Keresés

Részletes keresés

ds9 Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2969
Szerintem nem kell ezen gondolkozni. Majd minden újságíró tájékozatlan, dilettáns, amatőr akinek fogalma sincs semmiről.
Olvasgassál Mai Napot és hogy miket írnak filmekről meg ilyenek ( de bármelyik magyar újság szóba jöhet ).
röhej
Előzmény: Darkmage (2966)
Maggie Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2968
Szia axe-c!

Szerintem is erdemes lenne egy konyv erejeig kitargyalni a Naboo bolygo eletet benne Panakaval.

Egyebkent Panaka Amidalanak olyan, mint Obi-wan-nak Qui Gon vagyis amolyan mestere.
O volt az, aki a kiralynot mesteri fokon kikepezte a harcmuveszetekben.
Velhetoen nagyon jo kapcsolatban volt Panaka es Amidala nagymamaja, Winima hiszen ok ketten rengeteget segitettek Amidalanak( persze nem csak ok ), hogy az legyen ami most.

Előzmény: axe-c (2960)
Wizzard Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2967
Hja, nagy az Istenke állatkertje arrafelé... :(((

Ez a Spielberg dolog kicsit erős volt...

Előzmény: Darkmage (2966)
Darkmage Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2966
Sziasztok! EZT NÉZZÉTEK!!!!!!
Bizonyára sokan ismeritek a 'METALHAMMER' nevü magazint. Én sokszor olvasom mert szeretem az ilyen stilus zenét, de ne tudjatok meg, hogy mi van a mostani számban!!!!

Egy bizonyos Kovács Péter ezeket írja:

"Azt hiszem a cikk elején illik köszönetet mondani 'Z'-nek akinek sikerüt föltolnia a netre a Csillagok Háborúja legújabb részét. Nem hiszem, hogy Spielbergéket (Lucas!!!!!!)nagyon meghuzta volna a dolog, viszont igy a CS.H. fanatikusok lehetőséget kapnak arra, hogy a hazai premier elött kielemezzék a mesterművet."
(ja persze nem mindenki nézte ám meg a kis szar mpeget)

"...sikerült minden szereplőnek igazi karaktert adni, legyen szó akár Jar Jar Inks -ről (Binks!!!!!!)..."

"A két Jedi, Liam Neelson (Neeson!!!!)és Evan McGregor remekül játszanak..."

"viszont Samual Jackson hiába Yoda jobb keze, nekem már csak egy papoló gengszter marad. Dehát a sors már csak ilyen. Spielberg (!!!) nem hibázott sikerült úgy összehoznia a trilológia folytatását, hogy az magasan kiemelkedik a filmes tömegtermelésből."

a gyereknek nem tünt föl hogy a cik címe a "Star Wars Episode1" alatt ott van zárójelben a LUCASFILM.

hogy engedhetnek egy ilyen embert egy szerkeztőségbe????????????????

Maggie Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2965
Sziasztok!
Most azokhoz szolnek akikkel egyutt pizzaztunk a hetvegen.
Bocsi OFFTOPIC leszek.

Kerdesem melyikotok emlitette, hogy mikent lehet megoldani a szerver nevebol eredo valtozas problemait. S.O.S. helpet varnek e-mailben.Elore is koszi.
Maggie

Wizzard Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2964
Ezt a Macromedia Director nevű (igen drága, de baromi profi) multimédiás fejlesztőprogrammal tudod megnézni. Asszem valahol lehet freeware viewer is a neten, próbálj meg rákeresni.

Üdv, Wizzard.

Előzmény: axe-c (2961)
Wizzard Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2963
Hali axe-c!

Ha nem is különkiadás, de a leutóbbi MAD képregényben foglalkozik az Episode One-nal. HÁÁÁT IGEN OTROMBÁRA SIKERÜLT... (van benne néhány jó (jobb) poén, de az egész nagyon erőltetett, igen fárasztó olvasmány... Olyan igazi MAD-es.

