Mit csodálkoztok az RTL-n, már akkor lenmondtam róluk, mikor május körül verték a tam-tamot, hogy olyan jelenetek fognak, bemutatni, amit internet ide, kalóz cd oda még nem látott magyar ember, és bemutatták a második trailert, akkor azon röhögött az egész topic. RTL követi az amerikai tv-s filozófiát 10 éves gyerekeknek készít műsorokat, mert az átlag felnőtt is ezen a szinten leledzik, én sajnos, vagy szerencsére kinöttem ebből a korból.
Itt kellett, hogy legyen, mert a TV3 híradójában is mondott pár szót. (A TV3 szerint már június óta folynak az Ep2 felvételei Ausztráliában. Nem tévedtek véletlen mondjuk úgy pont egy évet? Gratulálok... No casting, de azért már veszik fel...)
Ezen kívül Marslakó mellett ült, és később átadta a helyét az (egyik) magyar Darth Maulnak. Bár lehet, hogy az RTL Klub felfogadta az ILM-et, hogy vágják be McCullomot a stúdióba :-)...
Jól beszéltél, Bateman! Valóban McCallum szavai voltak figyelemre méltók, minden mozi figyelmébe kellene ajánlani, meg a magyar srácok filmje volt még érdekes. A műsor pedig botrányos, csapnivaló volt - sajnos, a műsorvezetők/szerkesztők "jóvoltából".
Miért itt volt Rick McCallum, látszott mögötte valami nevezetesség, mert ha nem, akkor lehettett külföldön készített riport.
Én nem néztem meg a műsort ( bár felvettem ), hogy ne bosszantsam magamat..
Komolyan mondom, kezd már a dolog cseh szatírába átmenni, van mit tanulni az orosz maffiának korupció, lopás = Intercom. Szerintem elképzelhető, hogy valamelyik nap majd nem lesznek székek a mozikban, mert eladták a derék Intercomos dolgozók.
Azon sem csodálkoznék, ha a jegyszedők szélesre tárnák kabátjukat, bal oldalon a szinkronizált, jobb oldalon a feliratos, ma külön akcióval. Szerintem a shopba is lesz a pult alatt cd-n is, meg kazettán is.
Apropó: tudta valaki, hogy jön Rick McCallum Magyarországra? Én azt hittem a Fókusz Extra ajánlójából, hogy csak valami külföldi riportot vágnak be.
Mikor jött ez a Rick fiú, és meddig marad/maradt?
Tegnap este hétkor még simán lehetett jegyet kapni a plusz 00:01-es vetítésre, úgyhogy én is ott leszek ma éjjel. Talán a Virginnél is 21:00-kor. Más. Nem tudom, feltűnt-e valakinek, de tegnap este Rick McCallum modott valami olyasmit is, hogy az Episode II csak digitális mozikban lesz majd látható, mondván, ideje nekik is pénzt költeni a nézők kényelmének és jobb szórakozásának biztosítására. Egyrészt igaza van, másrészt itt Mo-n így kevesebb helyen fogjuk tudni megnézni, merthogy a beruházásra szerintem kevés mozinak/-tulajdonosnak lesz pénze. Újfent más. Leonardo DiCaprionak 40 milliót ígértek, ha az Episode II-ban eljátssza Anakint. Remélem, nem vállalja.... Bye
Ami az RTL Klub tegnapi műsorában engem talán legjobban megdöbbentett, az azért az volt, hogy leültették magukhoz Rick McCallumot (nem tudom, jól írom-e a nevét), beszéltették két mondatot, amúgy a legértelmesebb dolgokat ő mondta a műsorban, aztán kb. 2 mondat után a hölgyike jól leugatta, hogy "majd most mi megmutatjuk, hogy mi milyen jó csill. háb.-ot tudunk csinálni, és majd biztos Rick bácsi is tanulhat belőle". Na többet nem is mutatták őtet.
Ellenben a táncos hölgyek, a ruhatervezőikkel együtt vagy 5x annyi műsoridőt kaptak.
