Nos amint észrevettétek át lett a topic címe nevezve. Most már nincs probléma belőle, hogy az egri inga is idekeveredik, meg néha szolgálati közlemények is belekerülnek a fórumba. További reklamációnak helye nincs!
Nyithatsz egy új topicot, de az akkor pangani fog az ürességtől, nem lehet szakmai hozzászólással megtölteni egy ilyen kis vonalhoz kapcsolódó fórumot...
Ott van a 92-es (+95-ös) topicja, ott nem megy az OFF, jóval többen vagytok, mégis alig írnak!
Ha már ennyire szúrja egyesek csőrét a dolog, akkor legyen ÁTNEVEZÉS, nem bánjuk :)
De sima gyorsvonattal is jártak, a 7:05-ös (egy ideig 7:40) vagy a 11:05-ös Keletis szerelvény élén volt, már nem emlékszem rá pontosan. Inkább az előző valószínű, mert akkor még ott volt a tarjáni rész is a végén Hatvanig, logikusabb h. arra tették.
Azért nem vitték túlzásba a megjelenést. :/ tehettek volna egy szebb Szilit is rá. Amúgy látom az egész By. Na ezeket nem bírom. bár ülés szempontjából ebbe férnek el a legtöbben.
Ma este jártam Egerbe és megkérdeztem a forgalmásztól hogy volt e még esetleg gigi Egerbe nagy tátongásra láttam hogy a 5502/5505 is gigant volt méghozzá a 023-as.:):)ja és méghozzá a Mikulás vonat holnap megy 7 kocsi lesz rajta 7.00 kor érk Egerbe és 7.48 ind Rákosrendezőbe vissza pedig 17.40 kor érk Egerbe.A mozdony nem tudni mi lesz a papírra Vmax:100km/h volt írva..
Pedig úgy rémlik, 2000 előtt járt forda szerint is Gringó Egerbe... Még a Tauruszos korszak előtt. Az is mekkora volt, emlékszem rá, hogy nemegyszer potyogtak az álló utasok, amikor az abonyi ív után gyorsított a 3 vagy 4 személykocsival. :-)))
Éppen az állomás fele mentem, amikor láttam, hogy nem áll bent semmi, csak rengeteg ember a peronon. Aztán megjelent a 034-es Gigant... Az a kár, hogy egy Szili meghibásodása kell egy ilyen bravúrhoz.