Van számlához kapcsolódó SMS értesítés, és kártyához kapcsolódó SMS értesítés. Valószínűleg neked utóbbi van, úgyhogy csak akkor kapsz, ha a kártyáddal vásárolsz.
Ha jól látom, most meg késnek, nem volt 10.-én zárás. Éppen most mennék tankolni, hogy rohadnának meg.:-) Most tankolhatok 2% visszatérítésért BB UPC kártyával.
Ma nyitottam hallgatóként egy Erste EgySzámlát és most belépve tapasztaltam hogy a 0 HUF egyenleg -490-re ment le az SMS csomag miatt, de erről a terhelésről én nem kapok SMS-t?
Gyanítom, hogy az átállásnál automatikusan postán fogják küldeni, és szvsz úgy, ahogy a bankok többsége, sima levélben. Viszont a rendes ügymenetben van rá lehetőség, hogy bankfiókba kérd, én úgy szoktam. Sőt, bankfióki kártyaigénylésnél az ügyfél állíthatja be a PIN-kódot, így nem kell utólag fizetősen módosítani.
Ez a bank hogy kuldi ki a kartyakat, siman boritekban, ajanlva, tertivevennyel vagy barmi egyeb modon :) ? A Citis valtas miatt kerdezem, remelem nem kell postara mennem ezert. (foleg nem kartyankent...)
Jó kérdés, jöhetne együtt is. Az első tartalmazza a havi visszatérítést, plusz az éves göngyöltet, a második pedig a zárás összegét és a visszafizetési határidőt. Ez egykoron egymás után jött, mostanában több órás különbséggel.
Sziasztok! Tudna valaki segíteni akinek nagyobb tapasztalata van külföldi szállásfoglalással kapcsolatban?
Kártyával eddig nem fizettem előre, sőt a valós adatokat foglalásnál soha nem adtam meg: kamukártyával foglaltam visszamondható szállást booking-on, legtöbbször pedig helyben keresgéltem.
Viszont most találtam egy viszonylag jó akciót az egyik hotelláncolatnál (easyhotel) ahol előre kell fizetni, s amúgy sincs kedvem a káoszos Londonban szállás után futkározni.
Melyik kártyát érdemes használnom? Igényeltem nemrég virtuális kártyát (Visa) illetve ott a wizz hitelkártyánk (MasterCard). Biztonság szempontjából nyilván a virtuális felé húzok, de ahogy olvasom jelentős árfolyamkülönbségre is számíthatok attól függően hogy Visa illetve Mastercarddal fizetek...
a pénzügyi monitor költéselemzése alatt látszani kellene.
de van vmi halvány régi emlékem, hogy ezt a pénzügyi monitort aktiválni kellett és csak az aktiválás utáni költések szerepelnek benne, bár nem kizárt, hogy tévedek, régen volt már és nem is igazán használom
No, most én is megnéztem...és ott a pont!!Higyjétek el, nem vagyok vak...tegnapelőtt lekönyvelték és sehol a pont. Tegnap is megnéztem, egy másik vásárlás után....Icsekkre semmi...Erre most ott! Esküszöm, esküszöm, hogy így volt!
A Telebank pinkod megegyezik a bankkártya pinkoddal? Mert csak az utóbbit kaptam meg.Ha még nem aktivaltam a kártyát nem is tudok belépni a telebankba?
akkor már 10 sem játszik,ugye ez is logikus lehet,mert 10-én már a bank honlapján ott volt a változás,azaz már csak az egy nappal előtti tranzakciókat fogadhatták el...
így újabb kiskapu lett bezárva(kérdés lehet-e ezt annak nevezni),amely dolog a múltra visszanézve már megszokott( a két fapados változtatott eleget a mi kárunkra.ezen pár év alatt amióta publikálva vannak az "okosságok"( mert ugye volt itt aki visszavitte a vásárolt terméket,de a pontok maradtak(léptek is az ügyben az illetékesek),volt aki a szomszédok vagy rokonok csekkjeit is fizette és még pengéskedett is itt vele(léptek is az ügyben az illetékesek úgy tűnik.....)