ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉs akkor krampuszka hátulról előőőőőőőőőőőőz, és amikért nekünk eddig csak a nyálunk csorgott, őőőőőőőőőőőőőőő most beszerzi Franciaországból, és mi meg csak lesünk!
:DDD Ma este irok, hogy deritse ki, házhoz szállitanak-e nekik ? Erősen Dél-Franciaosrszág......................, inkább a francia riviera ! Hozzájuk meg már 1 éve megyünk............:D
Ja!!! Nekem a fehéren és a "kedvenc" (ez lesz a neve) rózsaszínen vannak magtokok, idén nyáron egymás mellett voltak. Fogok próbálkozni, mi jön belőle.:-)))
Newm tudom láttad e, de manipuláció nélkül jó éhány pirosnak látszó leandert mutattam már a teraszomról. Ime néhány így sebtiben (vicces leírva ez a szó):
Na ezeket megkülönböztetni gémkapoccsal már nem egyszerű feladat, de táblával sem, itt igazán csak a SZÁM segíthet!
Hát ha ilyen érdeklődő, miért nem küldted el, jókat beszélgethettünk volna! Most már talán nem érdemes, de jövőre feltétlen, biztos én is sokat tanulhatnék tőle!
Ennek az lehet leginkább az oka, hogy ezeket a pezsgősöket legalább egy héttel korábban vágtam le, már nálam is vízben volt. De az enyémek még nem olyan nagyon bozontosak, még nem ültettem el őket, majd megnézem, talán már jók. Egyszercsak nagy levegőt vettem és nyissz, nyassz! Nagyon formátlan volt, igaz, továbbra is az lesz, de legalább lesznek kicsik belőle és talán dúsabb lesz.
Az én középső lányom kertészeti szakközépiskolában végzett technikusként, de antitalentumnak bizonyult a gyakorlatban, az iskola csak arra volt jó, hogy azt a kevés affinitását is elvesztette, most inkább japánt tanul az egyetemen:-)
De hogy egy fiú ilyen érdeklődő, ez tényleg ritkaság, örülhetsz neki!
Sokféle rózsaszínt mutogattunk, sajnos meg kell nézned, hogy melyik tetszett meg neki, ha netán az enyém, akkor állok rendelkezésedre:-) Talán a kis olaszka, az valóban nagyon szép, nincs sok belőle, de egyet azért valahogy kiszorítok:-)
Aranyos vagy, sajnos nem igazán láttál sokat, de most már ismeritek az utat, majd övőre talán jobbkor jöttök:-)
Szerintem nagyon túlaggódod ezt a beüvegezést, én még soha nem raktam rájuk fóliát, ráadásul mostanában alapból párás a levegő. De persze ha ilyen gyakorlatod van és bevált, akkor nem szólok bele:-)
Jól le voltam maradva az olvasással, mert az otthoni gépet újra kellet telepíteni. De ez sem egy rossz hétkezdés, csupa jó hagulatú hozzászólást olvasni egy csésze tea mellett.
AI!
Beüvegeztem az összes hajtást. Köszönöm szépen! Nagy élmény volt Nálatok lenni!
Csak pörgetem vissza a képeket a fejemben, hogy milyen sok különleges leandert láttam:-))