Keresés

Részletes keresés

ds9 Creative Commons License 1999.09.16 0 0 2610
Hát eztet nem tudtam ( de biztos csak spórolnak azért van így :)))
Gen Creative Commons License 1999.09.16 0 0 2609
Mikor Monikaval teremnezoben voltunk a nyaron es voltak olyan kedvesek, hogy beengedtek minket a gephazba a sajat ket (negy) szememmel lattam, hogy egy film egy tekercs es egy hatalmas fekvo helyzetu csapagyazott aluminium tanyerrol fuzik be a vetitobe es egy masik ilyen tanyerra megy ki a gepbol. Anno tanultam egy kicsit mozigepeszkedni, de akkor meg smeretlen volt ez a technika. A tekercs alaposabb tanulmanyozasa utan kiderult, hogy termeszetesen nem egyben gyartottak le a filmet, hanem osszeragasztgattak, sot meg a film elotti reklamok is rajta vannak a tekercsen ezert eleg egyetlen egy vetitogep termenkent.
Kojak Creative Commons License 1999.09.16 0 0 2608
Azért azaz arc sem volt semmi, aki majd letépte saját fejét örömében, hogy megnyerte a Yoda bábfigurát, mert ahhoz is hülye volt, hogy megnézze rendesen a jegyét.

Üdv

Kojak

ds9 Creative Commons License 1999.09.16 0 0 2607
Én ezeket a dolgokat nem szeretem, ezek külsőségek.
Én ezt túlzott rajongásnak tartom.
voty Creative Commons License 1999.09.16 0 0 2606
Volt tapsikolás. De nem vitték túlzásba.

Először nem tudtuk, hogy a 00:01-es előadás miért nem kezdődik 20 perckor, de aztán belegondolva rájöttem, hogy picit húzós lett volna az ünnepályes premier előtt kezdeni...

Kojak Creative Commons License 1999.09.16 0 0 2605
Most miért, tök jó volt a Darth Maul-os arc.

Üdv

Kojak

ds9 Creative Commons License 1999.09.16 0 0 2604
Na, azt a kis műsort elcseréltem volna az üres vászon bámulására.
Kivéve a CaveMaN performance-ot természetesen :)))))))
Kojak Creative Commons License 1999.09.16 0 0 2603
A moziba menet találkoztam mrc-vel, aki valamilyen más filmről jött ki, vajon milyen másik filmet nézhetet meg a bemutató napján?!, úgy láttam elégé levolt lombozódva. Azt mondta másnap korán kell dolgozni menni, szóval szegény mrc.

Üdv

Kojak

ds9 Creative Commons License 1999.09.16 0 0 2602
csak sikerült :)))))))))))))))))))))))))))
ds9 Creative Commons License 1999.09.16 0 0 2601
2500!!!
Kojak Creative Commons License 1999.09.16 0 0 2600
Az ötösben nem volt tapsikálás?

Üdv

Kojak

Kojak Creative Commons License 1999.09.16 0 0 2599
Nemcsak a feliratos verzió miatt, volt jobb a 9-es terem, hanem a kis műsor miatt is, mert addig az 5-ösben az üres vásznat bámulták.

Üdv

Kojak

ds9 Creative Commons License 1999.09.16 0 0 2598
Elcseréltem volna tutira.
Okéjos.
Kojak Creative Commons License 1999.09.16 0 0 2597
Miért. te mit mondtál volna? Én ráharptam, mit csuka a csalira. (Tök jó kis szólás, most találtam ki)

Üdv

Kojak

ds9 Creative Commons License 1999.09.16 0 0 2596
Hard to see the dark side is.

Cserélgetjük a jegyeket, embertársaink meg várnak ránk, ej-ej.

Clouded this boy future is.

pintera Creative Commons License 1999.09.16 0 0 2595
Én a szinkronizált verziót láttam, és nem csalódtam.
Szerintem tényleg olyan baromi jóra sikeredett mint ahogy azt mondták.
Érdemes igy is megnézni.
Kojak Creative Commons License 1999.09.16 0 0 2594
10 sor bal hatos. Ennek külön kis története van, mint már írtam a topicban csak a 5. termi előadásra tudtam jegyet venni. Tegnap 1/2 11-kor találkoztam egy ismerősőmmel, aki megkérdzete, hogy nem tudok-e valakit, akinek kell jegy a 9-es be a 10 sorba, há' má' hogy ne tudnék, nosza meg is vettem. Az én jegyemet meg elpaszoltattam a pénztárasokkal. Úgy volt, hogy voty-ékkal megyek, de így alakult, őket viszont nem tudtam értesíteni, ezért majdnem ölre egy userrel, aki a helyemre vette meg jegyet. Hihi!

