Keresés

Részletes keresés

druss42 Creative Commons License 1999.09.15 0 0 2512
hali
Gruppo Atletico hejj megneztem a ( urugyek2 ) honpaget ;) ehee a trailer volt a legjobb , eleg sok kiderult a filmrol :))))

druss42

Bateman Creative Commons License 1999.09.15 0 0 2511
A műsor tényleg botrány szar volt.Viszont egy lényeges dolgot, mondott az a Rick gyerek,-a mozi tulajdonosok, film forgalmazók remélem figyeltek- többek között azt, amikor a mozi jövőjéről beszélt, említést tett arról, hogy a közönséget tisztelni kell és mindent meg kell tenni hogy jól érezze magát,100%-os kiszolgálást kell biztosítani, nem csak a kukorica és kóla eladásra kell öszpontosítania.
InteCom figyeltél!!!???
Gruppo Atletico Creative Commons License 1999.09.15 0 0 2510
Ja, és még valami. Engedjétek meg, hogy a Sötét Oldal kapcsán egy kicsit offtopic legyek! Szélesebb baráti társaságommal tavasz óta készítünk egy vicces scf-fit "Űrügyek 2 - A söpredék" címmel. Túl sok köze nincs a SW-hoz, hacsak azt nem tekintjük annak, hogy mindenki SW-fan és van egy-két egyértelmű utalás a filmre. Ettől függetlenül, szerintem érdekelne Titeket. Info:
http://www.median.hu/gruppo/urugyek2/urugyek2.htm

Találkozunk éjjel!

A+P Creative Commons License 1999.09.15 0 0 2509
Szó sincs itt durva vagy pláne ellenséges hangnemrôl, egyszerűen csak visszafogott véleményeket olvashattál a tegnapi műsorról.
Mindenkinek, akit érint. Irtózatosan , iszonyúan és rettenetesen valamint elborzasztóan kellemes estét/éjszakát kívánok a Filmhez.
Az Erő legyen Veletek!
A+P, akit a Sors arra kárhoztat, hogy csak pénteken nézi meg ... (de szombaton is ott lesz a Virginnél)
Gruppo Atletico Creative Commons License 1999.09.15 0 0 2508
SzűcsA: nekem megvan a Sötét Oldal. Ha kell valakinek, azt ajánlom, hogy jöjjön el vasárnap du. a Pecsába, ott lesz a klubnap, és biztos lehet még rendelni belőle Asztalos Andristól.

Laa-Yosh: sok sikert a force.net-hez, de én már életemben kb. 5 mailt küldtem nekik (legutóbb tegnap), és még válaszra sem méltatják. Remélem a tiedet elég érdekesnek találják. Ellenben a Countdown to SW-re felkerült a magyarországi helyzetjelentés, amit tegnapelőtt küldtem. Check out: http://starwars.countingdown.com/news/

Soundkey: én felvettem mindegyik Lynne's Diary-t, amit a Vasárnapi Kiadásban leadtak. Küldj emilt, és megbeszélünk valamit. (a címemet az e-mailnél megtalálod.)

stojanovic Creative Commons License 1999.09.15 0 0 2507
Van 2 jegy a premierre csüt 00.01 a lurdyba ha kell valakinek szóljon
Tirek Creative Commons License 1999.09.15 0 0 2506
RTL broááááf ! Hát ez ritka gyenge volt. Az amatőr film rulez, de a melltartós macák :(( koreográfia :((((
A díszbemutató résztvevői meg egyszerűen elszomorítottak ("mostmá' meg fogom nézni a másik három részt is")

Hajrá Laa-Yosh !!!!!!!

Santoro Creative Commons License 1999.09.15 0 0 2505
Az volt a legjobb mikor azt mondta a fétfi m.vezető hogy a SW 2.részében jön a szex, hát kiakadtam....
STOP THE MADNESS Creative Commons License 1999.09.15 0 0 2504
Laa-Yosh
A legnagyobb gáz az ebben az ügyben, hogy adott körülmények között SEMMIT nem tudsz bizonyítani. Mondjuk a Blikknek ez nem számít...
Félre ne érts, nem az Intercomot támogatom az ügyben, csak néhány nap alatt megint ott fogunk tartani, hogy "az a szóbeszéd járja", meg "egy felháborodott fanatikus hamis vádaskodása" és ez aztán tényleg nem hiányzik senkinek.

Nem tudom, hogy nektek is feltűnt-e, de (lehet, hogy a felfokozott várakozás hatására) a topic hangvétele igen durvává, ellenségessé vált. Mintha az eddigi több mint 2000 hozzászólásban nem túl soxor szerepelt volna a "primitív hülye buzi" és hasonló kifejezések.