Aktívan versenyző táncos révén, a lánykák által bemutatott förmedvénytől csak szimplán borsódzott a hátam (szó szerint!). Most inkább nem írok szakmai értékelést róla, mert nem is érdemes. Pedig amúgy képzett táncosoknak tűntek, de nem hiszem, hogy túl sok időt fordítottak volna erre a produkcióra...
Ezen gondolkodtam én is, de hát azért az mégiscsak röhej, hogy itt ez történik, mert ha nem mi borítjuk ki a bilit, hanem más, akkor meg majd nézhetünk a II. résznél, hogy mikor mutatják be.
Mivel a film nem megy még moziban ezért kizárólag intercomosok tudnak okoskodni a kópiákkal az meg már milyen ?
Ha valaki nagyon fel szeretne jelenteni valakit, akkor a force.net-en van egy emilcím, ahová lehet panaszkodni kalózkópiákkal kapcsolatban.
Kérdés, hogy fog-e valaki, és hogy egyáltalán jó-e az nekünk.
Jó szerintem ezzel az Intercom mozijegyekkel kapcsolatos kutyulásait elfeledhetjük ( további intézkedésig ), de én személy szerint remélem, hogy jó nagy botrány lesz belőle, ugyanis azt az Orwelli szemléletet, hogy " Minden állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek " mindig is elkeserítőnek találtam. Erről egyelőre ennyi.
A másik ami még elkeserítőbb és itt erről eddig még nem volt szó az a következő és kiváncsian várom a véleményeteket.
Az Intercom alkalmazottak ( más hozzáférők nem nagyon lévén ) elkezdték árulni a filmet, jó minőségben videokazettán. Egyik barátom vásárolt egyet 8000 Ft-ért ezen a magyar feliratos kópia van kifejezetten jó minőségben ( mint mi tudjuk feliratosból csak egy darab van az országban az is az Intercomnál ). A másik ugyancsak valahonnan onnan elkezdte valaki árusítani a filmet cd és kazetta formájában, magyar szinkronos változatban.
Mivel, hogy bemutató még nem volt, ezért ezekhez a kópiákhoz való hozzáférés is enyhén egy cég alkalmazottaira vezethető vissza.
A kérdés az, hogy ilyenkor mi a teendő, hiszen ha ez a dolog így folytatódik ez az egész teljesen ( mintha már nem lenne az ) közröhej lesz. Értesíteni kell-e az illetékeseket, hogy ezt az egész mutyit ami itt van állítsák le, vagy sem ( amerikaiak magyarok egyaránt ).
Ugye a Lucasfilm az USA-ban és az interneten, háborút indított a kalózkazetták és verziók terjesztői ellen, minden lehetséges eszközzel, itt meg ?!
Tehát várom a véleményeket. ( anyázást mindenki mellőzze, kultúremberek vagyunk vagy mi ).
Kevesebb, mint 14 óra... nem is olyan rossz. Fogalmam sincs, én mikor érek este a Plazaba (ez főleg MÁVbácsitól függ,) de majd hívom Mónikát, és rátok lelek. (Remélem.)
A műsor tényleg botrány szar volt.Viszont egy lényeges dolgot, mondott az a Rick gyerek,-a mozi tulajdonosok, film forgalmazók remélem figyeltek- többek között azt, amikor a mozi jövőjéről beszélt, említést tett arról, hogy a közönséget tisztelni kell és mindent meg kell tenni hogy jól érezze magát,100%-os kiszolgálást kell biztosítani, nem csak a kukorica és kóla eladásra kell öszpontosítania.
InteCom figyeltél!!!???
Ja, és még valami. Engedjétek meg, hogy a Sötét Oldal kapcsán egy kicsit offtopic legyek! Szélesebb baráti társaságommal tavasz óta készítünk egy vicces scf-fit "Űrügyek 2 - A söpredék" címmel. Túl sok köze nincs a SW-hoz, hacsak azt nem tekintjük annak, hogy mindenki SW-fan és van egy-két egyértelmű utalás a filmre. Ettől függetlenül, szerintem érdekelne Titeket. Info:
http://www.median.hu/gruppo/urugyek2/urugyek2.htm
Szó sincs itt durva vagy pláne ellenséges hangnemrôl, egyszerűen csak visszafogott véleményeket olvashattál a tegnapi műsorról.
