Keresés

Részletes keresés

Peppo vagyok Creative Commons License 2006.01.31 0 0 787
A férfi mezőnyben nem lehet könnyű ellenfelet kapni. Ha visszaemlékszel, akkor Macedóniának sem örültünk igazán, pedig messze van a közvetlen nk-i élvonaltól.
Akik megkapják Mo-ot, azok meg nyomni fogják, hogy fiatal csapat, átesett a tűzkeresztségen és a kiesés után javítani akarnak. Nekünk sem fog valaki örülni.

Előzmény: Gozo (786)
Gozo Creative Commons License 2006.01.31 0 0 786

Azért jó lett volna bekerülni a négybe(bár szerintem a 6-ba kerülést várni is eltulzott volt még ettől a csapattol) mert a VB selejtezőre bizony nagyon erős ellenfelet is kaphatunk ezek után.

Replica Creative Commons License 2006.01.31 0 0 785

Fasszopó én.

Remélem kiállsz értem és lefasszopózol.

Igaz nem vagyok jv, de bennünk meg az a közös, hogy én is magyar vagyok meg te is.

Előzmény: Redondo (780)
tsun Creative Commons License 2006.01.30 0 0 784

A bíráskodás megítélése meglehetősen vegyes. A női vb-n meglehetősen gyorsan kiszórták az embereket, itt meg (akárcsak a BL meccseken) elképesztő dolgokat megengedtek, elnéztek. Egyáltalán felfedezhető volt itt valami egységes szemlélet?

A csapat játéka sajnos sok kívánnivalót hagyott maga után. Ahogy visszagondolok, megvolt a lehetőség minden mérkőzésen a megfelelő számú gól meglövésére, csak éppen nem lőttük be. Kihagytuk, kapus védett. Ez azért is furcsa volt, mert végig úgy éreztem, hogy túlságosan is közel játszottunk az ellenfél hatos falához, nem nagyon volt lehetőség lendületből felugrani, a klasszikus átlövésekhez. Nagy Lacitól a hírek alapján valóban többet lehetett volna várni, bár azt nem értettem, hogy amikor állandóan belekapaszkodnak, miért nincs kiállítás, hiszen nem egyszer akárhogy lépett, fordult, nem engedték el, továbbra is húzták, vonták.

A kapitányt illetően nem vagyok elég járatos, de tényleg feltűnő, hogy milyen nyugodt tud lenni még olyankor is, amikor már a néző is szinte a pályán van idegességében. Ez annál is inkább feltűnt, mert ugye Németh Andrást sem lehet sokat látni, hogy a kezét rázva ugrálna, a vb-n mégis eszméletlenül emberien viselkedett. Tudom, hogy ez önmagában semmit sem jelent, de lehet, hogy tényleg jót tenne a fiúknak, ha lenne mellettük egy olyan ember is, aki képes maga körül felforrósítani a hangulatot. Nagy kár ezért a gyors bukásért, sokat jelenthetett volna még néhány kemény meccs.

Gozo Creative Commons License 2006.01.30 0 0 783
A 205 20% akart lenni...
Előzmény: Gozo (781)
sanya122 Creative Commons License 2006.01.30 0 0 782

szerintem nem téged vettelek elő ezért kicsit furcsa, hogy pont a svéd fasszopókra nem reagáltál. kb ennyi. az nem bíráskodás volt hanem CSALÁS.

Előzmény: Redondo (780)
Gozo Creative Commons License 2006.01.30 0 0 781

Szegény Illyés 205-os lövőszázaléka és a dánok elleni 7/0-ja döbbenetes!

Talán nem kellett volna ennek kitenni egy hosszabb sérülés után.

Előzmény: cornexis (771)
Redondo Creative Commons License 2006.01.30 0 0 780
egyértelműen az a cél, h minden játékvezető stílusa a te faszszopó elvárásodnak megfeleljen.
Előzmény: sanya122 (779)
sanya122 Creative Commons License 2006.01.30 0 0 779

nemolyan régen arról volt szó a játékvezetőknél, hogy a támadó játékosokat biztosítsák, védjék. na most nálam minden nyakra menű ütés piros, ami a szerb meccsen volt az meg úgy nézne ki, hogy 3 piros és egy végleges csere nélküli kiállítás. hogy ez nem így lett azt a fasszopó svéd játékvezetőknek, a sportdiplomáciánknak is köszönhetjük.

