Most kaptam a hírt:
A nagy érdeklődésre való tekintettel a szinkronizált változatból, 16-án, csütörtökön 00:00-kor még egy vetítést rendeznek a Duna Plazában, az egyik kisebb teremben. Jegyeket holnap, kedd délután két órától lehet rá venni.
Talalkahely OK. Utána a buli is OK.
Valaki ismer a Plaza környékén valami normális helyet? Talán asztalt is kellene foglalni, mivel szombat este eléggé tele van minden szórakozóhely.
Szeptember 16. Már igazán nincs messze a Baljós árnyak bemutatójának napja. De előtte nem árt tovább bővíteni ismereteinket a szuperprodukcióról. Szeptember 14-én, 20 óra 55 perctől, a Fókusz Extrában olyan dolgokat tudhatnak meg a Csillagok háborújáról, amelyekről eddig csak kevesen beszéltek. Mi lett az előző három rész szereplőivel? Vajon mit hordanak a női szereplők a fantasztikus ruhaköltemények alatt? Mindent a Csillagok háborújáról, kedden a Vészhelyzet után
Kigondoltam, hogy találkozzunk 18-án a Virgin a Duna Plazaban előtt. Ott talán nem lesznek olyan sokan. Mivel az előadás 17:45-kor kezdődik, a találkozó időpontja legyen 17:15. Jó az?
Kedves druss42!
Igen ötletes a Whill Multiplex Krónika, jót szórakoztam rajta, köszi!
Pécsett péntek délután vettem egy jegyet a csütörtök esti előadásra, de egy lélek sem ácsorgott előttem, a sor varázsa nem volt sehol. Mint megtudtam, két moziban játsszák egyszerre, az egyikben napi négy (P-Szo 5), a másikban három előadás lesz. Azt is megérdeklődtem, hogy az árusítás másnapjáig kb. négyszáz jegy kelt el, tehát kb. egy teremnyi.
Szerény sztorim a szombathelyi jegyvásárlásról: előre meghirdették, hogy szept. 9-től lehet vásárolni, mindennap fél 3-tól. Odamentem háromnegyed 2-re, két ember állt ott. Sétáltam egy kicsit (utálok sorbanállni), visszaálltam negyed 3-kor, hetedik voltam a sorban és oda vettem meg a jegyem, ahova terveztem. Azóta sincs sorbanállás - a történethez hozátartozik, hogy a Savaria hangosítása kritikán aluli, valszeg mindenki megy Győrbe/Pestre megnézni. Mellesleg a Plazaba megyek én is a feliratosra. Darth Maul rulez! Bye
A jegyekkel úgy áll a helyzet, hogy a szinkronizáltra elment az összes (saját kiskorú gyermekeim + gg csemetéi)jegy. A feliratos maradék hármára OPi jelentkezett, Banita volt az első a sorban. Még egy akovi nevű fiúra várok, de már nem sokáig. Ezen kívül még 1 jegy van, próbálom megállapítani a sorrendet az emilek alapján, hogy ki következik.
18-ra pedig biztosan nincs több sajnos.
Azoknak, akik attól rettegnek, hogy nem fognak megismerni (meg fogtok:)), itt van két kép, a nem szemüveges vagyok én, azóta kicsit hosszabb a hajam.
http://www.index.hu/forum/wagnerur/iszolda/paratt6/pucros.jpg
http://www.index.hu/forum/wagnerur/iszolda/tt8_enddoc/04.jpg
Azt viszont még mindig nem találtuk ki, hogy hol találkozunk. Valahol a Duna Plazan belül kellene, ahol 40-50 ember össze tud jönni.
Vajon tenyleg nincsen igeny a feliratos valtozatra ? En itt, Szegeden fogom csutortokon megtekinteni a cuccot (delutanra kaptunk csak jegyet...), es persze szinkronizalt lesz.
Szoval tervezem a feliratosat is megnezni, mert nem hiszem el, hogy ezeket a hangokat vissza lehet adni.
Tegnap lefekves elott jatszottam SW Racerral, es megint meg kellett allapitanom, hogy Wattonak oriasi hangja van. Jajj...