Mindenkinek, akit érint. Irtózatosan , iszonyúan és rettenetesen valamint elborzasztóan kellemes estét/éjszakát kívánok a Filmhez.
Az Erő legyen Veletek!
A+P, akit a Sors arra kárhoztat, hogy csak pénteken nézi meg ... (de szombaton is ott lesz a Virginnél)
SzűcsA: nekem megvan a Sötét Oldal. Ha kell valakinek, azt ajánlom, hogy jöjjön el vasárnap du. a Pecsába, ott lesz a klubnap, és biztos lehet még rendelni belőle Asztalos Andristól.
Laa-Yosh: sok sikert a force.net-hez, de én már életemben kb. 5 mailt küldtem nekik (legutóbb tegnap), és még válaszra sem méltatják. Remélem a tiedet elég érdekesnek találják. Ellenben a Countdown to SW-re felkerült a magyarországi helyzetjelentés, amit tegnapelőtt küldtem. Check out: http://starwars.countingdown.com/news/
Soundkey: én felvettem mindegyik Lynne's Diary-t, amit a Vasárnapi Kiadásban leadtak. Küldj emilt, és megbeszélünk valamit. (a címemet az e-mailnél megtalálod.)
RTL broááááf ! Hát ez ritka gyenge volt. Az amatőr film rulez, de a melltartós macák :(( koreográfia :((((
A díszbemutató résztvevői meg egyszerűen elszomorítottak ("mostmá' meg fogom nézni a másik három részt is")
Laa-Yosh
A legnagyobb gáz az ebben az ügyben, hogy adott körülmények között SEMMIT nem tudsz bizonyítani. Mondjuk a Blikknek ez nem számít...
Félre ne érts, nem az Intercomot támogatom az ügyben, csak néhány nap alatt megint ott fogunk tartani, hogy "az a szóbeszéd járja", meg "egy felháborodott fanatikus hamis vádaskodása" és ez aztán tényleg nem hiányzik senkinek.
Nem tudom, hogy nektek is feltűnt-e, de (lehet, hogy a felfokozott várakozás hatására) a topic hangvétele igen durvává, ellenségessé vált. Mintha az eddigi több mint 2000 hozzászólásban nem túl soxor szerepelt volna a "primitív hülye buzi" és hasonló kifejezések.
A műsor persze csapnivaló volt. A ruhatervezők értelmi képességeiről eddig sem voltam különösen nagy véleménnyel, de ez az elméletem most ékes bizonyítékot talált. A műsorvezetők közül nekem a leányzó volt ellenszenvesebb, bár mindketten teljesen felkészületlenek voltak. Azzal a "jól átvágott minket" dologgal sikerült eddig alulmúlhatatlannak hitt határok alá kerülnie. Az összes vendég kényelmetlenül érezte magát a hülye kérdések hatására. A technikai személyzetnek fogalma sem volt, hogy kit kellene mutatni, merre vannak a mikrofonaok hangerőszabályzói, egyszóval teljes csőd.
Ma éjjeltől mindenki ott és annyiszor láthatja a filmet ahol és ahányszor csak akarja (néhányan az index jóvoltából), remélem a topic témája visszaterelődik mások anyázásáról a filmmel kapcsolatos élmények, gondolatok megosztásához.
Hat ez a fokusz ez picsaszar volt, mar elnezest.
Minden volt benne, csak amit beharangoztak, az nem.
Akkor most jo lesz a szinkron, vagy nem ???
Mas is azt mondta, hogy nem ua., mint ami a reklamokban megy.
Mondjuk nem tudom, a Dzsoki Vadernel mi lehet rosszabb...
"Javaslom, bombázzátok a www.rtlklub.hu-n"
Na hat en adtam aszajuknak,ami belefert,ezt nem fogjak felolvasni egy
musorban sem :)) (nem mintha felakarnak)
"holnap hívom a Blikket, mert megkerestek emailben"
felelosegre vonas nem lesz,mert az nem szokas, meg komolyabb ugyekben sem ebben az orszagban,de legalabb egy kicsit izzadjanak