A műsor persze csapnivaló volt. A ruhatervezők értelmi képességeiről eddig sem voltam különösen nagy véleménnyel, de ez az elméletem most ékes bizonyítékot talált. A műsorvezetők közül nekem a leányzó volt ellenszenvesebb, bár mindketten teljesen felkészületlenek voltak. Azzal a "jól átvágott minket" dologgal sikerült eddig alulmúlhatatlannak hitt határok alá kerülnie. Az összes vendég kényelmetlenül érezte magát a hülye kérdések hatására. A technikai személyzetnek fogalma sem volt, hogy kit kellene mutatni, merre vannak a mikrofonaok hangerőszabályzói, egyszóval teljes csőd.

Ma éjjeltől mindenki ott és annyiszor láthatja a filmet ahol és ahányszor csak akarja (néhányan az index jóvoltából), remélem a topic témája visszaterelődik mások anyázásáról a filmmel kapcsolatos élmények, gondolatok megosztásához.

STM

kutykurutty Creative Commons License 1999.09.15 0 0 2503
Hat ez a fokusz ez picsaszar volt, mar elnezest.
Minden volt benne, csak amit beharangoztak, az nem.
Akkor most jo lesz a szinkron, vagy nem ???
Mas is azt mondta, hogy nem ua., mint ami a reklamokban megy.
Mondjuk nem tudom, a Dzsoki Vadernel mi lehet rosszabb...
Laa-Yosh Creative Commons License 1999.09.15 0 0 2502
A **************, hát nem elírtam?

"At last, we will have revenge."

ds9 Creative Commons License 1999.09.15 0 0 2501
Amit írtam Laa-Yoshnak is emilben:

WIPE THEM OUT, ALL OF THEM !!

duke Creative Commons License 1999.09.15 0 0 2500
"Javaslom, bombázzátok a www.rtlklub.hu-n"
Na hat en adtam aszajuknak,ami belefert,ezt nem fogjak felolvasni egy
musorban sem :)) (nem mintha felakarnak)

"holnap hívom a Blikket, mert megkerestek emailben"
felelosegre vonas nem lesz,mert az nem szokas, meg komolyabb ugyekben sem ebben az orszagban,de legalabb egy kicsit izzadjanak

Wizzard Creative Commons License 1999.09.15 0 0 2499
Hali Laa-Yosh!

Hajrá, Csak így tovább. BLIKK RULEZ!!!
Szerintem a theforce.net-es srácok le fognak csapni a témára...

Üdv, Wizzard.

U.i.: Az RTL Klub-ban a Batíz legalább valamit konyított az SW-hez. De ez a "buzi majom", hát minősíthetetlen volt...

Laa-Yosh Creative Commons License 1999.09.15 0 0 2498
Mihez képest?... :)
Gyerekek, elment a mail a theforce.net-nek, és holnap hívom a Blikket, mert megkerestek emailben.

"At last, we will have revenege."
/ds9, Darth Maul/

Wizzard Creative Commons License 1999.09.15 0 0 2497
Hali Mindenkinek!

Ezúton megkövetem magamat...

Ekkora nagy állatságot... (mármint az RTL KLUB Fókusz Extrára gondolok...) Mivel dolgoztam este, megkértem Kedvesemet, hogy vegye fel videóra... HÁÁÁT SAJNÁLOM RÁ AZT A 45 PERCET!!! Kissé többet vártam volna tőle. Egy nagy rakás ******!!! Ami egyáltalán jó volt benne, az a magyar "amatőr" SW film - A Sötét Oldal. Meg talán a Jar-Jart szinkronizáló színész.

Nagyot zuhant a szememben a FÓKUSZ stábja.

Wizzard.

