Keresés

Részletes keresés

Red Dawn Creative Commons License 1999.09.19 0 0 2770
Bocs hogy nem olvasom végig a 2000+ hozzászólást, de szeretnék tőletek kérdezni valamit!

Szerintetek nem idétlen a hercegnő imidzse egy csöppet???

(nem akarok senki lelkivilágába gázolni)
RD

Darkmage Creative Commons License 1999.09.19 0 0 2769
Nincs meg valamelyikőtöknek véletlenül a New Hope és a Return of the Jedi angolul VideoCD-n?
Darkmage Creative Commons License 1999.09.19 0 0 2768
hali!
most részlet jön egy régebbi forgatókönyvből:

ADVENTURES OF THE STARKILLER
(episode one) -régebben igy hivtak a IV-et
"The Star Wars" by George Lucas
SECOND DRAFT January 28, 1975
(azaz a New Hope nagyonrégi de igy is 2.verziója, ahogy Lucas eloszor irta)

THREEPIO
Level five, Detention block A-23,
cell 2187... He's still alive...
but his condition is reported as
critical.
(nincs 2 A)
--------------majd késöbb------

OFFICER
What code is this?

LUKE
I've got it here somewhere...
It's SPT 188544. You can check
it through the...ahh, oh yes,
lex-321.
(itt meg nincs 1138)
-------------------------------------

bye
DarkMag3

MickeyKnox Creative Commons License 1999.09.19 0 0 2767
Haliho!
Egy kicsit tenyleg egtem, mert tényleg Chewbacca-val kapcsolatban hangzott el az 1138, amugy kitűnô a megoldás (Allitolag Lucas minden saját rendezésű filmjében elrejti vagy a THX-et, vagy az 1138-at. A TPM-ben két helyen is szerepel: 1, az említett droid hátán, 2, ennyi droid van az utolsó csatajelenetben (lehet számolni!)
Amúgy a ki szerepel témánál tartva: ha jól emlékszem nem említettétek Rick McCallum-ot (az ünnepségen a tömegben, egy kucsmához hasonlító sapkában), és Tim Burton is feltűnik valahol.
druss42 Creative Commons License 1999.09.19 0 0 2766
halii
Na en nemreg ertem haza a kozos index.hu -s filmnezesrol :) Jo volt 3 szorra is a film :) meg biztos jonehany koveti majd . Aki meg nem volt ott utan a pizzas beszelgetesen , az sok jorol lemaradt :)))

Darkmage na megneztem , kb 4-en csapodnak bele a foldbe , vagy a falba , ami tisztan latszik , de a tobbi lehet , hogy meguszta a versenyt .De ez mar csak egy ilyen szakma :) .Vegul is a Ben Hur fogatversenyen is joparan kihalnak ;)
A jedi a jovobe lat , de mint , ahogy Yoda mondta , a jovo mozgasban van :)
es a szerencsejatekhoz is kell valami kezdo toke , kulonben sose szedsz ossze egy hiperhajtomure valot :)))

Egyik nap beszelgettem Nexus6 -al es a Jedi visszaterrol volt szo , ami nekem meg megvan egy alamondasos verzioban .Valaki ismeri ezt ? Ebben van amikor a fordito akkora marhasagokat mond , mint pl amikor Chewbacca
szol Hannak , hogy mogotte van Boba Fett , erre o visszkerdez Boba Fett? A fordito erre mondja Barba fedezz :) eskuszom es meg egy csomo ilyen van benne .

druss42 (az AA23 mar le se irom annyian leirtak :) bar az en kedvencem a Tk-421 )

gregWing Creative Commons License 1999.09.19 0 0 2765
1. Természetesen eredeti nyelven minden sokkal jobb, így a TPM is. (Qui-Gon Rulez)

