STOP :o)))) Taknyos zsebkendő épp nem volt :o)))))))))
A győztes jegy volt az első amit elővettem, csak elfelejtettem megismerni..... :o(((((((((((( :oDDDDDDDDDDDDDDDDD
CavaMan, a magánszámod nem volt semmi, taknyos zsebkendőtől nagy mennyiségű kp.-ig minden előkerült, csak a győztes jegy nem igen jól mulattunk, hehehe.
Ha szükség van rá feljuttatom a főoldalon feltüntett polót, tényleg állat.
Én nagyobb bulira számítottam az elején, ez viszonylag visszafogott volt. Az ováció a filmzenénél valami brutális volt, mint a koncertek elején.
Minden egyetértésem ds9-é. Végig bírtam nézni hulla fáradtan úgy, hogy lekötött. X-edikre is. Szóval tényleg jó (legalábbis nekem tetszik....)
Ajándéksorsolással nem lett volna semmi baj, ha legalább a CD-knél kihuzzák elsőre a (mitttomém) 20 nevet, aztán jöjjenek az emberek. Mindennek tetejébe kimennek olyan lükék, akik pillanatnyi magabiztos zavarukban előveszik a jegyüket, aztán keresik még vagy 3 percet. Hihetetlen milyen emberek vannak :o))))))))))
Kövezzetek meg, de én olvastam a feliratot is... Véleményem szerint egész jól sikerült. Semmi gondola, vagy ilyen hülyeségek. Jó lett az is na.
Sziasztok!
Udv mindenkinek,akinek sikerult mar megnezni a FILM-et!Legyszi irjatok le,milyen volt az elso eloadas elott a varakozas.En mar ateltem Los Angelesben,a Kinai Szinhaz elott,az nagyon brutalis volt!Tobb ezer ember volt jelen,de errol a Topic elejen bovebben irtam.Sajnalom,hogy nem vagyok most otthon,kivancsi vagyok,mennyien voltak.Kiraly lehetett.Remelem nagy siker lesz otthon is,nem maradunk szegyenben.Irjatok!
A.S.
MAY THE FORCE BE WITH YOU!
YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Én most jövök a Plázából a 00:01-esről.
Nekem nagyon tetszett, bár sok dolog van ami vitatható!
remélem majd kitárgyaljuk!
húúú mielött elkezdődött már a nyakamban vert a szivem :))
Az előadás kezdetén meg a végén is kameráztam majd fenn lesznek a képek! (no meg a tömeg amikor ujjong a kezdetnél) :)))
Most tűzök aludni :))
AZ ERŐ VEZÉRELJEN BENNETEKET!
Én most értem haza a 00.001-es előadásról, hát most láttam a filmet 6x moziban, több mint 3 hónap kihagyással az utolsóhoz képest ( utoljára Június 3-án New Yorkban láttam ).
Nem tudom ( és megvallom őszintén nem is érdekel ), hogy másnak mi a véleménye, de ez a film ez nagyon ott van, ha másért nem is akkor az utolsó 10 perc pedig semmi mást nem érdemel mint szuperlativuszokat ( A CINEMA PEDIG KAPJA BE ).
Az egész nagyon ott van, a podrace zseniális, meg hát az egész úgy csomagban, én azt hiszem még meg fogom nézni a szinkronos változatot egyszer, aztán mindenképpen kihagyok egy kis időt, mert akkorra már 7x moziban és az már sok lesz ( nem akarom megunni ). Itthon is megvan egy jóminőségű kópia aztis láttam már 2x, most állj-fék lesz.
Még valami, nem tudom, hogy ki volt ott a 00.01-es Plaza 9-es termes feliratoson, de szerintem az ajándéksorsolás kifejezetten erőltetett volt és engem idegesítettek a SW klubbosok ( elnézést ezért tőlük, látszott rajtuk a jó szándék, de az sajnos kevés ). Szegény srácot aki előadta a monológot pedig sajnáltam, mert jórészt senki sem volt rá kiváncsi, mindenki a filmre várt nem rá. Ki lehetett volna hagyni, már csak miatta is .
Az Első résszel kapcsolatossan az érzelmeim nagyon vegyesek . Az ami a magyar
médiában folyik az SW vel kapcsolatossan / főleg RTL Klub fókusz " csodájára gondolok /
szörnyű ! Nem tudom látta e valaki az RTL Klub műsorát amivel a díszbemutató idején a filmet
probálták népszerűsíteni ? Iszonyatos volt ! Annyi köze se volt az SW hez / a bejátszásokat a
producerrel készült riportot és magyar SW klubot bemutató részen kivűl / mint Palpatinek a jó
oldalhoz :) Azt már megszoktam hogy ez a két szerencsétlen riporter három mondatot nem
tud elmondani úgy hogy ne hibázzon , de az hogy az SW producerét felváltva szakították
félbe vagy az hogy / most figyeljetek !!! / MAGYAR STAR WARS ALSÓNEMŰBE bujtatott
táncosnőket mutogattak a műsorba akik az Episode 1 zenéjére táncoltak és valami maszk
féle volt a fejükre húzva teljessen kiborított ! Közben folyamatossan
össze vissza beszéltek olyan ""VENDÉGEKKEL" akiknek vajmi kevés köze van Star
Warshóz pl : a """fantasztikus SW alsóneműk női szerzőpárosával vagy egy olyan ""
festőművésszel aki már festett 5 festményt de abból csak egy SW témájú és most nem az
van nála hanem egy csendélet ::))))) EZ volt az Első rész magyaroszsági beharangózó
műsora !!! / megjegyzés : a Danubius SW müsorát betiltották mert a Lucasfilm nem ismerte a
tartalmát és tőle nem kértek engedélyt rá stb stbstb , na most kiváncsi lennék rá hogy a
Lucasfilm ezt az SW mítosz romboló műsort hogyan engedélyezhette ???/
A film maga nem rossz , de ha elvonatkoztatok a többi SW világtól / filmtől / és csak úgy
nézem mint egy szimpla sc-fi -t hát nem tudom .................
