Keresés

Részletes keresés

Wizzard Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2964
Ezt a Macromedia Director nevű (igen drága, de baromi profi) multimédiás fejlesztőprogrammal tudod megnézni. Asszem valahol lehet freeware viewer is a neten, próbálj meg rákeresni.

Üdv, Wizzard.

Előzmény: axe-c (2961)
Wizzard Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2963
Hali axe-c!

Ha nem is különkiadás, de a leutóbbi MAD képregényben foglalkozik az Episode One-nal. HÁÁÁT IGEN OTROMBÁRA SIKERÜLT... (van benne néhány jó (jobb) poén, de az egész nagyon erőltetett, igen fárasztó olvasmány... Olyan igazi MAD-es.

Előzmény: axe-c (2959)
UBul Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2962
a vicc az hogy jake lloydba szeretett bele :))

aszonta nem fair lucastol hogy ezt a sracot valasztotta, mert amint megjelent a kepen konnyek szoktek a szemebe... szoval azert van akinek bejott a ficok (egyebkent nekem is tetszett amit osszehozott mint young skywalker ;)

Előzmény: Zombie (2949)
axe-c Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2961
Letoltottem a http://www.starwars.com/droids/viewer/droid.html oldalt a teleport pro-val de csak a droid.html-t es egy dd.dcr nevu file-t szedett
es arra lennek kivancsi, hogy ezt mivel lehet megnezni
mert ha megnezitek ezt az oldalt akkor egy az sw1-ben lathato robotok mozgasa van ott flash-ban
erdemes megnezni
axe-c Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2960
Szerintme Panakarol is meg fog jelenni egy konyv.
hogy kerult o oda
miert bizik meg benne annyira a Amidala
es miert keri ki mindig a tanacsat

legalabb is szerintem

axe-c Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2959
A MAD Star Wars kulonkiadasat magyarul
is megjelentetik, vagy mar meg is jelent?
Varázsos Barát Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2958
Kedves Dob! (once again/ISO 1)
Milyen falconos képről írtál?
Előzmény: Varázsos Barát (2950)
axe-c Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2957
thnx
Dob Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2956
Industrial Light & Magic
Lucas bácsi cége, ami az elmult 20 évben a jobb filmek spec effekjit készítette. A starwars.com -on van pár cikk az ilm-es pofákkal (Dennis Murren a vezetőjük). De az saját homepédzsén van több infó róluk.
ds9 Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2955
ILM = Industrial Light and Magic

ez Lucas azon cége amely az elmúlt 15-20 évben a legigényesebb produkciók ( Terminator 2, Jurassic Park 1-2 etc ) legigényesebb trükkjeit készítette.A SW kihagytam ,de ez természetes, hiszen a céget ezért csinálták.

Előzmény: axe-c (2954)
axe-c Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2954
mi az az ILM?
a kerdeseimre tett valaszokat pedig koszi
es nezzetek el nekem ha neha hulye kerdesket teszek fel
kaviat Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2953
a 3000.-et ds9-nek tegyük félre ! :))

.kav]4t

Zombie Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2952
Letoltottem a forumunkat most, nem tudom hogy hibadzik-e belole valami, de ugy tunik hogy minden megvan. 700k zippelve.
Probalkoztam hogy hogyan lehetne hetente pl. egyszer automatikusan leszedni, de wget nem akar ilyen URL-t leszedni, massal meg nem tudom hogyan lehetne script-elni (lynx-et sose sikerult).
A tobbi resze nem lenne gond, crontab, ilyesmi kell csak. Ha valaki tud segiteni irjon emailt.
ds9 Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2951
Egyébként ma megnéztem a filmet a szinkronos változatban, ami teszett.
Nagyon jók JarJar dumái, szerintem a szinkron jól sikerült, bár Yoda hangja lehetett volna jobb és Boss Nass is lehetett volna egy kicsit közelebb az eredetihez és Amidala hanghordozása is lehetett volna egy kicsit más ( mondjuk mélyebb ), de egyébként nincs baj vele, tényleg jól sikerült.

Egy dolog zavart, az pedig az a mondat ami az angolban " Wipe them out, all of them " névre hallgat, ez a filmben "Őljétek meg, mindnyájukat " -ra lett leegyszerűsítve, pedig a trailerben használt zseniális volt, nem is tudom miért nem az maradt:
" Pusztuljanak, mind egy szálig " ez szerintem annyira jó, hogy már fáj és az angolhoz ez áll a legközelebb, ezt nagyon sajnálom.