Üdv

Kojak

Kádár Mónika Creative Commons License 1999.09.16 0 0 2593
Mi a szinkronizáltat néztük meg, mert ugye a feliratosra csak 16 jegy volt és csak a második sorba, én meg nem vagyok azért ennyire rajongó és a gyerekeimet is akartam vinni. A hangulat miatt nagyon sajnálom, hogy lemaradtam, de ugye majd tapsolunk szombaton is? A gyerekeim miatt viszont megérte, a fiam fanatikus Darth Maul, a lányom Amidala rajongó lett és gg ötéves kisfia sem aludt el.:)
A szinkron pontosság szempontjából tényleg hihetetlen, én még ilyet nem láttam. Tudjátok, hogy Jar-Jar-t eddig utáltam, most bejöttek a poénjai, a hangja és a fordítás is igen jó volt. A legmegdöbbentőbb Watto hangja volt, ugyanaz, mint az eredetiben és mivel ő az egyik legjobb szereplő, ennek nagyon örültem. A szöveggel az a baj, de ez minden más fordításra is vonatkozik, hogy ami angolul teljesen normálisan hangzik, az magyarul nyálas és béna.
Wizzard Creative Commons License 1999.09.16 0 0 2592
Hali Mindenkinek!

Először is sorry, hogy nem voltam olyan aktív, mint pl. Te, CaveMaN, hogy hazaérek és lehuppanok a gép elé véleményt írni... lehuppantam az ágyra, aztán kóma hajnali fél nyolcig...

Tehát a vetítés: a hangulat tényleg állat volt, főcímzene Madness RULEZ!!! Kicsit meglepett ugyan, hogy a bevezető SW motívum halknak tűnt a 2. sorból. Gondolkodóba is estem... ez lenne az a hiper-szuper hangosítás?! Ezután az effektekre sem kellett sokat várni. Amikor megsemmisítették a követek konzuli hajóját a hangárban, a hangrobbanás (nem túlzok, tényleg olyan volt) szinte belepréselt bennünket az ülésbe!!!

A képi látvány leírhatatlan volt, még a legelső sorokból is (Azért a szombati vetítésen a 12. sorból biztosan még állatabb lesz - onnan már tényleg be tudod látni az egész vásznat egyetlen pillantás alatt, nem kell folyamatosan cikáznia a szemednek balra-jobbra.)

A feliratozás tényleg első osztályúra sikeredett - főleg a Gunganok beszéde... Gratula Tóth Tibor (ha jól emlékszem ő volt a magyar szöveg írója...) Egyetlen bakit fedeztem fel így elsőre: amikor Anakin és Padme beszélgetnek a Királyi fregatton, miután felszálltak a Tatuinról, az "I will take care of You"-t (Vigyázok majd rád) konzekvensen "Szeretlek"-nek fordította... (lehet, hogy előreolvasott a fiú és jobban ki akarta hangsúlyozni az Episode II szerelmi szálát? - ki tudja).

Az Iris Out: Directed by GEORGE LUCAS feltüntekor tapsvihar söpört végig a termen. Na ilyet sem láttam/hallotam még egyetlen film magyarországi bemutatóján sem... (Ha jól emlékszem, semmi ehhez hasonló ovációra nem emlékszem a Jedi Visszatér Vörösmarty Kertmozi-beli premierjekor...)

Az indexes "kemény mag" végigülte a teljes stáblistát, de mi nem hallottuk a beígért Darth Vader szuszogást a végén... (ennyire nem lehettem álmos, hogy ezt nem vettem észre ?!)

Kedves szinkronizált verziót nézők! Milyenek voltak a szinkronhangok. Úgy tudom, jócskán megváltoztatták a szinészeket a Trailer-beli förmedvényekhez képest... Igaz-é ez a hír???

Tehát, mintegy lezárva ezt a kis beszámolót: STAR WARS FOREWER!!!

Wizzard

U.i.: már alig várom, hogy eljöjjön a szombat 18.00 :)))

voty Creative Commons License 1999.09.16 0 0 2591
Előtte még állította, hogy mellettem fog...
Mit mondjak; nem ismertem rá.
ds9 Creative Commons License 1999.09.16 0 0 2590
Kojak, te hol ültél ?
Kojak Creative Commons License 1999.09.16 0 0 2589
Nagyon frankó a közvetítés, azt mutogatom fűnek-fának, főleg, hogy én is benne vagyok. (Öntömjénező-rulez :)

Mónika te most végülis a szinkro-nizáltat nézted meg? Nem jutott neked jegy?

