Keresés

Részletes keresés

nesz Creative Commons License 2001.03.30 0 0 646
Noa
Ez egyszerre két csoda! Még akkor is, ha esetleg csak az egyikőjük van a fotón. Majd randiztatunk?
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
nesz
Előzmény: noa (626)
gyomber Creative Commons License 2001.03.30 0 0 645
Sziasztok!

tiszta jó hireim vannak! képzeljétek elmentem Piglet dokijához szerda este. NAGYON NAGYON szimpatikus volt a doki. Az egyetlen problema, hogy aug 13-ig szabin van, tehát lehet, hogy nem várom meg, viszont mondta, hogy van egy állandó helyettesítője, a HORVÁTH DOKTOR. És akkor kérdeztem az Ernő bácsi, és mondta, hogy igen. Úgyhogy azonnal rávágtam, hogy maradok. Szoval susok, lehet, hogy mégis egy helyen szülünk! De a kórházban biztosan találkozunk! Szoval most tiszta happy vagyok.

Estee
infok: hely Kaali intézet, Szmatona doki, Ok: kétoldali elzáródás, siker: 2. lombikra, de ők az első próbálkozás lefagyasztott petesejtjei. (azt hiszem a gyerek érzi, hogy most róla irok, mert majd szétrugja a házat:-)))

Noa, a lányok gyönyörűek, már alig várom, hogy nekem is legyenek!!!!

susok:
én ezt nem is tudtam, hogy te 21 inszemen mentél keresztül. Ezt hogy bírtad???Azt hiszem egyszer már megirtad, hogy 3 d-re hol kell bejelntkezni, de megtennéd mégegyszer? köszi...

Uristen már a medlob 9300-nál jár? Én valahol 6000-nél akadtam el.

Ja a zsibbadásomra azt mondta a doki, hogy az ödéma miatt van, és hogy kevesebbet igyak!!!! Eddig meg azt hittem azért vizesedek, mert nem iszom eleget. Na mindegy, most kevesebbet iszom, de még mindig zsibbadok.

mindenkinek jó hétvégét!!!

Törölt nick Creative Commons License 2001.03.30 0 0 644
Susok!

Köszönöm a gyors választ! Nagyjából ezekkel érveltem én is. Azért írom, hogy nagyjából, mert ennyire részletesen nem tudtam "körülírni", mivel az én esetemben sajnos fel sem merült a kérdése (no nem a magzatvízvizsgálat elmaradását sajnálom...).

Cic

Előzmény: susok (643)
susok Creative Commons License 2001.03.30 0 0 643
Bie!
Nagyon köszönjük a segitséget, mert szerintem nemcsak én vagyok lemaradva a Medlombon.

Szia Napóra! Jó, hogy újra itt vagy:) Az Anna nagyon szép név! És hát az András is:))) Nálunk ugyanez lesz a kikötés a Bandival kapcsolatban!

A 3D UH-ra ma jelentkeztünk be, kb. 3-4 héttel előtte kell, mielőtt menni akarsz (sokan vannak). A 6000 Ft-ban benne van kb. 10 percnyi felvétel. Fényképért külön kell fizetni (600 Ft/db).

Csatlakozom Napórához: Estee, te is irj magadról!

Szia Cic!
Magzatviz vizsgálatot csak indokolt esetben csinálnak, mert 5 ezrelék a vetélési kockázata, a magzatnak pedig biztos, hogy stresszet okoz. UH-n lehet látni, ahogy elmenekül a méh másik "sarkába".
Az indokok lehetnek: 35 év feletti kor, vagy a 16. héten elvégzett AFP eredményben és/vagy a 18. heti UH-n talált eltérés.
Ideális vizsgálati időpont: 16-18. hét között. Természetesen akinek az UH-n találnak valamit, annak később (de 21. hétig max.), mert kevés helyen csinálják, sokat kell az időpontra várni, és rengetegen vannak, akiknek csinálni kell. Budapesten pl. 3 helyen van (SOTE, HIETE, Schöpf-Mérei), de csak a SOTE-n tudják a 19. hét után elvégezni (találkoztam olyannal, akit a HIETE-ről átküldtek oda, mert már 20 hetes volt). Az anyagot 3 hétig tenyésztik, igy csak utána van eredmény. Baj esetén 24. hét után már nem lehet elvetetni, csak megszülni.

Ha valaki "csak úgy" akar bizonyosságot szerezni, hogy megnyugodjon, ez az új 4-markeres vérvizsgálat (40e Ft-ért) + az AFP + a 18. heti UH, ha mindegyik negativ, akkor állitólag 98%-os biztonsággal kizárja a genetikai betegségeket (Czeizel mondta pár hete a TV-ben).
Remélem, segitettem a "vitát" eldönteni.

Törölt nick Creative Commons License 2001.03.30 0 0 642
Lenne egy kívülálló kérdésem:
Magzatvízvizsgálatot hanyadik héten csinálnak ha csinálnak? És csak szigorúan orvosi utasításra nem? És persze csak nagyon indoklt esetben?(amiért kérdezem: elvi vitám van egy ismerősömmel...)

