Nagy unalmamban felfedeztem egy site-ot, amin van egy-két érdekes dolog a sw rajongóknak.PL:fiatal Palpatinről(kb.20-25évesen), minden fajta -lázadó,birodalmi- fegyverekről, járművekről. Ami nekem kimondottan tetszik egy baromi nagy felbontású kép a 3 fajta light saber-ről stb.
Ezt a klinket figyeljétek be!
http://www.swma.net/archives/archives.html
Aki nem annyira bírja az angol nyelvet, íme egy hevenyésztrt fordítás.
CNN:
====
STAR WARS LEO-NAK
LDC-nek egy TITANIC-hoz mérhető szerepet ajánlottak, hogy játsza el a következő STAR WARS film főszerepét, amelyet jövőre kezdenek forgatni.
Ha elfogadja az ajánlatot, a 23 éves Hollywood-i Rómeó (pfuj...) fogja játszani ANAKIN SKYWALKER szerepét GEORGE LUCAS következő sikerfilmjében, amely egyre jobban az érdeklődés középpontjába kerül a nyár rekord-döntő sikere, a BAJLÓS ÁRNYAK-at követően.
Arról pletykálnak, hogy DiCaprio szívéhez ez a rész igen közel áll és várhatóan egy héten belül aláírják a szerződést.
A theforce.net-en lévő anyag pedig a következőket mondja.
============================================================
Ellentétben a Lucasfilm által a múltban kiadott jelentésekkel, a londoni The Mirror arról tudósít, hogy LDC a befutó Anakin szerepére. Kashif jelenti, hogy ez az öreg pletyka újra napvilágra került, ahogy egyre közeledünk az Episode II szereplőválogatásának kezdetéhez.
Az angol bulvárlap a "The Mirror" jelenti, hogy a szereplőválogatás Anakin szerepére az Episode II-hez rövidesen megindul, és Leo Caprio az egyike a nagy neveknek, akiket ezzel kapcsán említenek. Azt híresztelik, hogy nagyon azon van, hogy megkapja a szerepet és valószínűleg így is fog történni, és egyidejűleg dollármilliókat söpörhessen be a szerepért. Úgy véljük, megint csak a régi pletyka újbóli feltűnésével állunk szemben, de sosem lehet tudni. Ez (a pletyka) úgy tűnik, csak nem akar kihalni..."
Remélem semmit sem fordítottam félre túlzottan :)))
P.s.: Ez a kazettamásolási ügy tényleg vérlázító. Az még elmegy, ha valaki átjátssza magának videóra az internetes verziót, mivel egy 72cm-es képernyőn mégis jobban mutat, mint egy 14" v. 15" monitoron. Nade az egyetlen magyarországon fellelhető feliratos kópiáról másolatot csinálni - ráadásul még ennyi pénzért értékesíteni... Le kéne az ilyennel metszeni minden kiálló testrészét egy jó tompa, rozsdás késsel!!! Csak azért, hogy jobban fájjon és lassú legyen a halála a szemétnek...
Topicunk előzött!!
A nagylistán a 6., kb. 2440 hozzászólással (ds9 készülhetsz a 2500.-ra), az élők közül az 5. helyen állunk. Előreláthatólag a 3. hely megszerzése reális.
Indy: a Sötét oldalt NEM a klub csinálta, hanem klubtól függetlenül készült.
Egyébként tetszik a Scifi cd, amit csináltatok...
Qui, aki Salgótarjánban kapott egy példányt Bódi Ilditől..
Sziasztok!
Két dolohoz szeretnék hozzászólni:
Az első Gruppo Atletico 9.25-kor írt üzenetéhez csatolnám:
A Sötét Oldal című filmet talán hamarosan megnézhetitek a PC Guru valamelyik számán TELJES terjedelemben. Ezt Laa-Yoshnak is írom, Sakmannel beszélgettünk erről, bár nem tudom, hogy említette e szerkesztőségben. Ezt Füle Zoltán teljes mértékben támogatja, aki az egyik rendezője-írója a filmnek, Ő volt egyébként a kifestett Maul tegnap abban a **** RTL műsorban. Tehát, ha nem hifi minőség a cél, érdemes megvárni.
A másik: senkinek sem volt hivatalosan tudomása McCallum érkezéséről, a klubokat is a sajtótájékoztató előtt 2-3 órával értesítették (a sajtót nem tudom, mikor).
Na.
