> Fele anyi piát hozz mint amit meginnál, úgyis mindenki más duplát hoz :)
Ne izgulj, majd legfeljebb iszom dupla annyit :)
Megdöbbentő, hogy egy-egy rendszer hangját mennyivel tudja javítani egy-két sör... persze komoly projekt az igazi audiofil sörök megtalálasa :)
> Meg a kocsidba vegyél fel pár topiktársat.
Rendben. Kinek nincs még fuvarja?
Valszeg már pénteken lemegyek, mert az egész társaságból ismerek eddig össz két embert, és újakkal összeismerkedéshez nem árt korán menni :)
Monorról jövök, de ha jönnének velem pestiek, Bp érintése minimális kitérő. Csak ezesetben olyan időintervallumban kéne ezt megejteni, amikor még nincs iszonyatos dugó.
Tavaly nem tudtam elmenni utolsó pillanatban kialakult dolgok miatt, de az idén ott leszek! Vinni csak jópár lemezt, egy-két öreg erősítőt (70-es évek hangzásvilága :-) ) jómagamat és az autóban +4 helyet tudok csak. Szombaton reggel mennék, este irány vissza. (előzetes terveim szerint :-) )
Akinek fuvarra lenne szüksége kérem jelezzen emilben, cucc is fér :-) (hamár bement a gépsasba 1000+ hanglemez, cirka 100kilónyi öreg Hifi, 2 fővel)
A párom még kijön átfutóban, sertepertélni egy kicsit, találkozni a rég nem látott topiktársakkal.
A konyhai személyzet többé kevésbé összeállt. Bigi isteni kávét főz, Bendegúz zseniálissan tartja össze a káosz irányába induló dolgokat, az én főztömet meg senki nem meri bántani :)
Mehetek én is? :) Az elsőn nem voltam, bánom is...
Hozni mit kell? Csak azért kérdem, mert nincs semmim :) Na jó, kaját, piát meg kocsit tudok hozni, nő meg hifi nincs :) Pontosabban a hifi a nőnél, válási ajándék, az új meg még mindig nincs kész :)
Szal az összes kan wixi magával a szerszámát azon eccerü okbó, hogy pija lex, és ha az ember wedel, akkor pisál is, és valamivel aszt is kell.
részint...
másrészt: élwezkedni megyünk, úgymint: egymás hüjeségét, a zenéket, a cuccosokat, nomeg szeretett házigazdánk fősztyét..... szal ez már több mint sokk, ez már valódi "spermaless orgazmus". Ebbe már nem fér bele az ivararány mérleglése..... (hál Istennek!)