Keresés

Részletes keresés

sz_bela Creative Commons License 2005.09.19 0 0 1197
Sziasztok! Eladó egy bontatlan, original fülhallgató iPod-hoz (iPod in ear Headphones-boltban bruttó 12 eFT). Természetesen a 2 pár szövet is a csomagolás tartalma, amit a fülhallgatóra lehet ráhúzni, ha valakinek úgy kényelmesebb. 10 eFt-ra gondoltam. Tel.: (20) 454-9625 Az ár irányár!
Ny.Ogarjov Creative Commons License 2005.09.19 0 0 1196
Jó Neked! Én már negyedik hete (ha jól számolom) várok egy iPodra. Sehol, senkinek nincs, még a forgalmazónak se. :( Elképzelhető, hogy valami újítást eszközölnek rajta, ezért nem szállítanak már a "régebbiből", de ki tudja. Az az egy biztos, hogy ha egyszer végre meglesz, akkor aztán nagyon meg fogom becsüni!:) A marketing egyik trükkje,hogy várakoztatni kell a vásárlót, mert úgy egyre jobban meg akarja venni a terméket...
Előzmény: derekbell (1195)
derekbell Creative Commons License 2005.09.18 0 0 1195
Az én 20G-osom már egy éves elmúlt. Akkor csak úgy lemelték a polcról és adták. Szinte. De tényleg, aszem 1-2 napot kellett várnom. Szülinapomra kaptam a családtól és hosszú éveka legbölcsebb ötlet volt (az én útmutatásaim alapján persze...)
Előzmény: Ny.Ogarjov (1186)
crazyboy2 Creative Commons License 2005.09.18 0 0 1194
Sziasztok, bocs, hogy ide írok de ezt a topicot látogatták legutoljára, és nekem sűrgős lenne a válasz! A kérdésem nagyon egyszerű, szokott-e gond lenni a merevlemezes mp3 lejátszókkal, mármint úgy komolyabb gond, amit egyszerű  firmware frissítéssel nem lehet megoldani? Egyáltalán sűrün kell frissitgetni? Főként a Creative Labs NOMAD Jukebox 2 érdekelne, esteleg valaki használ ilyet?
agyhulla Creative Commons License 2005.09.18 0 0 1193

Hali!
Hogyan lehet a jegyzetekbe, a naptárba és a címjegyzékbe berakni az írásokat?

Köszi a segítséget

Initram5 Creative Commons License 2005.09.18 0 0 1192
A nano (4 GB-os) 75.000 Ft-ba fog kerülni - pár kereskedő már árulja itthon is, nagyjából ennyiért.

A mini-t 45.000-ért adnám el.
Előzmény: Taybor (1190)
DaemonLaz Creative Commons License 2005.09.18 0 0 1191
Sorry guys, még mielőtt leszakítjátok a fejem: a cucc a felhelyezést követően szinte azonnal elment, ne hívjatok! Sajnos... =o((((((((

Jövő hónapban viszont beszerzek egy Nanot, ha nem lesz mit ennem is!

[ D a e ]
Taybor Creative Commons License 2005.09.17 0 0 1190
Helo Initram5!

(Ja jol ejteted a nevem:))
Mint irtam én is tudok kedvezményesen beszerezni,csak még a pontos árat nem tudom (amerikábol hozzák) . Eddig az ipod mini tetszett a legjobban de ahogy nézegetem a nanot egyre jobban megtetszik. Természetesen érdekel az ajánlatod csak az a baj hogy én még késöbb szeretném megvenni a playert lehet hogy megvárom a nano mao.-i megjelenését. Ugy egyébként menyiért adnád?
Előzmény: Initram5 (1185)
tribbiani Creative Commons License 2005.09.17 0 0 1189
köszi, azt hiszem megtaláltam. én a "megkérdezem, megmutatják, megjegyzem" megoldásban hiszek! :)
Előzmény: Zeusz (1188)
Zeusz Creative Commons License 2005.09.17 0 0 1188
Légyszives kutakodj a Preferencesben, amikor be van dugva a shuffle-od, és gyaníthatóan rá fogsz jönni, mit kell tenned. Ha nem, akkor segítünk. (elnézést, hogy nem mondom meg, csak arról van szó, hogy hiszek a "feltalálom a megoldást" dologban.)
Előzmény: tribbiani (1187)
tribbiani Creative Commons License 2005.09.17 0 0 1187
töltöm a Shuffle-mat ( az akkuját), és közben kb. 5 percenként felugrik az itunes ablak, pedig most nem vagyok rá kíváncsi. mi az oka, mi a megoldás?
Ny.Ogarjov Creative Commons License 2005.09.17 0 0 1186
Igazad van, magasabb itthon az adó, de az Artisjus díjat kritizáltuk, mert igazán nem értjük, hogy mit kapunk ezért a viszonylag magas összegért. Aztán 5000 Ft is összeg, amit el tudnék jobban is klteni. De szerintem ezzel mindenki így van.
Az iPod miatt meg irigyellek :), mert még mindg nem lehet kapni az országban 20 GB-set. :( Eeeől is dumáltunk, hogy mennyire elfelejtik ezt a régiót.
Előzmény: derekbell (1184)
Initram5 Creative Commons License 2005.09.16 0 0 1185
Szia Taybor! (Tájbornak kell ejteni?) :-)

