Kell a futes - maskepp ugyan nem mennek a zuhany ala reggel. . .brrrrr.
Minden csaladnak megvan a maga takaro szokasa, igaz? Mi szeretunk pamut takaroval takarozni amig csal lehet, azt is retegesen. Most adtuk hozza a masodikat, nemreg. A harmadik talan jovo honapban . . .azta ezutan mar komoly takarovaltas jon - pehelypaplan :)).
Most eppen az ablakok nyitva vannak, kellemes ido van kinnt. Meg ketto ora, es jon a hideg.
Hatalmasat esett a homerseklet: ma reggelre fogypont korul vagyunk. 2-15 C fok korul lesz a hetvege. Tel lett hirtelen. A nap sut, nincs szel, de hideg van, nagyon.
Az iccaka értem haza, képek lesznek, de még nem volt időm megnézni sem őket. Az időjárás csodálatos volt, a város pedig érdekes, szép, többet majd ezután...
A héten kétszer is hír volt a tévében, hogy a hazai fakitermelés teljes kapacitásán van, az erdők adta famennyiséget kivágják, tehát több fűrésszel se érnénk el többet, de ez is kevés.
Most majd a fa ára fog jól felmenni, a gáz és szén után. :(
Most latom a TV-ben, az elso hovihar eszakon, de ez meg ott is korai. Nagyon nagy telet josolnak - ti mit hallottatok rola? Vajak az indianok a fat nagyon?
Ez csak természetes! Lesz a hotelban internet, akár majd onnan is tudok felrakni. Én is csak az NDKs időkben jártam ott utoljára, piszok kíváncsi vagyok :)