Még valami most, hogy nem kellett olvasnom a feliratot ( mert azért múltkor olvastam, kontroll szempontjából ) láttam meg olyan részeket amit egyébként tudtam, hogy ott van csak eddig nem volt rá lehetőség.

Az egyik legjobb az a jelent amikor a robotok bevonulnak Theed-be és Amidala ott áll az ablakban a világítós ruhájában, ő a kép bal oldalán áll az ablaknál ( mindenki azt nézi persze ) míg a kép legjobb szélén a fal alján piros-narancssárgás felirat: ILM.
Elég jó.

A mai előadásra elrángattam apámat is ( 55 éves ), évek óta nem volt moziban ( nem is nagyon van rá ideje ), kérem szépen neki nagyon tetszett a film, azt mondta, hogy körülbelül erre számított nagyon jól meg van csinálva és egyébként az előző részek is nagyon tetszettek neki, bár azt mondta, hogy az igazi azért a Csillagok Háborúja volt, mert mégis csak az volt az első :))))

Varázsos Barát Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2950
Melyik falconos képen van YT-1300-as? Hol?
Előzmény: Dob (2944)
Zombie Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2949
Hmmm, most hogy mar lehet tudni (remelem!) hogy nem Leonardo lesz Anakin, hugod meg mindig ugyanugy erez? :))
Előzmény: UBul (2945)
ds9 Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2948
Zombie, én ezt a Variety-ben olvastam, nem tudom, ez a Csütörtöktől Vasárnapig eredmény.
Vásznanként, cca. 10.000 Usd azaz 2.400.000 Ft, egy jegy 690 Ft, tehát 3478 fizető néző, de kerekítsünk 4000-re, tekintve, hogy a 10.000 dollárnál több az átlag is csak lusta vagyok számolni.
Mondjuk az előadások száma termenként átlagban napi 5 ( a Plazaban nem termenként, de 13 előadás van a Lurdyban egy teremben 6 ).
Tehát Cs-P-SZ-V, az 20, azaz, ha egy teremben csak ( !) 200-an látták már akkor megvan 4000 ember/ vászon.

Egyébként az Intercom oldalán 170.000 néző van feltüntetve.

Előzmény: Zombie (2943)
CaveMaN Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2947
Úgy valahogy.

Az YT-1300 szériahajó (volt egykoron, azaz a SW:ANH előtti időkben.) Azért rohangászott oly kevés belőle, mert kissé már elavult volt akkoron. Más kérdés, hogy Lando meg Han agyon bütykölték és még működött :o)))) Namármost, akkor a SW:TPM idejében még rohangászhatott néhány jó állapotban lévő példány...

Előzmény: Dob (2944)
Husky Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2946
1999. szeptember 16-án Máltán St'Julians-ben az EDEN CENTURY Multiplexben láttam a filmet angolul.

És kibasz.....tul TETSZETT !!!!!!

UBul Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2945
5.) moi-moi :)

a hugom (17) meg anakinba szerelmes... mondta is, ha brad pitt nem jon ossze, rahajt :)

Előzmény: Zombie (2940)
Dob Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2944
Hát a Millenium Falconos képen tényleg agy YT-1300 -as van.. de hogy az-a Falcon-e vagy sem, az más kérdés.. Az ausztrál Hp tök para
Zombie Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2943
Dear ds9, ugy tudom a 441.000 dollart a Variety kozolte es ugy vette at a theforce.net (ahol en olvastam). En is nagyon orulok neki, de kicsit nehez elhinni, hogy 3 dollaros atlag magyar moziarral szamolva, 150.000 ember latta a filmet 3 nap alatt. A Titanic-ra osszesen 1.000.000 nezo volt kivancsi es ha jol tudom iden meg a 200.000-t sem nagyon kozelitette meg semmi
(The Mummy, Matrix).

Persze ha igaz, akkor franko! :)

Előzmény: ds9 (2906)
Varázsos Barát Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2942
Kedves Bateman!
Ez az ausztrál honlap tényleg "eszetlenül" jó! Ennyit agyalni a részleteken! És jó megfigyelők! Le a kalappal! Kösz a hivatkozást!
Előzmény: Bateman (2934)
CaveMaN Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2941
Sziasztok!

axe-c
3.) igen. asszem 8-as hyperhajtóműve van.
6.) Nem hiszem... Nem tartozik a különösen jó cselekedetek közé a másik fejébe való beleturkálás. Bár ha mégis, sok faj van a galaxisban és a jedik sem azt tesztelgetik, hogy kit tudnak befolyásolni és kit nem. (Mondjuk Luke mentségére legyen mondva nem nagyon volt ki elmondja neki :o) Kenobi örült, hogy a fénykardot úgy, ahogy meg tudta vele tanítani :o))))

