A korábbi képeden olyan lilás volt, a mostanin rózsaszín erősen. Én nem akarom, hogy olyan legyen, mint a Chopin vagy a lazac, csak mutatom, hogy mennyire hasonlítanak. A chopinnál még a szirmok csúcsa is úgy áll, pedig ez szerintem ritka. De azt mondod, hogy ez a tied normális méretű, nem ilyen töpörített.
Sajnos nem tudtam jobb képet készíteni, a fényképezőnk még mindig beteg:(( A chopinról látott képekhez viszonyítva, ennek talán kisebbek a virágai. A virágszárak, viszont jóval hosszabak a többi leanderénél. Van még egy érdekes tulajdonsága, a szirmok közül a legbelső,-ami mindig sárga- nem nyílik ki teljesen, hanem csavarodott marad.
A hibiszkuszok nehezebben gyökeresednek, meg más a puhalevelű, mint ez a kemény leander, bevallom őszintén, nem biztos, hogy nem árt. Pl. Boyteam küldött nekem hajtást borítékban, befülledt a nagy melegben és bizony elég csúnyák a levelei, na nem mintha nagy baj lenne, majd nő másik, de nem tetszetős.
Van közöttetek, aki ilyen zacskós módszerrel gyökereztet leandert????
Köszi csajok a Volldüngeres tippet! Eddig én Muskátli Doktort és Vuxalt locsoltam, idén ment a Volldünger mindenre és még csak az első zacsinál tartok, na és jó volt egy fél üveg maradék Vuxal tavalyról.
Nagyon pénztárca barát megoldás ez a Volldünger. Teccik!!!
Azt hiszem Olenadro írta még tavasszal, hogy ő felhigítja előre vizzel, én meg a 3 dl-es ásványvizes flaskába mixelek, csak nem a pult mögött....
Hát igen ! Rágica két lábbal áll a földön :) Én meg az álmok himes mezejéről visszatérek a betápozáshoz :( :D Tartok már vagy 200 liternél, de még nincs vége.............
Nem hiszek én ebben..............., úgy igazán ! Szépen válogattam..........magamnak és elméletben :D De hogy gyakorlatilag mit lehet elérni ? És hogy odaviszik-e, ahová mi mennénk ? ( Erősen É-Franciaország ! ) Azt meg sem próbálom, hogy netán ide............
Csak röhögjél nyugodtan ! :D Most legalább van miért kiutaznom :)))))))))))) Csak kibirok egy hétvégét, a cél érdekében :D De addig még organizálnom kell ...................
Nem lestek !!!!!!!!!!!!!!!!!! Mindenki kap belőle, ha valakinek tecc az, ami nekem ....................:) Merhogy csak azt szeretném megrendelni :) Egyébként az árak egészen barátságosak................. Nemtom, 1000-1200 km-en tovaszállitva..............??????????