Ugyan már, nem is nagy a kép! (Láttad volna, én mekkorát tettem be, majd moderáltattam ki a színházi topicban! Jóval szélesebb volt, mint az eredeti hozzászólások...)
Azt hiszem, Navarre azt a címet adta a képnek, hogy Nappal szemben.
Hozom a "testvérét" is, ennek talán az a címe szerinte, hogy Nyomozó: :-)
Sonrisa!
Van egy rossz hírem: a másik két, Általad nekem átküldött kép egy olyan oldalon szerepelt, ami már nem létezik. :-( Hiába is keresed azokat a stúdiófelvételeket. (Forrás: ismét Navarre)
Hadd álljon itt egy hozzászólás BERTÓK LAJOS tiszteletére, aki a hétvégén megrendezett Színészek IV. Világjátékán - remek sportteljesítményének köszönhetően - többször is állhatott dobogón. Élmény volt figyelni a futását, majd az örömöt az arcán, amikor érmet kapott! :-)
Valóban nem szerepelt még itt az oldal (Navarre listáján szerepel!). Ha szabad, javítgatnék:
Bűn és bűnhődés a rácsok mögött
Zsoltár (Porfirij) - László Zsolt
Amper (Raszkolnyikov) - Bertók Lajos
Véna (Mikolka) - Janicsek Péter helyett Dolmány Attila Borotva (Luzsin) - Törköly Levente
Madonna (Szonya) - Kovács Ferenc
Pedro (Anya) - Torma István
Sűrű (Dunya) - Bozsó Péter
Ciceró - Haytl Zoltán szerintem Hayth Zoltán Homály (Razumihin) - Karácsony Zoltán biztosan Karácsonyi Zoltán Börtönőr I - Földi Tamás
Börtönőr - Lovai Tibor
Köszi a fáradozást (a többiek nevében is)!
Azt hiszem, elkezdek könyvtárba járni! Ha pedig már ott leszek, kezemben egy LZs-s Színházzal, másoltatni is fogok, az biztos! :-)
CC, a Miénk a kép-et sikerült megnéznem; a Micimackós jelenet, a Shakespeare William és a Molnár Ferenc-jelenet nagyon tetszett, a többi elég borzadályos - főleg a Mágnás Miska... De ugye nem a színészi játékkal van gondod?!
Nekem az Örkény-jelenet az idegeimre megy, egyszerűen fáraszt.
Közben eszembe is jutott, hogy a szabadúszás nagy előnye (sok hátránya mellett persze), hogy megválogathatod, mit játszol el (ha van rá lehetőséged). Bizony! Én csak ezt a jellemzőjét láttam eddig a szabadúszásnak és nem is foglalkoztam a hátrányaival.
Látom, már szinte az összes képet föltetted: derék munka. :))) Ó, a Tőled kapott listához még hozzá se nyúltam! Lesz még itt kép bőven! :-)
Képzeld, annyira bennem maradt a pénteki beszélgetésünk, hogy utána színházasat álmodtam! (Bár gyanítom, az is nagy szerepet játszott benne, hogy izgatja a fantáziámat az Általad megemlített Lámpaláz, amiben Artúr szerepelt...)
sziasztok!
én is csatlakoznék :-)
először is, itt van a kép, amire Sonrisa utalt:
szóval nekem is (egyik) kedvenc magyar színészem Lözsö. ha jól emlékszem, először a Bertha és Axel-ban láttam, amire az osztályommal mentem, de akkor annyira nem maradt meg bennem az alakítása...
aztán jött a jag, és az isteni hang :-)) szóval nem volt véletlen, hogy egymás után néztem meg pl a velencei kalmárt (tetszett), a haramiákat (nem tetszett, de azt hiszem inkább a darabbal és a rendezéssel volt bajom, nem vele) a cseresznyéskertet (jó volt ő is és a rendezés is), a figarót (szuper!) és a macbeth-et (ez is tetszett, a közvéleménnyel ellentétben) :-)
aztán a vii. olivért már csak miatta néztem meg (inkább tv-film, mint mozi, könnyed vígjáték, felejthető)
a tésztás reklámot elrettenve láttam, de totál megértem, csak hát szégyen, hogy ilyenre kényszerülnek a színészek
Remélem, sikerült. Tudom, hogy ezt a riportot navarre már beírta ide, de szerintem érdemes felkeresni az eredeti helyén, ugyanis van ott egy nagyon aranyos kép LZs-ról, amit viszont önmagában nem tudok ide beszúrni.
CC, a Miénk a kép-et sikerült megnéznem; a Micimackós jelenet, a Shakespeare William és a Molnár Ferenc-jelenet nagyon tetszett, a többi elég borzadályos - főleg a Mágnás Miska...
Közben eszembe is jutott, hogy a szabadúszás nagy előnye (sok hátránya mellett persze), hogy megválogathatod, mit játszol el (ha van rá lehetőséged).
Látom, már szinte az összes képet föltetted: derék munka. :)))
Olyan nagy élet volt itt az első napokban, most, az első kerekhez közeledve mégsincs itt senki?! :-(
Navarre mondjuk igazoltan van távol, szerintem már úton van, hogy átvegye tőlem az LZs-videókat. :-)
Az Éjjeli menedék c. műsorban hallottam tegnap egy idézetet (mindig olyan jókat találnak!), amit ide is bemásolnék, pl. arra gondolva, hogy nem tudtam a LZs nevű operatőr létezéséről.
"Tévedéseink a beismerés által lehetnek mérföldkövek életünkben."
LZs fórum a szinhaz.hu-n Itt olvastam az imént pumpkins hozzászólását: "El Nino júl.11-től a mozikban"
Végre!
Ha valaki regisztráltatta magát oda is és van kedve, megírhatja nekik a létezésünket. Hátha jönnének ide is.
Hogy belefér-e? Hát ez függ az anyaszínház hozzálállásától. A színészek zöme ugye több helyen is játszik, így a műsorterv készítésekor egyeztetnek a a színházak, hogy mindenkinek jó legyen és ne ütközzenek előadások. Na most ezt az egyeztetősdit rúgta fel a Schwajda féle Nemzeti. De már nincs Schwajda, úgyhogy reméljük a legjobbakat.