyázzák, elég jól nézett két hegyomlás termetű cimbora támaszkodott a pulton, és pont köztük volt egy papírból készűlt Darth Maul reklámfigura, úgy néztek ki mint a három testőr. Hehehe!
Imádom az ilyen hülyéket mint ez a badnews ( azért megnéztem, cnn nem is tud erről ), volt már egy ilyen az azt csinálta, hogy elrabolták Jake Lloyd-ot és megölték, tele van a világ hülyékkel.
Azt is kértem és ezt is kérni fogom, hogy a topicból töröljék.
:)). No Te sem a kerdesemre valaszoltal, de legalabb nem voltal semleges.
1. A topic cimebol nem kovetkezik, hogy MINDENKI szereti a Star Wars, mert ha kovetkezne nem tevedtem volna ide.
2. Sajnalom, hogy mindenki csak a stilusba kot bele.
a, Miert ne nevezhetnem ITT seggfejnek, "fikajancsinak" azt, akit annak gondolok, vagy mashol miert szabad?
3. Ha azt irom, hogy milyen kurva nagy Wars rajongo vagyok tuti nem kotsz bele.
4. Nem tudom, hogy miert egyertelmu, hogy makos kazin kellett volna megneznem a filmet. Ha igy lett volna akkor valoben igazad van, de hat nem feltetlenul kell Magyarorszagrol hozzaszolni, de hat ez mar csak logika kerdese.
5. A csunya szavakat illetoen valamelyest igazuk volt a hozzaszoloknak, de felhaborit ez az egesz, mert szerintem a film a nezoert nem pedig forditva.
Nagy fan-nak (bekes Jedi-harcosnak) lenni annak van ideje, aki tud neha morzsalasra is szakitani.
6. Valoban lehet, hogy nepszerutlen vagyok azzal, hogy maskepp latom ezt, de csunya szavak nelkul is erdekelne, hogy hogyan lehet ennyire egy film miatt begajdulni.
7. Anti SW honlapot sem nyitok, mert igazabol nem a SW-szal van bajom, hanem a tulzott fansaggal.
P.S. Ezzenel utolso valaszom befejezem, az esetleges hozzaszolasokat elolvasom,
Bye
echt