2. A szám címe: Cantina Band (Mad About Me)

axe-c Creative Commons License 1999.09.19 0 0 2764
na pliz ugy szeretnem megnezni
de mostmar nem egyedul
axe-c Creative Commons License 1999.09.18 0 0 2763
bocsi nem holnaprol hanem Hetforol lenne szo
na ugyse jon senki?
axe-c Creative Commons License 1999.09.18 0 0 2762
meg ket kerdesem lenne:
1.) melyik a jobb a szinkronos vagy a feliratos
2.) ha azt nem tudjatok, hogy hol talalom azt az mp3-at amit nehany sorral lejjebb kerdeztem akkor legalabb azt meg tudjatok mondnai mi a cime? ("a kocsma zene")
Darkmage Creative Commons License 1999.09.18 0 0 2761
"Mi van, ha azért nem tűnt el, mert ős is sötét jedi? "
ezt ugye viccnek szántad?

más. jó az a baki amit eszrevettel majd checkelem :))

axe-c Creative Commons License 1999.09.18 0 0 2760
holnap eljon velem valaki megnezni a filmet a Plazaban? (a jegyet attol meg nem en fizetem:)
9-kor vagy 11.30-kor (inkabb az utobbi)
ha van jelentkezo akkor irjon egy mailt
kaviat Creative Commons License 1999.09.18 0 0 2759
ajaj akkor lehet hogy én már a rossz oldalon állok...

.kav]4t

Darkmage Creative Commons License 1999.09.18 0 0 2758
Egy Jedi nem türelmetlen!
axe-c Creative Commons License 1999.09.18 0 0 2757
Hi!
megtudja valaki nekem mondani honnan tudnam megszerezni az
SW IV-ben a "kocsmaban"(ahol eloszor mutatjak Han Solo-t) hallhato
zenet.
ha valakinek megvan mp3-ban akkor pliz dobjon meg egy mail-al
es megegyezunk

koszi

gregWing Creative Commons License 1999.09.18 0 0 2756
Hali

Melyik a kedvenc jelenetetek?

Nekem az, amikor a két jedi megtámadja a királynőt kisérő droidokat, és iszonyú gyorsan és hatékonyan végeznek velük. A legszebb, az, ahogy Qui-Gon lazán elteszi a fénykardját, úgy, hogy pont abban a sebességben közeliti magához, ahogyan az inaktiválódik, és utánna pedig az a force Push, az haláli. Iszonyú laza, semmi megeröltetés, állati jó.

Más:
Mi van, ha azért nem tűnt el, mert ős is sötét jedi?

-Te jedi vagy?
-Miből gondolod?
-Láttam a fénykardodat. Csak a jediknek van fénykardjuk.
-Mi van, ha MEGÖLTEM egy jedit és elvettem?

Nem volt szó szerinti, de mi van ha tényleg megölt egy jedit. Amúgy is furcsán néz, amikor ezt mondja.

+egy baki a filmből

Amikor Anakin átadja a faragott medált Amidalának és elveszi, akkor rövid és festettlen a körme. Mikor rögtön utánna megsimogatja a vállát Anakinnak már hosszú és festett.

ui: Most néztem meg negyedszerre, de úgy érzem, naponta meg kéne néznem.

kaviat Creative Commons License 1999.09.18 0 0 2755
na jó de te egy erős jellem vagy :)) így könnyű !! de mit csináljak én balga, aki képtelen vagyok hónapokat várni egy permierre...

.kav]4t

Laa-Yosh Creative Commons License 1999.09.18 0 0 2754
Újabb érv, hogy miért is ne nézzünk filmet mpegben :)
Én se a Matrixot se az Episode I-et nem néztem meg csak a moziban, bibibibiiii...
kaviat Creative Commons License 1999.09.18 0 0 2753
ehe tényleg a könyvből :)))

.kav]4t

gajzi Creative Commons License 1999.09.18 0 0 2752
hali!

Az a Jar Jar -os jelenet szerintem neked nem a filmből, hanem a könyvből rémlik...