Tényleg az lehet a gond hogy az elvárások túl nagyok voltak ..................
UI : Ha Di Caprio lesz Anakin az Episode 2 ben aszt hiszem számomra az SW univerzuma
megsemísül !
ok, csak ugye IDEGES VAGYOK, hogy nem lehetek veletek, mert egy tetves osztalykirandulasra kell mennem holnap...........................
Persze, nem akartam menni az SW miatt.....es legalabb latni akarok valamit :)))))
Jóvanna, kiskerényi, itt vagyunk, csak rohangálni kell több emelet között a fényképezőgéppel.:)
Itt van mindenki, bár most elhúztak werk filmet nézni (Zombie, OPi, tirek, Wizzard, Kojak).
Hogy Anakin lenne a Falcon első tulajdonosa???
Hááát... Tudom, hogy az Erő nagy rendező erő, meg a szinkronicitás is számomra elfogadott dolog... de ennyire azért ne legyen már kicsi ez az univerzum...
A híred Bateman számomra arról szól, hogy fel fog tűnni a következő epizódban OLYAN típusú jármű, mint a Millenium Falcon... lehet, hogy több is!
De, hogy ez AZ lenne???
Kérem, neee!
Na lassan lehet indulni :)
Egyebkent most nezem a tegnapi fokusz kulonkiadast , uhh Broaf
De a Sotet Oldal reszletei tenyleg tetszettek .
Na lassan indulok :)
Az intercom "intézkedett" az egyik kereskedelmi rádiónál is!! Hétfőn egész nap nyomták, hogy a SW premierre lehet jegyet nyerni, délutánra viszont "csak" az intercom intézkedéseit, hogy jogi útra terelik ha nem hagyják abba stb. Vélemény?
Mondjuk azt én sem értem, hogy egy rádió hogyan juthat több jegyhez ami megnyerhető!
Azzal én is 1etértek, hogy nem kéne mindennek mindennel kapcsolatba lenni mivel nem kicsi ez a galaxys, de azért ez mégis csak az ezer éves sólyóm és ha mindentől függetlenül bedobnák.Az sirály lenne.Pl. valami verseny alkalmával, amin azért presztizsből azért ott kellene figyelnie, nem?
A többit csak idéztem.
Most olvastam a Harry Knowles's cool newsban, hogy elkészítették a Millenium Falcon új makettjét, ami arra enged következtetni, hogy a következő részben feltűnhet a népszerű jármű a vásznon."Luke says his father was a navigator on a space fighter'' idézi további bizonyítékként, ami alátámaszthatja feltevését.
Tehát Anakin S. a Falconon volt(lesz) navigátor? Ki mit szól ehhez a hírhez?
Én örülnék neki, ha valami lenne belőle.Állítólag, bár én nem olvastam a Han Solo trilógiát, de abban állítólag említést tesznek valakiről, aki Lando C. elött volt a Falcon tulaja.
Most olvastam a Harry Knowles's cool newsban, hogy elkészítették a Millenium Falcon új makettjét, ami arra enged következtetni, hogy a következő részben feltűnhet a népszerű jármű a vásznon."Luke says his father was a navigator on a space fighter'' idézi további bizonyítékként, ami alátámaszthatja feltevését.
Tehát Anakin S. a Falconon volt(lesz) navigátor? Ki mit szól ehhez a hírhez?
Én örülnék neki, ha valami lenne belőle.Állítólag, bár én nem olvastam a Han Solo trilógiát, de abban állítólag említést tesznek valakiről, aki Lando C. elött volt a Falcon tulaja.
Lucasfilm THX: ez is a Lucas cége
Tel 415-492-3900
Fax 415-492-3999
-----------------
webjedi@lucasarts.com -ez a Lucasart feedback email cime de azert ha sok jön ide akkor lehet hogy szólnak a dologról a LucasFilm-nek.
Amúgy amit legelöször küldtem az a legjobb. TRY!!!!!!!
Csak úgy megjegyzem, hogy a force.net-en ezen a héten arról szól a szavazás, hogy melyik a legjobb SW-film eleddig. Íme a kurrens eredmények:
What is the best Star Wars film so far?
Episode I - The Phantom Menace (533)16%
Episode IV - A New Hope (502)15%
Episode V - The Empire Strikes Back (1829)56%
Episoode VI - Return of the Jedi (390)12%
3254 Total Votes
HÉ!!!! Tudjátok miez?
-------(415) 662-2460----------
A LucasArt egyik amerikai FAX száma (!!) ahol munkára lehet jelentkezni.
Szerintem nem fognak megharagudni, ha ide küldjük a 'PLS NO DICAPRIO' leveleket. Én ezt fogom tenni!