A sok előzetes riogatás ellenére nekem bejött a film. :-)
A klubosokkal sem volt nagy gond. Lehet, hogy túl lelkes voltam?
Örülök mindenkinek, akivel személyesen találkoztam, és sajnálom, hogy volt olyan, akivel nem. Holnap megnézem szinkronizálva is, csak hogy legyen összehasonlítási alapom.
Mónika:
Szombaton ugyanúgy fogunk őrjöngeni, mint ma. Jó? :-) (El ne felejts DMaul-os pólót venni a fiadnak!)
A kutyát nem érdekli a sztárvórsz kultusz... Azt, hogy néhány kisiskolás kamasz oda van ezért az egészért még megértem na de a többiek ???????
No nem baj "gyerekek" Lucas bácsinak szüksége van még 10 Rolls Royce-ra úgyhogy nyomás a pénztárhoz !
Szerintem valami PR kép, mert mint tudjuk ilyen nincs a filmben.
Gondoltam még arra, hogy a Nabooi harc van egy másik háttérre rakva, de ott meg Obi vanon nem volt köpeny .
Hát a műsor, ahonnan jöttem az az volt, hogy eladták a cégemet, és az új tulaj tartott fejtágítást (bővebben minden portál címlapján van cikk róla), na meg még utána tanítani mentem. Szóval nem filmet néztem, bár előadás volt.
Sajnálom, hogy nem tudtam veletek megnézni a mókát, tényleg szerettem volna (lelombozódás...)
Szombaton megyek, de egyel előttetek (15:00), mert este szintén fontos dolgom van (affene, hogy minden összejött...) Azért utána odamegyek a bejárathoz odaköszönni Nektek.
Mikor Monikaval teremnezoben voltunk a nyaron es voltak olyan kedvesek, hogy beengedtek minket a gephazba a sajat ket (negy) szememmel lattam, hogy egy film egy tekercs es egy hatalmas fekvo helyzetu csapagyazott aluminium tanyerrol fuzik be a vetitobe es egy masik ilyen tanyerra megy ki a gepbol. Anno tanultam egy kicsit mozigepeszkedni, de akkor meg smeretlen volt ez a technika. A tekercs alaposabb tanulmanyozasa utan kiderult, hogy termeszetesen nem egyben gyartottak le a filmet, hanem osszeragasztgattak, sot meg a film elotti reklamok is rajta vannak a tekercsen ezert eleg egyetlen egy vetitogep termenkent.
Azért azaz arc sem volt semmi, aki majd letépte saját fejét örömében, hogy megnyerte a Yoda bábfigurát, mert ahhoz is hülye volt, hogy megnézze rendesen a jegyét.
Először nem tudtuk, hogy a 00:01-es előadás miért nem kezdődik 20 perckor, de aztán belegondolva rájöttem, hogy picit húzós lett volna az ünnepályes premier előtt kezdeni...
A moziba menet találkoztam mrc-vel, aki valamilyen más filmről jött ki, vajon milyen másik filmet nézhetet meg a bemutató napján?!, úgy láttam elégé levolt lombozódva. Azt mondta másnap korán kell dolgozni menni, szóval szegény mrc.