Keresés

Részletes keresés

paulinamartinez Creative Commons License 2000.04.16 0 0 239
te meg ezt honnan tudod? csak nálam rossz az internettó? te ma már jártál ott? hogy csináltad? vagy tegnapelőtt nézted még?
mi van má?
de azért kösz az infot, megnézem, amint tudom!!!
csókollak,
paulina
Előzmény: dekoninck (237)
iceride Creative Commons License 2000.04.16 0 0 238
Most meg itthagysz, valami kétvállas tus ürügyén...:((

Na mindegy, jóéjszakát, szép álmokat!

A te Iceride-od

dekoninck Creative Commons License 2000.04.16 0 0 237
paulina, azé' nézzé' át a nettó-s Pearl JAm- Seattle topicba, mintha ott is kialakulóban lenne egy pm fun klub....
iceride Creative Commons License 2000.04.15 0 0 236
Édes, egyetlen PAULINÁM!

Ne ird ki ide, hogy mi ilyen jóban vagyunk, még megszólnak itt a konzervatívabb népek.

A báró meg a körülbelül meg nem kell, hogy megtuggya.

Imádlak:
ICERIDE

Előzmény: paulinamartinez (235)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.04.15 0 0 235
mivel te ma az online-nál is onlineabb vagy, így hát már itt is vagyok veled, vagy mi...

paulina cuncimókus...(ez egyre jobb lesz:)))

Előzmény: iceride (234)
iceride Creative Commons License 2000.04.15 0 0 234
Paulinám, aki ennél nagyobbat hazudik, az át akar téged verni!
Ne hagyd magad! Gyere a te ICERIDE-odhoz!

Előzmény: iceride (233)
iceride Creative Commons License 2000.04.15 0 0 233
Málnafarm: 63 kvadrillió ha
Előzmény: paulinamartinez (232)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.04.15 0 0 232
ha tudnátok milyen finom édes ez az eper!!!
és már cak ezért is meg kell védenem anyánkat, merthogy ugyebár ez az ő nem kis befektetése volt a jányai kedvéért, és ami azt illeti sally éppen annyit kapott mint én. szóval ezek után már ki fogja elhinni a gonosz kis intrikáit...?
és én málnát akartam, ő akart epret, és így tehát leginkább az ő akarata teljesült! pedig a málna sokkal finomabb még az epernél is!
és most már ki is találtam, hogy is dönthetjük el, kié lesz az én sok kellemem...azé leszek, akinek a legnagyobb málnása van!!!
kérem a telekméreteket!!!
paulina érdekfeleség
paulinamartinez Creative Commons License 2000.04.15 0 0 231
sziasztok!
hát ti el se tudjátok képzelni, micsoda éjszaka volt ez. délben alig bírtam kikászálódni az ágyból...de az anyám kivert, hogy azonnal porszívózzak...hát igen, nagy port kavart...és mi minden ki nem derült, azt elképzelni sem tudjátok...igaz kicsi gróf? távol, és mégis közel!!! az ám!
na de a helyzet most egy kicsit béla javára billent, ugyanis libling jövő hétre átengedett szeretett topikgazdánknak, ugyanis ő inkább török csajokra vadászik, mintsem itt nyomja az entert a mi körünkben!!! szóval bélácska a tied vagyok egy teljes hétig, anélkül, hogy bárkivel is osztozkodni kéne!!! de persze ha te inkább bookshieval nyomod, hát én nem tehetek semmit...de azért a te korodban biztos jól esik a friss pipihús!!! és hát emi azt illeti én még nem voltam krisztus előtt, szóval garantáltan frissebb vagyok bookshinál!!! hozzá pont az a negyvenes nyújorki illik...
na ha ezt sally meglátja kitekeri a nyakam!!!
erről jut eszembe, köszi sally azt a sok hazugságot, de nem baj, az én rajongóim úgyis tudják, hogy nekem áldott jó lelkem van!!! én nem tehetek szüleink gonoszságáról!

iceride!
tegnap hamarabb is befejezhetted volna a játékot. kb akkor írtál, amikor én pont kinyomtam az utolsó leheletem....

na jó eszem tovább a finom eprecskét, és még gondolkodom mit is írhatnék...
addig is puszilgatlak titeket!!!

paulina x

SunshineSally Creative Commons License 2000.04.15 0 0 230
Bookshie!
Az ötlet jó, de már két napja nem enged be a rendszer a topikba!!!
És mi az, hogy te foglalod a mi kis szívünk szottyát? Én meg pakolgassam a képeket? Micsoda megosztás ez?
Bookshie Creative Commons License 2000.04.15 0 0 229
Sallyke, drága! Azt az édesen vigyori baftás képet nem akarod benyomni a mi kis privát topicunkba? Lécci!!!
Bookshie Creative Commons License 2000.04.15 0 0 228
Ice közlegény feladta.
Az aztán nem sámli, amit ti iccakánként műveltek! Az áldóját! Miközben én békésen húzom a lószőrt, itten vadul folyik a kamaty. (Most épp banánsárga vagyok az irigységtől...) Amúgy Libi: nem vagyok szadó-macsó. És az a "másik topic" állati komoly! A Marduk ágyúival az élén...

Azért látom, Sally is kezd terepszínűvé válni! Csak így tovább, nemrég még engem bizgeráltál, hogy mit művelek ebben a fejetlen-farkatlan (vagy nagyon is sok farkú?) topikban!!!
Honnét akasszak le neked filmbéli szeretőt? Egyetlen egy negyvenes, jóvágású tagot ösmerek nyújorkban, de ő foglalt, mert hogy én foglalom! Ugyanis Ő még rövid hajjal is kell nekem! Szóval ne is álmodozz, szívem!