Előzmény: axe-c (2959)
UBul Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2962
a vicc az hogy jake lloydba szeretett bele :))

aszonta nem fair lucastol hogy ezt a sracot valasztotta, mert amint megjelent a kepen konnyek szoktek a szemebe... szoval azert van akinek bejott a ficok (egyebkent nekem is tetszett amit osszehozott mint young skywalker ;)

Előzmény: Zombie (2949)
axe-c Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2961
Letoltottem a http://www.starwars.com/droids/viewer/droid.html oldalt a teleport pro-val de csak a droid.html-t es egy dd.dcr nevu file-t szedett
es arra lennek kivancsi, hogy ezt mivel lehet megnezni
mert ha megnezitek ezt az oldalt akkor egy az sw1-ben lathato robotok mozgasa van ott flash-ban
erdemes megnezni
axe-c Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2960
Szerintme Panakarol is meg fog jelenni egy konyv.
hogy kerult o oda
miert bizik meg benne annyira a Amidala
es miert keri ki mindig a tanacsat

legalabb is szerintem

axe-c Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2959
A MAD Star Wars kulonkiadasat magyarul
is megjelentetik, vagy mar meg is jelent?
Varázsos Barát Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2958
Kedves Dob! (once again/ISO 1)
Milyen falconos képről írtál?
Előzmény: Varázsos Barát (2950)
axe-c Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2957
thnx
Dob Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2956
Industrial Light & Magic
Lucas bácsi cége, ami az elmult 20 évben a jobb filmek spec effekjit készítette. A starwars.com -on van pár cikk az ilm-es pofákkal (Dennis Murren a vezetőjük). De az saját homepédzsén van több infó róluk.
ds9 Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2955
ILM = Industrial Light and Magic

ez Lucas azon cége amely az elmúlt 15-20 évben a legigényesebb produkciók ( Terminator 2, Jurassic Park 1-2 etc ) legigényesebb trükkjeit készítette.A SW kihagytam ,de ez természetes, hiszen a céget ezért csinálták.

Előzmény: axe-c (2954)
axe-c Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2954
mi az az ILM?
a kerdeseimre tett valaszokat pedig koszi
es nezzetek el nekem ha neha hulye kerdesket teszek fel
kaviat Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2953
a 3000.-et ds9-nek tegyük félre ! :))

.kav]4t

Zombie Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2952
Letoltottem a forumunkat most, nem tudom hogy hibadzik-e belole valami, de ugy tunik hogy minden megvan. 700k zippelve.
Probalkoztam hogy hogyan lehetne hetente pl. egyszer automatikusan leszedni, de wget nem akar ilyen URL-t leszedni, massal meg nem tudom hogyan lehetne script-elni (lynx-et sose sikerult).
A tobbi resze nem lenne gond, crontab, ilyesmi kell csak. Ha valaki tud segiteni irjon emailt.
ds9 Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2951
Egyébként ma megnéztem a filmet a szinkronos változatban, ami teszett.
Nagyon jók JarJar dumái, szerintem a szinkron jól sikerült, bár Yoda hangja lehetett volna jobb és Boss Nass is lehetett volna egy kicsit közelebb az eredetihez és Amidala hanghordozása is lehetett volna egy kicsit más ( mondjuk mélyebb ), de egyébként nincs baj vele, tényleg jól sikerült.

Egy dolog zavart, az pedig az a mondat ami az angolban " Wipe them out, all of them " névre hallgat, ez a filmben "Őljétek meg, mindnyájukat " -ra lett leegyszerűsítve, pedig a trailerben használt zseniális volt, nem is tudom miért nem az maradt:
" Pusztuljanak, mind egy szálig " ez szerintem annyira jó, hogy már fáj és az angolhoz ez áll a legközelebb, ezt nagyon sajnálom.

Még valami most, hogy nem kellett olvasnom a feliratot ( mert azért múltkor olvastam, kontroll szempontjából ) láttam meg olyan részeket amit egyébként tudtam, hogy ott van csak eddig nem volt rá lehetőség.

Az egyik legjobb az a jelent amikor a robotok bevonulnak Theed-be és Amidala ott áll az ablakban a világítós ruhájában, ő a kép bal oldalán áll az ablaknál ( mindenki azt nézi persze ) míg a kép legjobb szélén a fal alján piros-narancssárgás felirat: ILM.
Elég jó.

A mai előadásra elrángattam apámat is ( 55 éves ), évek óta nem volt moziban ( nem is nagyon van rá ideje ), kérem szépen neki nagyon tetszett a film, azt mondta, hogy körülbelül erre számított nagyon jól meg van csinálva és egyébként az előző részek is nagyon tetszettek neki, bár azt mondta, hogy az igazi azért a Csillagok Háborúja volt, mert mégis csak az volt az első :))))