A tegnapi RTL műsorban bent voltunk klubokkal, jelmezesekkel. Személyesen tapasztalhattam azt a sok minősíthetetlen dolgot, amit itt már olvashattunk kicsit "szabadabb" tálalásban is. Ez a téma meggyalázása volt, nem információ az érdeklődőknek. A klubok jelmezeseit behívták, aztán Batisz kijelentette, hogy nem kellenek. Ekkor robbant ki bent egy kis háború. Végül 4, majd kilenc jelmezest engedtek be, röhej volt az egész. Ricket meg úgy kezelték, mint valami hajléktalant, aki elmondhatta, mennyi baja van. Hánytunk az egésztől. Szerencsére a műsor után a fanokkal megállt beszélgetni, hülyéskedni, felborítva ezzel az esti programját. Egyszerűen szenzációs ember!
Sorry mindenkitől, hogy ennyit írtam, de azt hiszem, meg kellett osztanom veletek ezeket a vegyes élményeket...
Nem is tudod, milyen igazad van. A nagyobb mozikban leginkább azért nem lehet elovételben jegyet kapni, mert az adott mozi saját jegyüzérei adják el a jegyeket, így minimum másfélszeres hasznot húzva egy eloadásból.
Igazad van, elég volt a LDC témából. De azétr az aggasztó, hogy a CNN is ezt a hírt adta ki.
A CNN-en ez állt:
"Star Wars for Leo
(SEP. 12) WENN/P - STAR WARS FOR LEO LEONARDO DICAPRIO has landed a TITANIC $40 million (=9C25 million) deal to star in the next STAR WARS movie, due to start filming next year.
If he accepts the deal, the 23-year-old Hollywood romeo will play ANAKIN SKYWALKER in GEORGE LUCAS'S upcoming blockbuster, which comes hot the heels of the record-breaking success of this summer's the PHANTOM MENACE.
DiCaprio is rumoured to have his heart set on the part and is expected to sign within a week. (CM/WNSMI/CB)"
Ezt meg a theforce.net-en jelent meg:
"Leo Still in the Running?
Sun, Sep 12, 99 11:40:14 PM EST
Contrary to reports issued by Lucasfilm in the past, London's The Mirror is reporting Leonardo DiCaprio is the front runner for the role of Anakin. Kashif reports this old rumor popping up again as casting draws near for SW2:
The UK paper "The Mirror" reports that casting for Anakin in Episode II is due to start shortly, and that Leo Caprio is one of the major names to be considered. It reports that he is keen to get the role and likely to do so, and at the same time net himself millions of dollars for the role.
We are assuming this is an old rumor just resurfacing again, but you never know. This one just won't seem to die ..."
Na most a kutya melyik felének higgyek? Amelyik a farkát csóválja, vagy amelyik morog rám... :(((
Hala Istennek, en nem lattam a pokuszt (akkor rohogtem utoljara, nemileg bosszankodva rajtuk, amikor lenyomattak a Duel of Fate-et, mint hiper-szuper soha, senki altal nem latott sw titkot, no azota nem is nezem,
csak, ha vidulni akarok).
-------------
Ha aruljak a kazikat, akkor tenyleg szolni kellene Lucaseknak, mert ez
mar nagyon gusztustalan az intercomosok reszerol (mondjuk azert en is vennek - persze csak a bizonyitas kedveert :-))
----------
!!! Ezuton koszonom Monikanak, hogy, bar nem jeleztem elore, megis
!!! lett 2 jegyem a szombati vetitesre (termeszetesen a feliratosra).
!!! Koszi Monika!!!!
udv, mindenkinek &
May the force be with us!
Poohy
De ha addig sem bírná ki Soundkey kollega, megtekintheti streaming formátumban az összes részt a starwars.com-on. (A franc érti, miért nem lehetett őket letölteni...)
Off
Most nagyon off topic leszek, de azt hiszem meg éri, ha már ennél az RTL Klubbos alázásnál tartunk. Megnéztem 7végén a "Visszatérés a Paradicsomba" című filmet.Egy légtérben néztem Bárdos Andrással , aki ugyan csak ennek a blődli gyárnak az alkalmazottja(1ébként egy intelligens pasinak tartom).Remélem levette a film mondandóját, mert elég tanulságosan mutatta be, hogy a szenzáció hajhászás, hír felfújás, mekkora pusztítást tud véghez vinni mint lelkileg, mint fizikailag az emberekben!
Aki látta a filmet az gondolom leveszi miről beszélek.