Te bélák!
Ha kellek, hát vigyél! Mi tart vissza? Csak egy óhajom volna! Nem 'tom, hányan vagytok, de ha kérhetném, csak szépen, egymás után gyertek, ne egyszerre, mert az árt a szívemnek... Az én koromban már?!...
A zémeg tévét én is láttam, benne a kemény fószerokat. Jó vót nosztalgiázni, ugyanis turnészervező voltam anno, a hetedik században (jesszus előtt), szóval akadt ismerős pofázmány...
(Ne tudd meg, hogy néznek ki ezek reggel hét körül...)
Közös pontok? Most mit mondjak neked, életem gyenge pontja? Könyv? A borzongatósakat szeretem. Amikor a félsz úgy citerál végig a gerinceden, mintha szőrös tarantulalábak kapirgálnának rajt! Film? Tőlem kacaghatunk, sírhatunk, lerághatjuk az összes műkörmünket rettegésünkben! (Most spéciel a Halálsoront bírnám megnézni, de nagyon...) Kamaty? Ehhez szólni sem tudok. Hisz látod, én csak búsan, borongva, némileg elfolyva olvasgatom itt, hogy a pm-ék miket akrobatizálnak egymáson! Nosztalgia éled bennem, homályló emlékek gyötörnek, melyek szerint egykor (korpusz kriszti előtt 60 évvel) nekem is volt jó sorom, de hol van az már! Elfútta a szél! Szóval gyere csak, gyöngyöm, vár a mama!
(A Cselő meg nem ismer névről. Csak a képes felemről. Bár eccer benn ültem a kocsijába pár órán keresztül, de hogy mit műveltünk, arról ne is kérdezz, mert szenilis a fejem!)

iceride Creative Commons License 2000.04.15 0 0 227
Csak benéztem. Látom nem nélkülem is tuttok 1000 hozzászólást gyártani.
Na CSAO!
paulinamartinez Creative Commons License 2000.04.15 0 0 226
közben megtaláltam....nem is aludt!
paulina cicus
paulinamartinez Creative Commons License 2000.04.15 0 0 225
libling!!!
elaludtál???
paulinka
Libertine Creative Commons License 2000.04.15 0 0 224
Én is, úgyhogy akkor ott folytatjuk és mindenkinek millió puszi és jó éjszakát!

a libertine

Előzmény: paulinamartinez (223)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.04.15 0 0 223
már írtam...

Előzmény: Libertine (222)
Libertine Creative Commons License 2000.04.15 0 0 222
Iceride kolléga, tessék rajongani! PMB-t nem illik megvárakoztatni! Bár addig is írhatna nekem :-).

a libertine

Előzmény: paulinamartinez (220)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.04.15 0 0 221
jó.
a többieknek akkor nyugodalmas jóéjszakát.
csókok és ölelések szokás szerint...

paulina-cica

paulinamartinez Creative Commons License 2000.04.15 0 0 220
iceride azt írta, talán visszér egyre...már 1/2 2. nem sikerült neki...
Libertine Creative Commons License 2000.04.15 0 0 219
Ott! (Itt majd a többi rajongóval együtt folytatjuk, hiszen tudom, hogy rájuk is szükség van!)

a libertine

Előzmény: paulinamartinez (217)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.04.15 0 0 218
for tonight god is a dj...
még mindig
paulinamartinez Creative Commons License 2000.04.15 0 0 217
na most akkor hol is folytatjuk (kezdjük el?) végülis? itt, vagy ott?
pmb
Előzmény: Libertine (216)
Libertine Creative Commons License 2000.04.15 0 0 216
Ez a mi kettőnk titka marad. Jó alap egy készülő mexikói sorozathoz :-)

a libertine

Előzmény: paulinamartinez (215)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.04.15 0 0 215
szerintem én inkább feladtam...
lehet, hogy nemsokára iceride is visszatér???
"abban higyj, amit a szíved diktál"
"két vágy, de egy család..."

paulina

Libertine Creative Commons License 2000.04.15 0 0 214
Feladtam érted inkognitómat, édes PMB-m, már szinte hallom a csendőrök lovainak dobogását, ahogy jönnek elfogni egy libertine-t. Hozzád menekülök, csakis Nálad rejtőzhetek ela a vég elől. Ez nem is olyan rossz megoldás, ugye? ;-)

a libertine

Előzmény: paulinamartinez (212)
Libertine Creative Commons License 2000.04.15 0 0 213
hát ez a hátránya annak, hogy mindenkinek a teljes életműve visszakereshető :-) ... de ismerd be, hogy kultúrált keretek között maradtam ott is... megy a mail:-))

a libertine

Előzmény: paulinamartinez (212)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.04.15 0 0 212
email?: ott a címem a sárga csíkon
icQ?: ahhoz nem értek, mi az?
gondolatátvitel?: i agree
na mi legyen???

na azért látom én, hogy a hölgyek urak szexben is nyomulsz...

Libertine Creative Commons License 2000.04.15 0 0 211
Emil: OK, hova írjak?
Chat: én csak mezei ICQ címmel rendelkezem, ha az megfelel :-)
Gondolatátvitel: nem túl hatékony
Válassz, egyetlenem!

a libertine

Előzmény: paulinamartinez (210)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.04.15 0 0 210
privátban?
ezt hogy gondolod? emil? chat?....vagy valami más?
gondolatátvitel???
na?
paulinácska
Előzmény: Libertine (209)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!