Üdv

Kojak

ds9 Creative Commons License 1999.09.16 0 0 2588
Mónika én nem tudom, hogy mi a különbség a normál mozik és a multiplex között hivatalice, de szerintem a multiplex a termek számára utalhat.
Azt, hogy nem egy tekercsben megy a film azt onnan gondolom, hogy Amerikában amikor azt a kópiát ellopták az ottani multiplexből, a rabolók, összeragasztották, egy tekerccsé, tehát többen kellett leledsznie :))

Egyébként ti hol voltatok ?

Kádár Mónika Creative Commons License 1999.09.16 0 0 2587
Most lehet, hogy hülyeséget mondok, mert félreértettem valamit, de ha a Cinema City multiplex (és az), akkor nem adhatják több vetítővel, mert a plazások szerint attól multiplex valami, hogy egy tekercsben, egy gépről adják.

Más: fiúk, mondjatok már valamit, hogy jó volt-e a közvetítés, legalább ennyi vigaszom legyen, hogy nem lehettem a többiekkel és fel-le rohangáltunk. Ja, és ugye láttátok, hogy már fent van a főcím alatti ováció, mindenki meghallgathja, de ettől függetlenül elvárom, hogy szombaton is hangosan örüljetek.:)

ds9 Creative Commons License 1999.09.16 0 0 2586
Drága Kojak,

én szerény személyemmel a a balközép 8. sor 4-es székén ücsöltem, relatíve középen tehát.

ds9 Creative Commons License 1999.09.16 0 0 2585
kedves dgy

ennek nem sok értelme van, ha arra gondolsz, hogy azért vágják félbe a filmet, hogy így a film futási idejének felénél egy másik teremben is el tudják kezdeni a vetítést ( hogy ne kelljen kivárni a film végét és utána ), akkor jelentősen tévedsz.
A helyzet ugyanis az, hogy a filmeket nem egy tekercsről játszák, hanem mondjuk 6-10-ről, tehát ha félbevágják nem kell várni 1.5 percet ahhoz, hogy befűzzék a másikat, tekintva, hogy a film már egyábként is 6-10 darabból áll és két vetítővel adják egyszerre és szinkronban indítja a vetítő a filmeket, teát nem veszel észre semmit.

Te nem láttad azt a Colombót, ahol erről volt szó ( nem a SW-ról természetesen ).

voty Creative Commons License 1999.09.16 0 0 2584
Nagy élmény volt, azt hiszem megnézem még egyszer-kétszer...(kösz Kojak)
De most már értem, hogy miért mondták, hogy gyenge a sztorija. Még szerencse, hogy olvastam már a könyvet, így azért elég kerek volt a történet, de elsőre megnézve..hát..
A látvány + a dramaturgia viszont fantasztikus volt!!
+csalódás a Duna Plaza 5. terem közönsége: amúgy se komálom, ha az egész terem kicsődül, mikor elkezd peregni a stáblista, de ezt EZEN az előadáson végképp furcsáltam. Összvisz 6-an halgattuk a zenét és vártuk meg Vader légzését (a kb. 250 nézőből).
Kojak Creative Commons License 1999.09.16 0 0 2583
Jó volt szerintem Németh úr is csak húzta vonta, mint a rétestésztát. Ds9 te merre üldögéltél? Szerettelek volna megismerni személyesen is.

Üdv

Kojak

dgy Creative Commons License 1999.09.16 0 0 2582
Információ 100%-os! Ülj be és nézd meg a filmet! Ez azért van, hogy egyesek ( nem akarok rasszista lenni) még nagyobb nézőszámot érjenek el. Ez a film 4 - 6 hónapig fut a cinema cityben! Most gondolj bele! Kevés kópia nagyobb kihasználtság!
ds9 Creative Commons License 1999.09.16 0 0 2581
Semmi gond CaveMaN, szerintem jó voltál, ennek az egész elszerencsétlenkedett díjkiosztónak te voltál a legjobb része :))))

Németh úr ( SW fan club ), pedig szegény nem volt jó, biztos nagyon kedves emberke, ez látszott, de nem egy nagy enterténör.

He hasn't brought hope to those who have none :)))))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!