Cic

mosomasa Creative Commons License 2001.03.29 0 0 641
Akkor én is írom az infokat Estee táblázatába:
sárgatest elégtelenség (illetve ezen kívül ki tudja még mi más), hormonkezelés, 4 inszem, és a végén mégis spontán sikerült.

mosomasa

napora Creative Commons License 2001.03.29 0 0 640
Sziasztok! Nem győzlek olvasni benneteket, annyi a lemaradásom.

Sok szeretettel gratulálok az új kismamának, Monixnak, és az anyukáknak, Sihayának, Kisvirágnak!

Susok! Kislány névként már a legelején az Anna vert kenterbe nálunk minden egyebet. Anna... Anna, ezt olyan szépen dallamosan lehet kimondani. Fiúnévként pedig mi is az Andrást tartjuk hozzánk közelinek (persze azzal a kikötéssel, hogy senki nem Bandizhatja le).
Örülök, hogy minden rendben volt a vizsgálaton. Ezt a 3 dimenziós uh-t én is felhívom.

Estee táblázatába: másfél év próbálkozás (ebből fél évig gyógyszeres és injekciós formában történt a kezelés), négy különböző orvosnál. A negyedik - HIETE, Szabolcs u.-i kórház, dr. Drávucz - elvégzett egy hydrotubációt. Kiderült: kétoldali elzáródás. A műtét utáni hónapban spontán terhesség. (Ezen kívül valószínűleg volt egy kevés sárgatesthormon-elégtelenség is, ami vérezgetést okozott, de ezek szerint önmagában nem akadályozta meg a terhességet.)

Kedves Estee, te sosem írsz magadról, hogy veled mi történik!

zsLee Creative Commons License 2001.03.29 0 0 639
Estee táblázatába:

Ok: endometriózis
Kezelések: 7 inszemináció, 1 lombik a tapolcai Pannon Reprodukciós Intézetben (Dr. Török Attila)

Gica70 Creative Commons License 2001.03.29 0 0 638
Berku
Én is örülök, hogy jobban vagy:-) A méhed érzékenysége, ingerlékenysége mit jelent? Fizikai hatásokra vagy lelki eredetű "megpróbáltatásokra" reagál túl intenzíven?

Lányok!
Ismét csak azt tudom mondani, hogy nagyon aranyosak vagytok, hogy sorra leírjátok az "előzményeiteket":-)))

Bie1 Creative Commons License 2001.03.29 0 0 637
Sziasztok kismamák, és anyukák!

Ha nincs időtök bogarászni a Medlombon, leírom, hogy Nesz (KISVIRÁG férje) a 9307-es hozzászólásban megadta a legifjabb topic kishercegének képeihez az elérési útvonalat, majd kktt rákattintós módba szerkesztette a 9313-as hozzászólásban!
Gondoltam, titeket is érdekelhet...

quizas Creative Commons License 2001.03.29 0 0 636
A táblázatba:
Peteérési probléma.
Hormonális kezelés az Optimális Családtervezési Szolgáltatásnál, a 2. hónapban összejött.
susok Creative Commons License 2001.03.29 0 0 635
Kedves Noa! Férjemmel együtt teljesen meg voltunk hatódva a postládánk tegnapi tartalmától:)))
Nagyon klassz meglepi volt! Hogy te milyen aranyos és figyelmes vagy:))) Nagyon köszönjük mindhárman. Már alig várom, hogy megvalósitsam őket. Még küldök emilt is ma.
A pici lányok tényleg kis angyalkák!

Berku, örülök, hogy jobban vagy(tok). Mit jelent az hogy ingerlékeny a méhed? Mi előbbi hazamenetelt kivánok. Vigyázz nagyon magadra és a kis mocorgókra!

Estee, a mi előzményeink a készülő táblicskuba:
Ok: ismeretlen eredetű meddőség. Utólag visszagondolva, valószinűleg kemény, vastag petesejtburok + közepes spermaszám összejátszása
Kezelések: 1 spontán terhesség és vetélés után 2 év egyéni és 3 év orvosilag támogatott próbálkozás, benne 21 inszemináció, 1sikeres lombik.

Estee Creative Commons License 2001.03.29 0 0 634
Az a gond, hogy a tar.hu-s album jelszoval vedett, ezert nem lathatjuk, bruhuhu :(((
Előzmény: mosomasa (633)
mosomasa Creative Commons License 2001.03.28 0 0 633
Gica, azokat a képeket én sem látom :-((
Előzmény: Gica70 (631)
berku Creative Commons License 2001.03.28 0 0 632
Sziasztok !
Köszönöm a kedves szavakat ! Estee, szó szerint azt mondta akkor a doki, hogy a méhem
nagyon ingerlékeny. Azóta viszont javukt a helyzet, és a doki most ismét biztat, hogy
hazamehetek hamarosan. Hát, meglátjuk. A babák egyre aktívabbak, sokat mocorognak.
Csak akkor lapítanak, ha a papájuk jön látogatóba.
A lehetőségekhez képest jól elvagyunk, mét két ikres kismama van rajtunk kívül.
Gyömbér még idejében válts orvost.
Csucsuka, szerencsére sikerült abbahagynom az idegeskedést, szerintem részben ennek
is köszönhető, hogy javul a helyzet.
Kisvirágék, gratulálok, remélem otthon hamarosan el tudom olvasni a csatolt fájlt is.
zsLee, nagyon örülök a jó híreidnek és köszönöm !