Coupee Creative Commons License 2006.01.30 0 0 778
Ne haragudj,de komolyan gondolod, hogy Skala az oka, hogy nem dobták be a heteseket, meg a ziccereket? (Mellesleg a lányoknak is gondjaik voltak a Vb-n a hetesekkel.) És komolyan gondolod, hogy a játékvezetők az okai, hogy a férfiszakág ott tart, ahol tart? (Mellesleg ugyan azok a játékvezetők fújnak a női NBI-ben is, sőt...)
De ha már itt tartunk: sok helyen hallom, hogy a hazai játékvezetők nem alkalmazkodnak a nemzetközi játékvezetéshez. Kérdem: melyik stílushoz? A női Vb-n látott "húgyért-szarért kétpercet adunk", vagy a magyar-szerben látott ténykedéshez??
Előzmény: gizibácsi (686)
sanya122 Creative Commons License 2006.01.30 0 0 777
hehe:) miért gondolom azt hogy pár szegediek soha nem lesz esze sehol a világban?: )))
Előzmény: CsabsziVP.Fan (776)
CsabsziVP.Fan Creative Commons License 2006.01.30 0 0 776
gizibácsi Creative Commons License 2006.01.30 0 0 775
Mintha ezt írtam volna én is, csak már únom a Skalát fikázni. Ehhez a magyar csapathoz szerintem a Mocsai L. kell.
Előzmény: Peppo vagyok (774)
Peppo vagyok Creative Commons License 2006.01.30 0 0 774
-miért nem tudtunk emberelőnyben gólt dobni?
-miért kaptunk gólokat emberelőnyben?
-miért nem tudjuk a ziccereket és a heteseket belőni?

Azért nem lőjjük be őket /kapunk gólt belőlük, mert Skaliczky a pályán van és nem azért, mert rutintalan a csapat 3/4-e.
Előzmény: gizibácsi (773)
gizibácsi Creative Commons License 2006.01.30 0 0 773
Beleszólhatok? Szóval ezt  a társaságot elsősorban csapatként kellene értékelni, mert ez csapatjáték. Tehát elsősorban csapatként bukott meg, ennek pedig a fő felelőse a Skala. Nem csak azért, mert ő felel a felkészítésért, meg az összeállításért, meg a formákért, hanem elsősorban azért mert ő élt közöttük már az EB előtt és neki kellett tisztában lenni azzal, hogy ezek a játékosok mire képesek. Ezt ő az EB előtt a 6. helyre tette, ami ugye elég hamar megdőlt. Ennek a csapatnak tulajdonképpen egy megbízható része volt és ez a kapusteljesítmény (ilyen gyenge védekezés mellett) Csak emlékeztetnélek arra, hogy a világ elismerten legjobb kapusának Sterbiknek a Dusebajev egy Fotex- CR meccsen 14 gólt dobott (lehet csak 11-et, nem vagyok biztos benne)A többiekről annyit, hogy voltak jó és rossz periódusaik: Ivancsikok viszonylag sok gólt dobtak, de a védekezésük gyenge volt, a Buday Dani ennek a csapatnak a legjobbja volt, de meccseken belül hullámzott a teljesítménye (igaz sokszor átlövőt, sőt szélsőt is kellett játszania)A Gál teljesítményét nálam nagyon lerontotta a felesleges és buta szabálytalansága, ami után esélyünk sem volt a hátralévő meccsrészben. Nagy Lacinak meg kellene tanulni,ahogy ebben a férfi kézilabdában húsz nála nagyobb sztár van. Egyébként védekezésben nem volt rossz. Viszont egy vagy két esetben kapott zárást a három meccsen. A többivel egyetértek. De, ki az oka annak, hogy a hatosfalon kívül nem védekeztünk mást, vagy miért nem készültünk arra, hogy a Nagy Lacit minden meccsen szinte külön őrzik, miért nem tudtunk emberelőnyben gólt dobni, miért kaptunk gólokat emberelőnyben, miért nem volt legalább kettő támadási figuránk,  miért nem tudjuk a ziccereket és a heteseket belőni? Szerintem ez mind a kapitány sara,  de fölösleges róla beszélni, mert a röplabdás Sinka megmondta, nincs kapitánykérdés. Szóval tovább a megkezdett úton, vagyis játékosaink lesznek, de csapatunk nem valószínű. Elnézést ha sokat írtam.
Előzmény: cornexis (771)
sanya122 Creative Commons License 2006.01.30 0 0 772

Szegény Csaszi...

cornexis Creative Commons License 2006.01.30 0 0 771

szépen leszerepelt ez a Sklaiczki csapat... Ennél azért több kellett volna.. Most már nem lehet fogni semmit sem Perezre, el kell kezdeni egy olyan csapat kialakítását, ahol Nagy Lacinak többet kell vállalnia és a csapatjátékunk az hatékonyabb...nem beszélve az agresszivabb védekezésről...

Kapusok majdnem rendben

Gál, Buday, Iváncsikék rendben

Nagy Laci kevés volt, hiányzik tőle 10 kapuralövés a 3 meccsen, egy ekkora sztárnál elvárható a meccs/kapura lövés mutató az legyen 10...

Ilyés, Császár, Laluska kevés volt, szegény Császárt még tovább húzta Skaliczki az utolsó meccsen a hetesekkel...

szenyo12 Creative Commons License 2006.01.30 0 0 770
ne, csak Tombort ne....

gyenge mint a harmat....
Előzmény: sanya122 (767)
Peppo vagyok Creative Commons License 2006.01.30 0 0 769
Tóth Laci FÉLE.
Előzmény: Wagner Lopez (765)
sanya122 Creative Commons License 2006.01.30 0 0 768

Fazekasról minden veszpréminek az a véleménye ami neked. Öngólt rúgtak a vezetők,jó nagyot, és ezt ők is tudják...