Varázsos Barát Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2950
Melyik falconos képen van YT-1300-as? Hol?
Előzmény: Dob (2944)
Zombie Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2949
Hmmm, most hogy mar lehet tudni (remelem!) hogy nem Leonardo lesz Anakin, hugod meg mindig ugyanugy erez? :))
Előzmény: UBul (2945)
ds9 Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2948
Zombie, én ezt a Variety-ben olvastam, nem tudom, ez a Csütörtöktől Vasárnapig eredmény.
Vásznanként, cca. 10.000 Usd azaz 2.400.000 Ft, egy jegy 690 Ft, tehát 3478 fizető néző, de kerekítsünk 4000-re, tekintve, hogy a 10.000 dollárnál több az átlag is csak lusta vagyok számolni.
Mondjuk az előadások száma termenként átlagban napi 5 ( a Plazaban nem termenként, de 13 előadás van a Lurdyban egy teremben 6 ).
Tehát Cs-P-SZ-V, az 20, azaz, ha egy teremben csak ( !) 200-an látták már akkor megvan 4000 ember/ vászon.

Egyébként az Intercom oldalán 170.000 néző van feltüntetve.

Előzmény: Zombie (2943)
CaveMaN Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2947
Úgy valahogy.

Az YT-1300 szériahajó (volt egykoron, azaz a SW:ANH előtti időkben.) Azért rohangászott oly kevés belőle, mert kissé már elavult volt akkoron. Más kérdés, hogy Lando meg Han agyon bütykölték és még működött :o)))) Namármost, akkor a SW:TPM idejében még rohangászhatott néhány jó állapotban lévő példány...

Előzmény: Dob (2944)
Husky Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2946
1999. szeptember 16-án Máltán St'Julians-ben az EDEN CENTURY Multiplexben láttam a filmet angolul.

És kibasz.....tul TETSZETT !!!!!!

UBul Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2945
5.) moi-moi :)

a hugom (17) meg anakinba szerelmes... mondta is, ha brad pitt nem jon ossze, rahajt :)

Előzmény: Zombie (2940)
Dob Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2944
Hát a Millenium Falconos képen tényleg agy YT-1300 -as van.. de hogy az-a Falcon-e vagy sem, az más kérdés.. Az ausztrál Hp tök para
Zombie Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2943
Dear ds9, ugy tudom a 441.000 dollart a Variety kozolte es ugy vette at a theforce.net (ahol en olvastam). En is nagyon orulok neki, de kicsit nehez elhinni, hogy 3 dollaros atlag magyar moziarral szamolva, 150.000 ember latta a filmet 3 nap alatt. A Titanic-ra osszesen 1.000.000 nezo volt kivancsi es ha jol tudom iden meg a 200.000-t sem nagyon kozelitette meg semmi
(The Mummy, Matrix).

Persze ha igaz, akkor franko! :)

Előzmény: ds9 (2906)
Varázsos Barát Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2942
Kedves Bateman!
Ez az ausztrál honlap tényleg "eszetlenül" jó! Ennyit agyalni a részleteken! És jó megfigyelők! Le a kalappal! Kösz a hivatkozást!
Előzmény: Bateman (2934)
CaveMaN Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2941
Sziasztok!

axe-c
3.) igen. asszem 8-as hyperhajtóműve van.
6.) Nem hiszem... Nem tartozik a különösen jó cselekedetek közé a másik fejébe való beleturkálás. Bár ha mégis, sok faj van a galaxisban és a jedik sem azt tesztelgetik, hogy kit tudnak befolyásolni és kit nem. (Mondjuk Luke mentségére legyen mondva nem nagyon volt ki elmondja neki :o) Kenobi örült, hogy a fénykardot úgy, ahogy meg tudta vele tanítani :o))))

Előzmény: axe-c (2939)
Zombie Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2940
1.) Egyetertek.
2.) Gardulla the Hutt van Jabba bal oldalan, o volt Watto elott Anakin es Shmi gazdaja. Jobb oldalon meg Bib Fortuna all.
3.) Ize, azt nem tudhatod hogy amikor a Falcon leszall a Yavin 4-en, es a Battle of Yavin kozott mennyi ido telik el.
4.) Az az eredeti angol szovegben is ugy van, nem a forditas hibaja. (Es nem csak a felujitottban van benne.)
5.) Nem igaz, UBul-nak Jar Jar! :))
6.) Valoszinuleg mert a Jedik ritkan jarnak a Tatooine-ra, mivel az eleg messze van onnan ahol a Jedikre altalaban szukseg van, Coruscant, Alderaan. Tatooine "Outer Rim" vilag, mig a tobbi kozel van a maghoz.
7.) Hmm, hol, mi?
Előzmény: axe-c (2939)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!