Gica70 Creative Commons License 2001.03.28 0 0 631
Nagyon szépek:-)))
Sajnos a 627-es hozzászólásodban beszúrt linket megnyitva nem látok képeket (lehet, hogy az én "készülékemben" van a hiba?)
mosomasa Creative Commons License 2001.03.28 0 0 630
Én is :-)
Nagyon aranyosak!
Előzmény: ananova (629)
ananova Creative Commons License 2001.03.28 0 0 629
csatlakozom cichez... : )
Előzmény: Törölt nick (627)
noa Creative Commons License 2001.03.28 0 0 628
Sziasztok!
Megpróbálok néhány képet mutatni a lányokról!
A lányok!
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.28 0 0 627
Gyönyörűek!

(ezexerint sikerült a gyakorlás a HTML-topicban...:-)))) )

noa Creative Commons License 2001.03.28 0 0 626
Sziasztok!
leányaínk
susok Creative Commons License 2001.03.28 0 0 625
Mennyi jó hir:)))
Már csak Berkué hiányzik, hogy minden rendben és kijött a kórházból.
petrakovacs50 Creative Commons License 2001.03.28 0 0 624
Nesz,

GRATULA!!! Remelem nekunk is hasonlo elmenyben lesz reszunk

UdvPK

Gica70 Creative Commons License 2001.03.27 0 0 623
Én is köszönöm, ha ez így még megy, hogy a kismamák és anyukák elküldik Neked e-mail-ben vagy a topicra beírják:-)
Aranyosak vagytok:-)))) Nagy köszönet előre is mindenkinek:-)))

Nesz
Valóban nagy élmény lehetett!!!

Előzmény: Estee (621)
mosomasa Creative Commons License 2001.03.27 0 0 622
Képzeljétek kisebb lett a vesémben a pangás!!!!
Nem gondoltam volna, hogy visszafelé is nőhet a dolog, de most nagyon örülök és a babóca is remekül van és szép formás (és nagy)

zsLee,
gratulációk a jó eredményekhez!

mosomasa

Estee Creative Commons License 2001.03.27 0 0 621
Irtam korabban, hogy kigyujteni nincsen csak lehetosegem, de a tablazatba szivesen beirom! Mar meg is tettem az eddig megkapott adatokkal, koszonom oket!
noa Creative Commons License 2001.03.27 0 0 620
Bocs, Gica, nem Cica...
Előzmény: noa (619)
noa Creative Commons License 2001.03.27 0 0 619
Cica!

Érthető a kérésed, annak idején engem is nagyon-nagyon érdekelt, kinek hányadik sikerült, ez olyan kapaszkodóféle volt.
Hogy ne terheljük Estee-t, szerintem mindenki irja mostanában ide meg az adatot, aztán valaki összegyűjti - talán Estee, mert igy nem kell keresgélnie.
Akkor kezdem is:
3. próbálkozás (elsőnél nem volt beültetés), budapesti Kaáli Intézet, Dr. Bernard Artúr,
előzetes kivizsgálások: II.sz. Női Klinika - Dr. Szendei György, HIETE - Dr. Papp György

noa Creative Commons License 2001.03.27 0 0 618
Gratulálok Kisvirágéknak, egészséget és nagyon sok boldogságot kivánunk a kibővült kis családnak!!!

Berku, ne szórakozz!!! Kifelé a kórházból, de aztán lapitani otthon!!! :-)))). Egyébként nekem - ha morbidnak is tetszik - nagyon jót tett a terhesség elején a kórház, mert attól kezdve vettem igazán komolyan, hogy az ikerterhesnek "kuss". Akkor lettek a lehetséges veszélyek kézzelfoghatóak, és talán ennek a megviulágosodásnak is köszönhető, hogy végül olyan szépen sikerült kihordani. Fogd ezt igy fel!

Gyömbér, én mintha egy terheskönyvben olvastam volna, hogy a zsibbadás lehetséges terhességi tünet, persze nem biztos, hogy normális ha ennyire erős. Inkább kérdezd meg az új orvost.

Babák ezerrel játsznak, CSenge gőgicsél, Emese pedig meg-megfogja a csörgő lelógó fogóját.

Buksi! A fején hátul a mieinknek is van egy-egy kopasz folt, nagyon muris, különösen Emese sötét hajában.

nesz Creative Commons License 2001.03.27 0 0 617
ananova!
Én csak a "nagy interpretátor" vagyok. :-)
Egyébként meg: ha ez az élmény nem lett volna NEKEM megható, akkor micsoda???
nesz
Előzmény: ananova (615)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!