Amit irtal az bizonyára mind igaz s szép és jó de kifelejtetted hogy a drágalátos Corvin bátyó-nál
-nincs 00:01 perces előadás SUXXXX
-szinkron van ami szintén SUXXXX
én spec a Cinplexben nézem meg a 0:01-es előadást, jó helyen, ami ugyan szintén szinkronizált.. a legjobban Druss42 és társai jártak akiknek a feliratosra van jegyük a duna plazaba, igaz nem jó helyre. (tulajdonképp ha 90%-ban irodakukac alkalmazottak lesznek ott akkor lehet jobb az Odeon ahová csak SW fan-ek mennek, és nem is utolsók hisz aki már elmegy egy ilynkori mozira annak ér vmit a film. Amúgy a a feliratos tényleg rulez. )
És hozzá kell tegyen hogy a Corvin az tényleg a legjobb hely, mert csendes és elegáns, komoly hely nem mint a bevásárlóközpontos mozik ahová a kis gyermekes családok járnak bevásárlás után..de most ugy alakult hogy a Corvin nem a legnyerőbb az EPISODE I megtekintésére.
Ez most egy új STAR WARS premieren, annyi év után!!!! MINJÁRT ITT!!!! ÉLJENEK AZOK A JEDIK AKIK NEM ENGEDTEK A SÖTÉT ERŐ CSÁBITÁSÁNAK S NEM NÉZTÉK MEG A KALÓZ SW KAZIT! KITARTÁS, MINDJÁRT ITTVAN!!!!
Az erő legyen veletek!!!
miért jársz oda, arra a szar helyre?
Javaslom a Corvin Budapest Filmpalotát,
bővebbet az 1.51-kor elküldött hozzászólásomban olvashatsz (remélem, azért tényleg elolvasod.)
Csak annyit szeretnék (egyelőre) hozzászólni a dologhoz, hogy valahol az előbb olvastam, hogy vki szídta a Duna Plazat.
Hát én eléggé mozimániás vagyok (nem is beszélve a SW-ról...), így nyugodtan mondhatom, hogy Magyarország +Közép-Európa (Ausztriával együtt) legeslegjobb mozija a Corvin Budapest Filmpalota. Szeptember 9-én, 9.30 perckor jutottam 8 db Baljós Árnyak jegyhez, melyek ára 488 Ft volt. (Corvin klubkártya, hehehe.) Abszolút nem volt sorbanállás, mert külön pénztár volt SW-seknek!!!
A hang itt is JBL és digitális, a vászon viszont 100x akkora, mint a Duna Plazaban: 140 nm-es. (Köz-Európa legnagyobbja!)
Plussz ez a legkényelmesebb mozi. Ráadásul ez CSAK mozi, nem bevásárlóközpont. Szóval hülye, aki nem oda jár. Pá:
hali
Orulok , hogy volt akinek tetszett a hompedzs :) Mar megerte megcsinalni :)
Soundkey , hehe lattuk , akkor a nagymamad , epp arra gondoltam , hogy tuti valaki maga helyett kuldte sorbanallni :) Egyebkent ott van a kepen csak nem latszik . A tobbiek resznel , ahova a ket dobbent beallt , ha jol emlekszem pont elottuk allt , csak takarja az oszlop.
Kadar Monika hercegno :) visszalevel ment .
Laa-Yosh csak arra gondoltam megcsinalom szebben , ha lesz ra idom :)
Tulajdonképp ebből az egész duna plázas jegy kitolás dologból egy szép nagy botrányt kéne csinálni. Nehogy ez legyen az EPI2-nél is. Föl kellene hivni pár gyerkőcöt akik leadják a story-t egy lapban. :)
Márpedig a 'The Movie Store' (ami jelenleg 99%-ban STAR WARS STORE) a Duna Plazaban MÉG NEM NYILT MEG!! ma voltam ott, s szerdán 6 órától nyilik, én akkor ott leszek :)
tökjó lehet életnagyságú karton figurákat vásárolni, rengeteg van (pl.Han Solo stormtrooper jelmezben is), s a maszkok is jelentősen olcsobbak lesznek, mintha internetről rendelnéd őkeT! kb 20ezer. Még pontos árakat se tudott mondani a csaj..amúgy már látható az egész csak kordonnal el van kerítve..ált ott egy security-s tag is gondolom a fanatikus rajongók ellen akik nem birnak válrni :))) I MAY THE FORCE BE WITH YOU!!!