Túl sokat engedtek Zovkónak, akinél mellőzve volt mindig Nándi, még akkor is amikor Sterbik megsérült és nemhogy a teljes bizalom lett volna meg Nándi fele hanem Zovkó ide akart hozni egy 40 éves délvidéli kapust pótlásra...Érthető , hogy Nándi ennél többet ért és ahogy volt lehetősége elment... és nem meglepő, hogy 2 év alatt német élcsapathoz került..

Előzmény: zsanna (758)
sanya122 Creative Commons License 2006.01.30 0 0 767
fejlődött.. már stabil kezdő volt tavaly szélen, rákerült 10 kiló izom. még mindig fejlődőképes és nem kell temetni, jobboldalon nagyon jó az állományunk- Kiroval,Tomborral,Gulyással, és majd Vujinnal- bárhol bevethető lesz.
sanya122 Creative Commons License 2006.01.30 0 0 766

Nem:)

Akkor csak egyedül Tóth Laci: )))

Előzmény: Peppo vagyok (763)
Wagner Lopez Creative Commons License 2006.01.30 0 0 765
Csak Tóth Lacit ne!!!
Előzmény: Peppo vagyok (763)
Wagner Lopez Creative Commons License 2006.01.30 0 0 764
Miklerrel szvsz is hosszú távon megoldódhatnak a kapusgondjaink. Fazék nem rossz, de nem világklasszis. Miklerből lehet.
Peppo vagyok Creative Commons License 2006.01.30 0 0 763
Összegezzük:
-jó tanár, remek elméleti oktató (ha adsz neki egy kazettát, holnapra megvan a legjobb taktika)
-jók a válogatási elvek (mert ha van Putics, nincs Lendvay ha van Sándor Ákos, akkor nincs Józsa.
-jó a keret, megvan a jövő fiatal csapata.
-de nem tetszik a meccselése, mert nem éli bele magát, hiszen más a stílusa.

Erre vetett fel az egyik ismerősöm egy érdekes javaslatot:
Lehet, hogy a másodedzőt kellene lecserélni, olyan embert kinevezni, aki egész meccsen végig ég. Gyakorlatilag egy Tóth Laci félét. Akkor ezen a téren is fejlődnénk, mert így minden stílust (a nyugodt és a lángoló egyaránt) fel tudnánk volnultatni.
Természetesen a felelősség Skaláé maradna, de ha valakiből a nyugodt, higgadt kapitány helyett egy ezer fokon égő edző többet tudna kihozni, akkor legyen, ezen ne múljon.
Na?
Előzmény: sanya122 (749)
Furi(FTC) Creative Commons License 2006.01.30 0 0 762
Ha ebből indulnánk ki akkor foci VB-t már 20éve nem kellene közvetíteni. Nem igaz, hogy pl a szerb-horvát, ami tele van nálunk játszókkkal, a két elődöntő senki nem érdekel
Előzmény: Szabotibor78 (760)
Szabotibor78 Creative Commons License 2006.01.30 0 0 761
Nem értek egyet azokkal, akik Skalát bírálják. A ffi szakágot annyira nem ismerem, mint a nőit, de ahhoz azért igen, hogy egy sikertelen verseny után még nem kell leváltani a szöv. kap.-t. A fiatalítás megvolt, ez a csapat még sokáig egyben lesz. Most nem jött ki a lépés, de azért ne felejtsük el, hogy vele érte el a ffi csapat az elmúlt 16 év legnagyobb sikerét az olimpiai 4. hellyel.
Szabotibor78 Creative Commons License 2006.01.30 0 0 760
Engem nem lehet vádolni azzal, hogy bírom a jelenlegi MTV-s közvetítéseket, de ebben nincs igazad. A fanatikusokon (rajtunk) kívül ki nézne meg egy-egy meccset a magyarok nélkül?? Ha az SF-et és a F-t nem adják, na az a gáz.
Előzmény: Furi(FTC) (759)
Furi(FTC) Creative Commons License 2006.01.30 0 0 759

Akkor az M1-en gondolom nem lesz.

Elmehetnek a fenébe, rohadék banda

Előzmény: enndru (756)
zsanna Creative Commons License 2006.01.30 0 0 758

Gulyás 6 éve a keretben....

Ja, és mennyit is játszik igazán tét-meccseken? Elég rossz példa. Mennyit is fejlődött az utóbbi 4 évben??

És Fazekas? Őt miért engedtétek el? Szerintem Sola-szintet tudott volna hozni.

Viszont ahogy mostanában elnéztem a kapusokat, nálam benne van a pakliban, hogy Mikler rövid időn belül jobb lesz Fazekasnál.

Előzmény: sanya122 (751)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!