Fishbone Creative Commons License 1999.09.15 0 0 2496
Sziasztok, teljesen uj vagyok itt, eddig csak olvasgattalak Titeket, most pedig felajánlást szeretnék tenni:
Tehát van kettő (2) feleslegessé vált jegyem természetesen a TPM-re 16-án REGGEL 9 órára a Corvinba.
Pontos hely: Korda terem, balközép 13/3-4. szék.
Ára 400 Ft/db, azért ennyi, mert klubkártyával vettem. Érdeklődés/lefoglalás/pontos átadás részletezése
vagy ata@qwertynet.hu
vagy ICQ# 19486878
Köszönettel meg szivesen is. :-)
Laa-Yosh Creative Commons License 1999.09.15 0 0 2495
Hm, én meg hadd ragadjam meg az alkalmat...
Szóval a fenti magyar SW film számítógépes animjai némi kritikákat szenvedtek el a CGA nevű számítógép-grafikai levlistán.
Én ezennel szeretném felajánlani segítségemet minden további ilyen próbálkozáshoz.
A home page, ahol némi referencia lelhető:
http://w3.swi.hu/laayosh ,
Gallery oldal.
KGyuri Creative Commons License 1999.09.14 0 0 2494
Hat tudjatok nekem mar csak egy kerdesem van, nem ugy volt eredetileg, hogy regebben egy nagy csomo jedi lovag volt, csak akkorra mar nem voltak olyan sokan, ehhez kepest a filmben alig talalkozunk egy parral....
SzücsA Creative Commons License 1999.09.14 0 0 2493
Tudaja valaki, hogy hol lehet megnézni a Fókusz Extrában említett magyar készítésű SW filmet ???
Kérem írjátok meg, vagy tegyétek itt közzé.
Köszi.
ardemaran Creative Commons License 1999.09.14 0 0 2492
Javaslom, bombázzátok a www.rtlklub.hu-n megadott net címen a Fókuszt hasonló kritikákkal (én megtettem, saját nevemen, nehogy lenévtelenezzenek), mielott az Eunuch meg a Marslakó assziszi hogy Pulitzer díjat kapnak.

u.i, ez a Marslakó nagyon tetszik, még nem hallottam, kösz.

Darkmage Creative Commons License 1999.09.14 0 0 2491
Ki megy innen 00:01-re a Cineplex Odeonba? ti hányra mentek?
-------------------------------------
ardemaran Creative Commons License 1999.09.14 0 0 2490
Hát az RTL Klub gombjához a távkapcsolón eddig is csak gumikesztyuvel mertem nyúlni, de ezután a musor után javaslom hánytató helyett. Primitív hülye buzik vannak ottan, bizony mondom néktek. Siletto s atöbbiek, rájt.
Stiletto Creative Commons License 1999.09.14 0 0 2489
WAZEG!!!
Ez a Fókusz-Extra...! AAAAAAAAAAAAA!!!!!!!
Ezt a két primitív taplót!
(én nem vagyok egy kiemelkedő SW-fan de azért ez nekem is sok voltNa és a jelenet a festővel??!!! ...SW-festő, vagy mégsem..vagy most mi? Assszonnya Marslakó: Ez akkor itt most nem is SW-festmény? Akkor maga jól átvert minket!
...hát a Qva anyját ennek a tapír csajnak! Végül persze rá sem közelítettek a festő srác sci-fi által ihletett művére!
Tipikus RTL klb! Ja, azért nem felejtették el spontán benyögni, hogy 1millát adtak a beteg gyerekeknek. Ez persze szép és jó dolog, ti kedves képmutatók!
Az meg már hab volt a tortán, hogy a "full-extrás" SW-adásában ez a hülye tv-csatorna meg sem merte említeni az Internetes botrányt...
ds9 Creative Commons License 1999.09.14 0 0 2488
ez egy ilyen műsor, maguktól beszart majmok csinálják a 85 IQ-s embereknek ( általában )
Darkmage Creative Commons License 1999.09.14 0 0 2487
A fokuszban mindenki ilyen primitiv.
Darkmage Creative Commons License 1999.09.14 0 0 2486
azért gondoljatok bele jó szemétség hogy a díszbemutatón 99% olyanok vannak akik hiresek ugyan de semmit se tudnak a starwars-rol.
Gen Creative Commons License 1999.09.14 0 0 2485
Ezt a két hihetetlenül primitív műsorvezetőt! :(((
KEwin Creative Commons License 1999.09.14 0 0 2484
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRGHHHHHHHHHHHHHHH
hat ez mi?????
RTLklubbot nezitek gondolom..........kesz katasztrofa
hat amikor azok a macak el kezdtek tancolni...es utanna meg arrol volt szo, hogy miert piros a melltartojuk...es erre nem tudtak valaszolni a tervezok.....eldobtam az agyam.....hogy a francba tartozik ez az SW-hez??????????????
Amatorok nagyon!.....es meg megy tovabb asszem :(((((((((
zsozs Creative Commons License 1999.09.14 0 0 2483
Holnap nyílik a Duna Plázaában a Mozi mellett egy Moviue Shop. Ma voltam ott és a SW bögrétől kezdve a pólókon át a Watto és Jar-Jar-os rongybabát mindent meg lehet majd venni.
A könyvesboltban (az elsőn) lehet kapni egy rakat Sw könyvet, kártyát, matricát, képregényt stb. Ha marad szombatig belőle, akkor érdemes benézni!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!