Jogos, én is csak azért írtam, mert pl. tudom, hogy visszajönne, ha hívnák, de ha Soós marad, akkor tényleg mindegy. Deák viszont nem lenne rossz 2-es posztra 20 percekre.
Na és Radovicshoz mit szólnátok? :DD
Vagy van ám mégjobb. Czigler csapatot keres a környéken :DDD
Csütörtökre állítólag lesz valami terv, hogy hogyan tovább. Persze függ majd a bogármesterúrtól is, hogy mit is akar.
Az idei csapatból Soóst és Kovátsot megtartanám. Vojvodáról meg Hendleinről nagyon könnyen lemondtunk. Kornél is elfér jövőre, nálam a többire nincs szükség.
Welton jöjjön vissza meg legyen egy csetnyik centerünk végre újra.
Magyar játékos jöhetne (jönne...) pl. a szomszédból is 1-2.
A szombati (április 24.), pécsi PVSK-Kaposvár meccset a pécsi illetőségű Periszkóp Rádió, pontosabban annak sportoldala ÉLŐ, rádiós közvetítésben adja. A közvetítést a következő weboldalon lehet hallgatni:
www.sport.periszkopradio.hu
17:50-kor kezdünk, aki esetleg nem tud a helyszínen drukkolni a kedvenceinek, de érdekli a mérkőzés alakulása, azt várjuk a virtuális éterbe, klubhovatartozástól függetlenül!
sziasztok! 1 FALCO szurkoló vagyok azt szeretném kérdezni meg tudja-e iírni itt a topicba hogy mennyi lett a kaposvár-kecskemét U20-as mérkőzés válaszotokat előre is köszönöm
97-67 a vége, már írtátok, hogy "Orosz-fóbiám" van, de hát amit idén nyújt, illetve nem nyújt, az felháborító, és önmagáért beszél, semmi szükség rá. Dávid Geri meg szépen lecsúszott Orosz szintjére, pedig ő nem kezdett rosszul idén.
azon kívül, hogy nyilván nem ez a legnagyobb baj, de az hogy a picsába van, hogy az egyik szarabb mint a másik és SOÓS meg 8 perc alatt megint bekúrt 3 hármast, azóta meg ül a padon. És ÍGY MENT VÉGIG AZ EGÉSZ SZEZONBAN!