Ekkora nagy állatságot... (mármint az RTL KLUB Fókusz Extrára gondolok...) Mivel dolgoztam este, megkértem Kedvesemet, hogy vegye fel videóra... HÁÁÁT SAJNÁLOM RÁ AZT A 45 PERCET!!! Kissé többet vártam volna tőle. Egy nagy rakás ******!!! Ami egyáltalán jó volt benne, az a magyar "amatőr" SW film - A Sötét Oldal. Meg talán a Jar-Jart szinkronizáló színész.
Sziasztok, teljesen uj vagyok itt, eddig csak olvasgattalak Titeket, most pedig felajánlást szeretnék tenni:
Tehát van kettő (2) feleslegessé vált jegyem természetesen a TPM-re 16-án REGGEL 9 órára a Corvinba.
Pontos hely: Korda terem, balközép 13/3-4. szék.
Ára 400 Ft/db, azért ennyi, mert klubkártyával vettem. Érdeklődés/lefoglalás/pontos átadás részletezése
vagy ata@qwertynet.hu
vagy ICQ# 19486878
Köszönettel meg szivesen is. :-)
Hm, én meg hadd ragadjam meg az alkalmat...
Szóval a fenti magyar SW film számítógépes animjai némi kritikákat szenvedtek el a CGA nevű számítógép-grafikai levlistán.
Én ezennel szeretném felajánlani segítségemet minden további ilyen próbálkozáshoz.
A home page, ahol némi referencia lelhető:
http://w3.swi.hu/laayosh ,
Gallery oldal.
Hat tudjatok nekem mar csak egy kerdesem van, nem ugy volt eredetileg, hogy regebben egy nagy csomo jedi lovag volt, csak akkorra mar nem voltak olyan sokan, ehhez kepest a filmben alig talalkozunk egy parral....
Javaslom, bombázzátok a www.rtlklub.hu-n megadott net címen a Fókuszt hasonló kritikákkal (én megtettem, saját nevemen, nehogy lenévtelenezzenek), mielott az Eunuch meg a Marslakó assziszi hogy Pulitzer díjat kapnak.
u.i, ez a Marslakó nagyon tetszik, még nem hallottam, kösz.
Hát az RTL Klub gombjához a távkapcsolón eddig is csak gumikesztyuvel mertem nyúlni, de ezután a musor után javaslom hánytató helyett. Primitív hülye buzik vannak ottan, bizony mondom néktek. Siletto s atöbbiek, rájt.
WAZEG!!!
Ez a Fókusz-Extra...! AAAAAAAAAAAAA!!!!!!!
Ezt a két primitív taplót!
(én nem vagyok egy kiemelkedő SW-fan de azért ez nekem is sok voltNa és a jelenet a festővel??!!! ...SW-festő, vagy mégsem..vagy most mi? Assszonnya Marslakó: Ez akkor itt most nem is SW-festmény? Akkor maga jól átvert minket!
...hát a Qva anyját ennek a tapír csajnak! Végül persze rá sem közelítettek a festő srác sci-fi által ihletett művére!
Tipikus RTL klb! Ja, azért nem felejtették el spontán benyögni, hogy 1millát adtak a beteg gyerekeknek. Ez persze szép és jó dolog, ti kedves képmutatók!
Az meg már hab volt a tortán, hogy a "full-extrás" SW-adásában ez a hülye tv-csatorna meg sem merte említeni az Internetes botrányt...
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRGHHHHHHHHHHHHHHH
hat ez mi?????
RTLklubbot nezitek gondolom..........kesz katasztrofa
hat amikor azok a macak el kezdtek tancolni...es utanna meg arrol volt szo, hogy miert piros a melltartojuk...es erre nem tudtak valaszolni a tervezok.....eldobtam az agyam.....hogy a francba tartozik ez az SW-hez??????????????
Amatorok nagyon!.....es meg megy tovabb asszem :(((((((((
Holnap nyílik a Duna Plázaában a Mozi mellett egy Moviue Shop. Ma voltam ott és a SW bögrétől kezdve a pólókon át a Watto és Jar-Jar-os rongybabát mindent meg lehet majd venni.
A könyvesboltban (az elsőn) lehet kapni egy rakat Sw könyvet, kártyát, matricát, képregényt stb. Ha marad szombatig belőle, akkor érdemes benézni!
El ne felejtsétek felvenni ma az RTL klubbról a fókusz extrát!
A másik, hogy minden vasárnap volt az rtl klubbon néhány perc a SW PM-ről. Namármost azt hiszem két rész nincs meg nekem! :-(
Tudnék egyeztetni valakivel aki szintén rögítette ezeket?
köszi előre is....:-)
Én is az asszonnyal megyek ( 00:30)...Áruljátok már el nekem hol lehet SW-os polókat venni? Szivesen vennék én is egy darth maulost és akkor abban "feszítenék" csütörtökön...:-)
Komoly! :-)
Sziasztok,
nem lovok le egy poent sem, de lesz ket kerdesem ha mar lattatok a filmet. (bar sokan mar lattak, anyway:)
Figyeljetek meg a fenykardokat (szinekre gondolok) emlekeztek, hogy a New Hope ban kinek milyen szinu kardjavolt?
Es megegy kerdes lesz a bajvivasrol, de csak ha lattatok, addig tartom a szam.
------------FIGYELEM!-----------------
Van 2 ELADÓ jegyem, SZEPT. 16-ra, a Duna Plazaba, feliratos előadásra, 14:00-ra! (jobb közép 15.sor 5,6 király hely) A film pedig az Episode I aki nem jött volna rá. :)))
---------------------------------------
Ugy tudom az alabbi (budapesti) mozikban:
HM Duna Plaza, HM Lurdy Haz, Cineplex Odeon, Kossuth 4. Ha tevedtem volna javitsatok ki.
Sajnos videki mozikrol nem tudok semmit.
Én is jövök az asszonnyal. Padawan-osra vágatott hajjal. Maul-os arcfestésen még gondolkodom :) (bár így a kettő elég hülyén jön ki...)
A Virgin előtt 21 körül?
Én még nem tudok róla, de jó lenne összefutni holnap éjjel előtte. Én a feliratos verzióra megyek Kedvesemmel. Ő most intézi a saját készítéső Amidalá-s pólójának legyártását. Én egy fekete Darth Maul-os póló-ban fogok virítani...
Ha valaki olvassa ezen leveleket és érdekelt az éjjeli vetitésben, konzultáljunk...