DM ajtónyitási módszere viszont nekem is csak a filmben tünt fel.

kaviat Creative Commons License 1999.09.18 0 0 2751
kiraly volt a film, különösen az elején amikor a full index ovációt generált :)) nem tudom nektek feltünt - e, de mintha kimaradt volna egy röpke kis jelenet. amikor JarJar elrontja az egyik botot, mielött R2D2 kimegy +hegeszteni a pajzsot... nekem legalábbis rémlik valami a Z-ből...

mi ugyan el kellett hogy mennyünk, de remélem jól mulattatok a film után :))

jaja az se volt semmi, amikor Maul mester kinyitotta az ajtót egy laza kézmozdulattal az ajtónak röptett alkatrésszel... ez a rész meg lelógott a Z széléről :))

.kav]4t

UBul Creative Commons License 1999.09.18 0 0 2750
valaki kerdezte hogy hogy birja el wattot az a ket kis szarnyacska. a dolog nyitja ott van, hogy watto hatalmas pocija tele van gazokkal, amik jelentosen megkonnyitik a sulyat (ha tovabbi infok kellenek rola, lasd insider's guide , hehe :)

egyebkent ket nap alatt mar haromszor lattam a filmet :)) kicsit mar kene aludni is...

a siznkron tellleg jo, bar yoda hangjat csiszolhattak vo'na meg. sebaj, a tobbi karpotol

kutykurutty Creative Commons License 1999.09.18 0 0 2749
AA-23-as, nem ?
Az 1138 (THX-szel, vagy anelkul, nem tudom, valamelyik robot hatan is rajta volt most.)
A THX nev is fennmaradt.
Darkmage Creative Commons License 1999.09.18 0 0 2748
Nos, igen 5.szint AH 23-as zárka, 2187-es cella. Én nem tudok semmi összefüggésről Lucassal, de sztem te összetéveszted azzal, hogy amikor bemennek a börtönblokkba a hercegnőért rohamosztagos ruhában, akkor azt mondják hogy Chewbakkát az 1138-as zárkából hozták.
ÉS ÉS ÉS itt már van összefüggés ugyanis
'THX 1138' volt a cime Lucas első filmjének, amolyan vizsgafilmjének!!

még 1 érdekessség:
Lucas 'American Graffiti' cimű filmjében egy kocsinak (talán egy bug-nak) THX-1138 a rendszáma!!

jó mi? :)))

Darkmage Creative Commons License 1999.09.18 0 0 2747
Most mondd meg nem elég nekünk hogy a mozik szinkronosat nyomnak,(+lenyúlják a jegyeket) de akkor itt van az Movie Shop, ahol néhány terméknél a 2-szerese, néhol pedig 4-szerese a magyar ár a te kanadaidnak...
ds9 Creative Commons License 1999.09.18 0 0 2746
egy két érdekességet, találtam amit eddig én sem tudtam:

- Mark Hamill játszik a SW:TPM-ben, igaz csak cameo szerepe van ( nincs rajta a stáblistán ), de egy alient alakít
- a filmben lett volna egy jelenet, amit felvettek ugyan de végül kivágtak amelyben, Anakin, Greedoval kerül összetűzésbe

Gen Creative Commons License 1999.09.18 0 0 2745
Hali Qui-Gon Jinn!

Az általad idézett részletet én írtam a tudósításba és inkább szarkasztikus megjegyzésnek szántam, utalva ezzel arra, hogy a lassan tucatnyi szervezet közül mindegyik magát vallja az "igazinak" és a kívülállókhoz eljutó hírek szerint finoman szólva nem teljes az összhang közöttük. Sajnálom ezt a dolgot, mivel van egy olyan pont (a STAR WARS), melynek inkább közelebb kellene hoznia a csapatokat, mint eltávolítani őket egymástól. Kicsit hasonló ez a "
- Mi vagyunk a Felszabadítási Front Júdeáért?
- Nem mi a Júdeai Népi Front vagyunk!"
dologhoz (bár ezt már mintha valaki említette volna)

Szombaton sajnos nem tudunk elmenni megtekinteni benneteket, hiszen, ha olvasod a topicot láthatod, hogy akkorra időzítettük az indexes rajongók nagy közös mozizását.
Ha ti is csináltok szöveges beszámolót (képekkel illusztrálva) az index szerkesztősége biztosan szívesen fogadja, vagy, ha a saját honlapotokra készítetek tudósítást, akkor a linket elhelyezik a saját SW összeállításukban.