Előzmény: axe-c (2939)
Zombie Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2940
1.) Egyetertek.
2.) Gardulla the Hutt van Jabba bal oldalan, o volt Watto elott Anakin es Shmi gazdaja. Jobb oldalon meg Bib Fortuna all.
3.) Ize, azt nem tudhatod hogy amikor a Falcon leszall a Yavin 4-en, es a Battle of Yavin kozott mennyi ido telik el.
4.) Az az eredeti angol szovegben is ugy van, nem a forditas hibaja. (Es nem csak a felujitottban van benne.)
5.) Nem igaz, UBul-nak Jar Jar! :))
6.) Valoszinuleg mert a Jedik ritkan jarnak a Tatooine-ra, mivel az eleg messze van onnan ahol a Jedikre altalaban szukseg van, Coruscant, Alderaan. Tatooine "Outer Rim" vilag, mig a tobbi kozel van a maghoz.
7.) Hmm, hol, mi?
Előzmény: axe-c (2939)
axe-c Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2939
Egy ujabb termes:

1.) Azoknak akik azt mondjak, hogy az sw egy rossz mese, vagy lufi es
csak arra valo, hogy az ember zsebebol penzt huzzanak ki azt uzenem, hogy
en azert nezem es szeretem, mert amig a filmre gondolok ill. nezem addig
kitudok kapcsolodni es nem edekelnek engem nyustolo emberek es a rossz hirek.
En ezert szeretem es ezert kesz vagyok fizetni is.
Lehet, hogy nincs valami nagy mondanivaloja, de biztos, hogy
a nagy muveszfilmek-tol (azert az is kell)senki se fogja magat jobban erezni
ugyhogy nekem akarki akarmit mondhat, en szeretem es midenig is szeretni
fogom az sw-t.

2.) multkor mar kerdeztem, de en hulye elfelejtettem es a "krah" miatt
nem is tudom visszanezni, hogy ki is volt Jabba mellett az "arenaba"?
(az a masik olyan leny)

3.) A Halalcsillag kepes hyper ur ugrasra? Mert az elso reszben amikor kiszabaditjak
Leia-t a Halalcsillag hamar utoleri a Milleneum Falcon-t (a benne elrejtett
lejzo keszulek miatt), pedig az atkapcsolat fenysebessegre.

4.) Most volt alkalmam megnenzi a felujitott sw trilogiat. Ilyen nagy romalast
eletemben nem lattam. A ket szinkron merfoldekre van egymastol. Lehet, hogy ezt azert
erzem, mert az eredeti szinkron nagyon el lett talalva. A felujitottba az a szoveg
Jabba-nal amikor eligazitja a robot C-3PO-t es azt mondja neki, hogy azert kell uj
protokol droid, mert Jabba duheben !dezintegraltatta! a regit, na ettol nagyon pipa
lettem. Ki hordott ossze ekkora baromsagot. Ha dezintegraltta volna akkor nem logott
volna ott kifeszitve.

5.) Miert van az, hogy az sw-ben az embrek nagy reszenek a sotet oldalon allok a
peldakepei (Dart Maul, Boba Fett, a Csaszar testorei...)

6.)A Jediknek nem tanitjak, hogy kikre nem hat az Ero altali manipulacio,
(Jabba, Wattoo es meg gondlom van meg nehany ilyen)mert ezt sokszor megszivjak.

7.) az altalam hallott "segitseg" a felujitottba is benne van

sorry ha tul hoszu volt

Varázsos Barát Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2938
A manóba! A Chooba! (Mintha Quadineros valami ilyesmit mondana, mikor ráver a gépére.:)))
Sikerült elszúrnom az enciklopédia első hivatkozását is, helyesen:
From Ackbar to Zuckuss
Remélem, más gubancot már nem veszek észre!
Előzmény: Varázsos Barát (2935)
Varázsos Barát Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2937
Az előbb valamit jól eltoltam. Szóval:

Hahó, axe-c!
A Falconnal kapcsolatos képek.

Előzmény: Varázsos Barát (2936)
Varázsos Barát Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2936
Varázsos Barát Creative Commons License 1999.09.22 0 0 2935
Íme egy kapocs egy elég alapos Csillagok Háborúja Enciklopédia felé:
From Ackbar to Zuckuss, vagy ugyanez egy másik címen: A Star Wars Encyclopaedia
Persze van sok másik is.

Ínyenceknek a Gonkokról: Power Droid Page

Nem tud valaki több infót Ben Quadinaros-ról, mint ami a fenti enciklopédiában is szerepel?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!