azt hiszem, nem tűnik csúcsztatásnak, ha úgy tekintjük, a hírtv nemkívánatos jelenség a jelenlegi kormány és szimpatizánsai számára .. pont úgy, mint annak idején a Szabad Európa Rádió .. éppen ezért segíthetnénk nekik (a kormánynak) annyiban, hogy 1-1 cetlit kinyomtatunk az alábbi szöveggel, és lakótársaink postaládájába becsúsztatjuk "kedves választópolgár, annak érdekében, hogy az 1. GYurcsány- kormány zavartalanul végezhesse munkáját, alvárjuk Öntől és családjától, hogy a napokban NE NÉZZENEK Hírtv-t .. és erre lakótársaikat is figyelmeztessék!
Köszönjük az együttműködést !
Nyilván nem pártatlan a HírTV, de a hazugtól messze van, és mikor minden, úgymond, jobboldali megnyilvánulásra ötvenen, százan, ezren rohannak, ugranak rá, cincálják mindenfelől, forgatják ki még a névelőket is eredeti jelentésükből a cseppet sem tisztelt, átpolitizált, és valóban túlsúlyban levő, úgymond, balos médiumok jeles szinte megélhetési bűnözői, akkor egyáltalán nem árt egy ilyen is, és akkor még szelíd voltam.
Az igazság az, hogy a HÍRTV-t nem szoktam nézni. No, nem azért mert nem tudom fogni, és nem azért mert (sok éve először) rühellem a fideszt, hanem mert olyan elfogult, fideszpropagandaapparátusseggnyaló, hogy az kalandfilmekben is sok lenne.
én kicsit ironikusan beszélek .. ami persze nem jön át .. lényeg, hogy én is nézem, NANÁ! nem véletlen, hoyg a Szabad Európa Rádióhoz hasonlítom .. (persze ez adja magát) ..
tetszik ahogy beszélsz ..
"Én viszont igen,úgyhogy nem tudom minek,kinek kéne megalázkodnom?!"
ha rám hallgatsz senki és semi előtt :)
csak arra gondolok, hogy milyen jó lenne, ha nyilvánvalóvá tennénk, hogy az szdsz-szoci rajongók nem nézhetnek hirtvt .. nem szeretnek mást nézni, csak kormánytv-t .. ez azért eléggé "izgalmas helyzet" ..
mintegy tiszta vizet önthetnénk a pohárba azzal, ha felghívnánk embertársaink figyelmét, hogy a kormány további működésének árt, ha az emberek hirtv-t néznek .. :) pont mint az un. "szocializmusban" ..
"az Orbán Gyurcsány vitát a hirtv-n 300 ezer ember nézte .." "lehet, hogy a 98% nem is pontos kerekítés .." Tehát kis hazánkban 15 000 000 tévénéző van. Akkor lakos mennyi is lehet? Te téllleg ekkora #@&%$ß vagy? "ezt nem nagyon kell számolni .." A mellékelt ábra szerint te nem nagyon is tudod...
Ne is nézzétek! Nézzétek csak a szoclib csatornákat, sajnos a közszolgálati is az!
Ezeken már kellőképpen megtörtént az agymosás!
Csípi a szemeteket, hogy a rávilágít a Hírtv a hazugságokra, és sok olyan tényt közöl, amit más csatornákon nem láthatsz!pl. Egy hiteles ember c. dok. film Gy.F.-ről! Nagyon elkondolkoztató!
az Orbán Gyurcsány vitát a hirtv-n 300 ezer ember nézte ..
az MTV1-en 1 millió felett
az RTL Klubon ugyancsak 1 milla felett (ezek a számok lehetnek 1.5 millió is, csak nem emlészem pontosan)
a TV2-n ugyancsak
van még a Duna TV .. de ez köztv .. és hatalmas nyomáy nehezedik rá .. szóval sokkal kormánypártibb, mint elllenzéki ..
az ATV-t nem kel említenem .. ez a Demokrácia Tv helyettesítője .. (korábbana hitgyüli és az MSZP tévéje volt, ma Friderikusz csomó izraeli tőkével feldúsította, plusz az MTv1 embereit és technikáját is átcsoportosították ide ..
más tv nem számít .. tehát a spektrum tv .. filmmúzeum . eurosport sem . ezekben nincs híradó .. nincs politika ..
újságok közt az 1 db Magyar Nemzet mellett minden más ballib (erősen) ..
Már hogyne nézném honfitrásam míg tehetem! Soha el nem mulasztanám, nálunk egész nap megy bekapcsolva néha, most meg pláne. Ne beszélj le arról az élvezetről, hoyg ne felejtesem el, hogy miylen is lenen a köztévé akkor, ha ujra hatalomra jutna a fidesz, miket is nem mondasz tényleg... nem értelek...
Ennél már csak akkor lenne teljesebb, ha a fidesztévé is benne lenne a minimálisban. Amúgy milyen a minimálcsomag-előfizetők aránya 'lakótelepeken'? Ilyen kamu arányokban lyóók vagytok...
csak azt szeretném, hogy kimondanánk, ha nyilvánvalóvá tennénk azt, amit jelen pillanatban csak sugalmaznak a lakosságnak .. :)
szerintem, ha valaki elismeri, hogy nem mer hírtv-t nézni .. az egyet jelent azzal, hogy csak a média fennnmaradó 98%-át :) képes nézni .. csak a kormánytévéket ..
lévén, hogy a média 98%-a egyöntetűen azt sugározza, ami ki van nekik adva (1 követ fújnak) .. az 1 darab Hírtv kavics a szandáljukban ..
már így is nagyon ügyesen elérték, hogy az emberek nem mernek hírtv-t nézni .. mert "rémhírtv" .. ha már lúd, legyen kövér .. legyen nyilvánvaló, hogy jó balos behunyja a szeméát és betapasztja a füleit, ha a hírtv-t bekapcsolják .. és ha teheti, mindenkinek azt terjeszti, hogy nem jó dolog hírtv-t nézni ..