Nekem iPod mini-m van 4GB-os, szép alumínium ezüst kivitelben. Nagyon szeretem és vigyázok rá. 59.900-ért vásároltam kb. 2 hónapja a Media Marktban, Szegeden. Mivel megjelent a nano, ezért eladom. Érdekelne? Van hozzá eredeti, bontatlan fülhallgató is és persze minden tartozék + doboz + számla és még 9-10 hónap magyarországi garancia. Sértetlen, sehol egy karcolás rajta.

Hidd el, az iPod 100x jobb mint bármelyik másik hasonló árú audio lejátszó. Nem csak zenét hallgathatsz rajta hanem címeket, telefonszámokat, vagy akár cocktail recepteket tárolni rajta, használhatod mint USB kulcsot a kis fehér kábelével - és mindenek felett nagyon dizájnos, szép. Csajok megnézik. :)
Előzmény: Taybor (1183)
derekbell Creative Commons License 2005.09.16 0 0 1184

A sarc valóban létezik, eléggé pofátlan, bár azt se felejtsétek, hogy eleve 9% különbség van a német és a magyar ÁFA között..........

Viszont a készülék később kárpótol minden sarcért. Nekem most aktuálisan 1700 szám van a 20 G-osomon és ezt a temérdek zenét bárhol, bármikor hallgathatom, napokon keresztül.

Pár hete órákat sétáltam az erdőben, szinte zuhogó esőben, fülemen a külön fejhallgatóval és még ennyire nem élveztem az erdei sétát. De utaztam már fél Európán át az iPoddal és nem kellett szenvednem a bárgyú zenéktől a világon mindenhol egyfromán kretén kerskedelmi adókon, a fapados repülőút is pillanatok alatt elmúlt az ipod segítségével - szóval változatlanul imádom...... -

Szerintem a GSM mobiltelefon után napjaink legnagyobb találmánya a szórakoztató elektronikában. Hacsak arra gondolok, hogy anno hány rohadt magnótekercsen, később hány kazettán őrizgetema zenéket és micsoda archiváció kellett volna ahhoz, hogy bármit is megtaláljak abban dzsumbujban és hogy ebből mit tudtam magammal vinni - az ipod maga a csoda!  

Előzmény: cue (1153)
Taybor Creative Commons License 2005.09.16 0 0 1183
Heloztok!
Már régota gondolkozom egy mp3 lejátszó vételén de az apple ipodok tul drágának tüntek.
De most van egy lehetöségem hogy kedvezményesebben beszerezzek egyet de igy se olcso.
Szoval inkább ipod minit szeretnék, erröl szeretnék kérdezni.
Milyen a hangminöségük az ipodoknak valahol azt halottam hogy réggeben jobb volt neketek mi a véleményetek?
A szoftverei megbizhatoak? nem fagy? aku jol birja?
Lehet hogy gari nem lesz rajta de ugye nem nagyon sürün kell szervizbe hordani ugy egyébként?
Ezelött egy mpio hdd 200-as volt nálam a befutoitt a link ennél vajon jobb az ipod? A válasz fontos lenne kérlek segitsetek!
sz_bela Creative Commons License 2005.09.16 0 0 1182
Sziasztok! Eladó egy bontatlan, original fülhallgató iPod-hoz (iPod in ear Headphones-boltban bruttó 12 eFT). Természetesen a 2 pár szövet is a csomagolás tartalma, amit a fülhallgatóra lehet ráhúzni, ha valakinek úgy kényelmesebb. 10 eFt-ra gondoltam. Tel.: (20) 454-9625
RogerWilco Creative Commons License 2005.09.16 0 0 1181
Hoppá!!

BadApple is a free plug-in for iTunes which allows you to sync your music library to any MP3 player (not just an iPod). After downloading and installing the software, you will have a "Sync to MP3 player" link you can click on from within iTunes. This will sync all tracks to a MP3 player.

BadApple will work with a wide range of MP3 players such as the Creative Nomad, Dell DJ, Oakley Thump, Archos and more. Any unit that mounts as a USB mass storage device should work well with BadApple. You can even sync to a network drive.

