Mikor indulnak a futamok,milyen kategoriákban,milyen rendszerben müködik (selejtező,elödöntő,döntő ?)és milyen egyébb programok vannak a helyszínen,mert állítólag ilyenkor nagy a ramazuri.
4en (3 19-20éves fiú és az egyikünk bnője) mennénk a 7végén síelni Donovalyba. A Patty apartmanoknál lenne szállás, de 5fős, ami 4ünknek drága lenne. valaki nem csatlakozna?ha valakit érdekelne mondok részleteket.
Krassy Küldj egy mailt a hokukachoponthu címre és találunk valamit. A héten havazni fog, így jó ha van hólánc kéznél. De ha jó téligumid van, és tudsz jól vezetni akkor megúszhatod anélkül is.
Tudom, hogy nagyon későn találtuk ki, de a vizsgák miatt egészen mostanáig bizonytalan volt, hogy összejön-e egyáltalán. Viszont mostmár biztos, hogy kiszeretnénk menni síelni, méghozzá ezen a hétvégén. 3 napra gondoltunk, 23-24-25, 2 éjszakával. 4en mennénk, és az alap ötlet az Cierny Balog vagy Kokava lett volna, de aztán megláttam Donovalyt....visszaolvasgattam a fórumon, és láttam, hogy Te intézel sok mindent. Szeretném megkérdezni, hogy még így, ilyen kései jelzéssel van esély rá, hogy kapjunk egy 4 fős szobát esetleg?Tudnál ajánlani valami szállást?Ja, és még érdekelne, hogy ha most esni fog a hó többször is a következő napokban, akkor pl hóláncra szükség lehet? köszi előre is, üdv, Krasy
Tud vki olcsó szállást Donovaly környékén? Jövő hét csüt. péntekről lenne szó (12.04-05.) Semmi extra csak egy szoba ahol tudunk aludni, két főről van szó.
Wow :)) Csodaszep :) Azert Bp-n is eleg jo mar, legalabb minden feher maradt :)) Persze ennyi ho nincs, talan jobb is.
Irtam nektek emailt, remelem megkaptatok! Foglaltam online a weben, de kozben kiderult hogy egy merettel nagyobb szoba kell, es irtam emailt a modositasrol! Kerlek jelezzetek vissza hogy rendben van-e. Koszi!!