Bocs az off topic-ért
On
Mit csodálkoztok az RTL-n, már akkor lenmondtam róluk, mikor május körül verték a tam-tamot, hogy olyan jelenetek fognak, bemutatni, amit internet ide, kalóz cd oda még nem látott magyar ember, és bemutatták a második trailert, akkor azon röhögött az egész topic. RTL követi az amerikai tv-s filozófiát 10 éves gyerekeknek készít műsorokat, mert az átlag felnőtt is ezen a szinten leledzik, én sajnos, vagy szerencsére kinöttem ebből a korból.
Itt kellett, hogy legyen, mert a TV3 híradójában is mondott pár szót. (A TV3 szerint már június óta folynak az Ep2 felvételei Ausztráliában. Nem tévedtek véletlen mondjuk úgy pont egy évet? Gratulálok... No casting, de azért már veszik fel...)
Ezen kívül Marslakó mellett ült, és később átadta a helyét az (egyik) magyar Darth Maulnak. Bár lehet, hogy az RTL Klub felfogadta az ILM-et, hogy vágják be McCullomot a stúdióba :-)...
Jól beszéltél, Bateman! Valóban McCallum szavai voltak figyelemre méltók, minden mozi figyelmébe kellene ajánlani, meg a magyar srácok filmje volt még érdekes. A műsor pedig botrányos, csapnivaló volt - sajnos, a műsorvezetők/szerkesztők "jóvoltából".
Miért itt volt Rick McCallum, látszott mögötte valami nevezetesség, mert ha nem, akkor lehettett külföldön készített riport.
Én nem néztem meg a műsort ( bár felvettem ), hogy ne bosszantsam magamat..
Komolyan mondom, kezd már a dolog cseh szatírába átmenni, van mit tanulni az orosz maffiának korupció, lopás = Intercom. Szerintem elképzelhető, hogy valamelyik nap majd nem lesznek székek a mozikban, mert eladták a derék Intercomos dolgozók.
Azon sem csodálkoznék, ha a jegyszedők szélesre tárnák kabátjukat, bal oldalon a szinkronizált, jobb oldalon a feliratos, ma külön akcióval. Szerintem a shopba is lesz a pult alatt cd-n is, meg kazettán is.
Apropó: tudta valaki, hogy jön Rick McCallum Magyarországra? Én azt hittem a Fókusz Extra ajánlójából, hogy csak valami külföldi riportot vágnak be.
Mikor jött ez a Rick fiú, és meddig marad/maradt?
Tegnap este hétkor még simán lehetett jegyet kapni a plusz 00:01-es vetítésre, úgyhogy én is ott leszek ma éjjel. Talán a Virginnél is 21:00-kor. Más. Nem tudom, feltűnt-e valakinek, de tegnap este Rick McCallum modott valami olyasmit is, hogy az Episode II csak digitális mozikban lesz majd látható, mondván, ideje nekik is pénzt költeni a nézők kényelmének és jobb szórakozásának biztosítására. Egyrészt igaza van, másrészt itt Mo-n így kevesebb helyen fogjuk tudni megnézni, merthogy a beruházásra szerintem kevés mozinak/-tulajdonosnak lesz pénze. Újfent más. Leonardo DiCaprionak 40 milliót ígértek, ha az Episode II-ban eljátssza Anakint. Remélem, nem vállalja.... Bye
Ami az RTL Klub tegnapi műsorában engem talán legjobban megdöbbentett, az azért az volt, hogy leültették magukhoz Rick McCallumot (nem tudom, jól írom-e a nevét), beszéltették két mondatot, amúgy a legértelmesebb dolgokat ő mondta a műsorban, aztán kb. 2 mondat után a hölgyike jól leugatta, hogy "majd most mi megmutatjuk, hogy mi milyen jó csill. háb.-ot tudunk csinálni, és majd biztos Rick bácsi is tanulhat belőle". Na többet nem is mutatták őtet.
Ellenben a táncos hölgyek, a ruhatervezőikkel együtt vagy 5x annyi műsoridőt kaptak.
Aktívan versenyző táncos révén, a lánykák által bemutatott förmedvénytől csak szimplán borsódzott a hátam (szó szerint!). Most inkább nem írok szakmai értékelést róla, mert nem is érdemes. Pedig amúgy képzett táncosoknak tűntek, de nem hiszem, hogy túl sok időt fordítottak volna erre a produkcióra...
Ezen gondolkodtam én is, de hát azért az mégiscsak röhej, hogy itt ez történik, mert ha nem mi borítjuk ki a bilit, hanem más, akkor meg majd nézhetünk a II. résznél, hogy mikor mutatják be.
Mivel a film nem megy még moziban ezért kizárólag intercomosok tudnak okoskodni a kópiákkal az meg már milyen ?