BadApple is free software that you can download here. There is no charge to download the software or use the software. There is no spyware or adware in BadApple. No registration is required. Visit the FAQ and screenshots pages to learn more.

http://www.badfruit.com/

(ez az mp3.com/Lindows/Linspire Robertson projectje)
noreke10 Creative Commons License 2005.09.15 0 0 1180
Nem, de amugy is saját könyvtárszerkezetben tárolja a zene fileokat. Te inkább playlist-re gondolnál ugye, mármint a mini-n látod az albumot a számokkal benne, mert az is playlist. na a shuffle nem tud ilyet, csak bedobálja krix-krax nevü könyvtárakba...
Előzmény: Ryu (1179)
Ryu Creative Commons License 2005.09.15 0 0 1179
Hello mindenki. Valaki meg tudná mondani, hogy az iPod shuffle tud kezelni könyvtárakat? Gondolom nem de azért valaki aki tudja is megerősíthetne ebben... De a mini-től fölfelé már tudnak, igaz? Thx a válaszokat!
Zeusz Creative Commons License 2005.09.15 0 0 1178
Fuck me hard, bocsesz, ember.

zeusz kukac freemail pont hu
Előzmény: Maerklin Manson (1176)
Ny.Ogarjov Creative Commons License 2005.09.15 0 0 1177
Köszi, tudom, hogy külföldön minimum 10 ropival olcsóbb, csak kell számla róla, meg minden, ezért gondoltam, hogy egyszerűbb. Bár ha ezt tudtam volna, akkor a nyáron megvehettem volna (279 € volt Berlinben....elég vicces). Itthona boltokban meg ígérrgetnek, hogy majd jövő héten stb stb stb. Eddig mindenütt azt mondták, hogy nincs, de ezt a weboldalt megpróbálom! Tényleg kösz!
Előzmény: Initram5 (1175)
Maerklin Manson Creative Commons License 2005.09.15 0 0 1176
From: Mail Delivery Subsystem MAILER-DAEMON@bigfoot.com
Subject: Returned mail: known Error

[...]
----- Transcript of session follows -----
>>> RCPT TO:<vocalist@index.hu>
<<< 511 sorry, no mailbox here by that name (#5.1.1 - mail.vipmail.hu)

Előzmény: Zeusz (1174)
Initram5 Creative Commons License 2005.09.14 0 0 1175
20 GB-os iPod kellene? Itthon?

Külföldön biztosan olcsóbb (lsd.: www.apple.at) de ha Magyarországon vásárolsz akkor merem ajánlani a www.macbolt.hu oldalt. A tulaj Birincsik József, már vásároltam nála Apple terméket - 2 nap alatt meg is jött a rendelt áru. Hivatkozz rám! :-)
Zeusz Creative Commons License 2005.09.14 0 0 1174
Hély, ha neked nem kell az a füles, én szívesen bepróbálnám...
Előzmény: Maerklin Manson (1170)
Blaxxx Creative Commons License 2005.09.14 0 0 1173

Tudjátok az 5.0-ás iTunesban van ez az újdonság ez a "lyrics" funkció, vagy mi. Ti már próbáltátok?? Addig eljutottam h jobb egérgomb a számra, get info meg lyrics meg minden. Be is írtam, de nincs hozzá még vmi beépített program mint a iArt, de nem a Yamipodra gondolok, mert az nem iTunes-hoz van.

Még nem próbáltam ki, de gondolom úgy jön elő a dalszöveg, mint a podcasteknél h a Select-et kell nyomni igaz??

Törölt nick Creative Commons License 2005.09.14 0 0 1172
Nekem igazabol a firewire vagy USB kabel kellett volna hisz elveszett az enyem egy buli alkalmaval. De valojaban a fulhallgato is kellett volna mert azt meselik igazan jo hangzast ad. :) Ugyhogy hamarosan akkor kell vennem egy firewire cuccot, araban.
Előzmény: Maerklin Manson (1170)
bandikaa Creative Commons License 2005.09.14 0 0 1171
ez meg mi a csuda:

<a href="http://plastik.hu/?main050814" target="_blank">ipod nano</a>
uj iPod
Maerklin Manson Creative Commons License 2005.09.14 0 0 1170
Lehet, hogy jobb lett volna "közösen" megvennünk a megmaradt tartozékokat, ha neked a fülhallgató kellett, én pedig most, hogy kipróbáltam, nehezen tudom elképzelni, hogy valaha megszokjam az in-ear érzést. :( 
Előzmény: Törölt nick (1146)
tribbiani Creative Commons License 2005.09.14 0 0 1169
megszólalt már! remélem sok örömöt lelek benne.
RogerWilco Creative Commons License 2005.09.14 0 0 1168
A TC-re van plugin, de vigyázz, mert nagyon bugos! Az újabbakat nem is tudom, tudja-e kezelni.
Előzmény: tribbiani (1167)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!