-xan- Creative Commons License 1999.09.18 0 0 2744
Hmmm... AA-23-as bortonblokk, 2187-es cella.
Azt most hirtelen nem tudom megmondani, hogy ez Lucashoz miben kapcsolodik, de ha jol emlekszem, ennyi effect shot van a TPMben.
MickeyKnox Creative Commons License 1999.09.18 0 0 2743
Ja!
Szeretnék egy kicsit kekeckedni :)
Már-már bosszantó, hogy itt egyes emberektôl nem lehet olyat kérdezni az SW témájában, hogy ne tudnának rá válaszolni. Lehet, hogy csúnyán megégek, de azért itt egy kérdés: (elôrebocsátom, le a kalappal a tudásotok elôtt!!!):
Szóval: A New Hopeban mi Leia hercegnô cellájának a száma; miben kapcsolódik ez Lucashoz, és miben a TPM-hez???
MickeyKnox Creative Commons License 1999.09.18 0 0 2742
Halihó Mindenki!

Örülök, hogy végre otthon is bemutatták A FILMET!!! Eszméletlen jó a topic, egy csomó dolgot innen tudtam meg én is. Ellentétben veletek, én majd a szinkronos változatot szeretném megnézni, mivel itt Kanadában az nem megy :-) Szóval 2 dologhoz szeretnék hozzászólni:
1, Palpatine >> Sidious
Júniusban az USA Today-ban hangzott el:
Riporter: A film végén miért nem érzi Yoda a mellette álló Palpatine szenátor gonosz gondolatait?
Lucas: Palpatine EKKOR MÉG CSAK EGY HATALOMÉHES SZENáTOR, AKI CSAK KÉSôBB ISMERKEDIK MEG AZ ERô SÖTéT OLDALáVAL...

Szóval szerintem, ha nem is magyarázza a dolgot, utal arra, hogy nem azonosak. Egyébként az ô figuráját övezte a legnagyobb titokzatosság, ha figyeltétek régebben az imdb-t, akkor látni lehetett, hogy májusban még külön szereplôként szerepelt Sidious, ill. csak a hangját tüntették fel, míg most Ian McDiarmid szerepel mindkettôként. Ez mindenesetre jó vitatéma :)
2, Olvastam a különbözô indulatokat gerjesztô dolgokról, és megtoldanám még valamivel: láttam az SW cuccok árait, íme kommentár nélkül néhány kanadai ár:
(1 CAD kb 170 Ft):
Póló: $19 (mostmár csak $6-9) (van drágább is, de max $40)
Poszterek: $6-10
SW franciakártya, számozott, díszdobozban: $10.00 (most $5.65)
Baseballsapka: $10-25
Darth Maul maszk: $45
Fénykard: $34 (D.M.), $23.95 (Q.G.J)
Kosztümök: $60
újságok: $4.75-$12.80
A játékok ára változó, $3-tól $70-ig
Ja, a mozijegy $10, és a "2 dolláros" (utánjátszó) mozikban itt sem engedik vetíteni.
Bocs, ha hosszú voltam, további sok sikert a topic-hoz!

" It is too late for them to stop us now... The Republic will soon be in my control."

Darkmage Creative Commons License 1999.09.18 0 0 2741
hozzáfűzném még azt is, hogy Obi Van-t nem éppen hasba szúrta Vader...képzeld, hogy nézett volna ki ha nem tűnik el hanem leválik a feje, mint Vader-nek abban a próbában amit Yoda idéz elő Luke-nak amig tanitja, hogy legyőzze önmagát.
És ha Yoda nem tűnik el csak mondjuk lecsukja a szemét akkor nem válna nyilvanvalóvá hogy mehalt, (legalábbis nem mindenki számára) ezért kellene befűzni egy temetés jelentet (égetést) a történetbe..

BOCS a hosszu levelekért.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!