szal senki nem akar hetfon delelott sw1-et nezni? egyedul mar nem akarok menni
mas: van amit nem ertettem (de ez lehetm, hogy majd a kov. reszekbe kiderul). Na szal az lenne, hogy az V. reszbe Obi-van szelleme azt mondja Luke-nak, hogy keresd meg yoda-t, o volt aki belolem is jedi-t nevelt. Szal most akkor mi van, mert az sw1-ben az van, hogy Qui-Gon tanitotta.
vagy csak en neztem felre?
nem arról van szó, hogy nem fedtem fel ( vagy nem akartam, hiszen ilyen csütörtöki bulikon már többekkel találkoztam ) a kilétemet, hanem az, hogy már egy kicsit sokat láttam a filmet. :((((
Azt nem tudom, hogy a Greedo, az fajtamegjelölés vagy személynév, de az volt leírva, hogy összetűzésbe kerül vele és ezt kivágták.
Waldo is úgy néz ki mint Greedo ez tény, tehát nem tom, hogy mi itt a helyzet.
Greedonak hívták azt a lényt akit Han Solo lelő azt asztalnál és a special edition-ban a hangárban ( jabba jelenet ) több ilyen lény is van, de mejd ennek utána kéne nézni, hogy most akkor ez hogy is van.
Először is sajnáljuk, hogy nem fedted fel a kilétededet a "nagy nyivánosság" előtt...
Más tészta, Anakin nem Greedo-val kerül összetűzésbe, hanem egy greedo-val (a greedo itt fajmegjelölésként szerepel pl. jawa) , ami nagy különbség. (forrás: The Phantom Menace forgatókönyv). A kis greedo-t, pedig, aki Anakin barátja volt Wald-nak hívták.
Greeedo-t, már ha valóban az volt a neve és Han nem csak a fajtája nevén szólította meg - küldte el az örök vadászmezőkre fejvadászkodni a ANH-ban (Cantina).
még annyit, hogy az ember ember elleni vívó jelenetek szépen meg vannak csinálva.
tényleg, ezek a jedik milyen népek? mert vannak vukik, meg huttok, meg javak, de az emberszabásúak azok emberek vagy egyebek? egerek? :-) és ez a maul lord a sok szarvával?
- a ben húros verseny épp csak nem psx visszajátszás. tiszta marketing. a psx 2 megjelésekor tuttira veszem, hogy 1000-rel fogják nyomni a verziót. dolby surrounddal.
- a blue window effektek meg még mindig annyira gyerekcipősen vannak megoldva, hogy az már nevetséges. kicsit több gépidőt szentelnek majd - vagy ki tudja, lehet, hogy effktíve kevesebbet a teljesítménynövekedés miatt - az episode three "forgatásához" és csupaizom manusok helyett csupavirtual színészek játszanak majd. a filmtörténelembe hr. lucas ezzel tehetné fel a karrierjére a koronát.
hali!
most részlet jön egy régebbi forgatókönyvből:
ADVENTURES OF THE STARKILLER
(episode one) -régebben igy hivtak a IV-et
"The Star Wars" by George Lucas
SECOND DRAFT January 28, 1975
(azaz a New Hope nagyonrégi de igy is 2.verziója, ahogy Lucas eloszor irta)
THREEPIO
Level five, Detention block A-23,
cell 2187... He's still alive...
but his condition is reported as
critical.
(nincs 2 A)
--------------majd késöbb------
OFFICER
What code is this?
LUKE
I've got it here somewhere...
It's SPT 188544. You can check
it through the...ahh, oh yes,
lex-321.
(itt meg nincs 1138)
-------------------------------------
Haliho!
Egy kicsit tenyleg egtem, mert tényleg Chewbacca-val kapcsolatban hangzott el az 1138, amugy kitűnô a megoldás (Allitolag Lucas minden saját rendezésű filmjében elrejti vagy a THX-et, vagy az 1138-at. A TPM-ben két helyen is szerepel: 1, az említett droid hátán, 2, ennyi droid van az utolsó csatajelenetben (lehet számolni!)
Amúgy a ki szerepel témánál tartva: ha jól emlékszem nem említettétek Rick McCallum-ot (az ünnepségen a tömegben, egy kucsmához hasonlító sapkában), és Tim Burton is feltűnik valahol.
halii
Na en nemreg ertem haza a kozos index.hu -s filmnezesrol :) Jo volt 3 szorra is a film :) meg biztos jonehany koveti majd . Aki meg nem volt ott utan a pizzas beszelgetesen , az sok jorol lemaradt :)))
Darkmage na megneztem , kb 4-en csapodnak bele a foldbe , vagy a falba , ami tisztan latszik , de a tobbi lehet , hogy meguszta a versenyt .De ez mar csak egy ilyen szakma :) .Vegul is a Ben Hur fogatversenyen is joparan kihalnak ;)
A jedi a jovobe lat , de mint , ahogy Yoda mondta , a jovo mozgasban van :)
es a szerencsejatekhoz is kell valami kezdo toke , kulonben sose szedsz ossze egy hiperhajtomure valot :)))
Egyik nap beszelgettem Nexus6 -al es a Jedi visszaterrol volt szo , ami nekem meg megvan egy alamondasos verzioban .Valaki ismeri ezt ? Ebben van amikor a fordito akkora marhasagokat mond , mint pl amikor Chewbacca
szol Hannak , hogy mogotte van Boba Fett , erre o visszkerdez Boba Fett? A fordito erre mondja Barba fedezz :) eskuszom es meg egy csomo ilyen van benne .
druss42 (az AA23 mar le se irom annyian leirtak :) bar az en kedvencem a Tk-421 )
meg ket kerdesem lenne:
1.) melyik a jobb a szinkronos vagy a feliratos
2.) ha azt nem tudjatok, hogy hol talalom azt az mp3-at amit nehany sorral lejjebb kerdeztem akkor legalabb azt meg tudjatok mondnai mi a cime? ("a kocsma zene")
holnap eljon velem valaki megnezni a filmet a Plazaban? (a jegyet attol meg nem en fizetem:)
9-kor vagy 11.30-kor (inkabb az utobbi)
ha van jelentkezo akkor irjon egy mailt
Hi!
megtudja valaki nekem mondani honnan tudnam megszerezni az
SW IV-ben a "kocsmaban"(ahol eloszor mutatjak Han Solo-t) hallhato
zenet.
ha valakinek megvan mp3-ban akkor pliz dobjon meg egy mail-al
es megegyezunk
Nekem az, amikor a két jedi megtámadja a királynőt kisérő droidokat, és iszonyú gyorsan és hatékonyan végeznek velük. A legszebb, az, ahogy Qui-Gon lazán elteszi a fénykardját, úgy, hogy pont abban a sebességben közeliti magához, ahogyan az inaktiválódik, és utánna pedig az a force Push, az haláli. Iszonyú laza, semmi megeröltetés, állati jó.
Más:
Mi van, ha azért nem tűnt el, mert ős is sötét jedi?
-Te jedi vagy?
-Miből gondolod?
-Láttam a fénykardodat. Csak a jediknek van fénykardjuk.
-Mi van, ha MEGÖLTEM egy jedit és elvettem?
Nem volt szó szerinti, de mi van ha tényleg megölt egy jedit. Amúgy is furcsán néz, amikor ezt mondja.
+egy baki a filmből
Amikor Anakin átadja a faragott medált Amidalának és elveszi, akkor rövid és festettlen a körme. Mikor rögtön utánna megsimogatja a vállát Anakinnak már hosszú és festett.
ui: Most néztem meg negyedszerre, de úgy érzem, naponta meg kéne néznem.