Keresés

Részletes keresés

Viveca Creative Commons License 2000.08.13 0 0 1349
VIRÁG, ÉRJ MÁR HAZA!!! TUDNI AKAROM, MI VAN BÖGREILEG, ILLETVE JÓL VANNAK-E A VALO FAMILY FELMENŐI!!! Szigetelőszalag rulez-e még????
Előzmény: Viveca (1348)
Viveca Creative Commons License 2000.08.12 0 0 1348
Haláli, amikor az ember egymagában levelez. Ezzel az erővel naplót is írhatnék... Remélem, már csak a holnapom lesz ilyen magányos.
Majd' elfelejtettem: beszéltem Bébével - tudod, ismered őt arról a buliról, ahol Ville, a nagyija, Zolika és a kakaója, no meg mi ketten butultunk és eccer csak ott termett... Szóval a zenész haverjaival kint voltak a bulin és valamennyien elismerően nyilatkoztak. Azt mondják, teljesen korrektek voltak a srácok. Ezt azért jó hallani muzsikusok szájából...
Előzmény: Viveca (1347)
Viveca Creative Commons License 2000.08.12 0 0 1347
Alig várom, hogy hazaérj, Virág. Olyan szar egyedül és tudod, milyen az, amikor senki sem érti az embert... Most 21.17. Már véget ért?... Én próbálom tartani magam, de egyre csak süllyedek lejjebb és lejjebb...
Előzmény: Viveca (1346)
Viveca Creative Commons License 2000.08.12 0 0 1346
Mindjárt TOTP, amit meglesek.
Remélem, még azelőtt csörögni fogsz, mielőtt ezt olvasod. Úgy értem, a küszöbön történő átszédelgés pillanatában!
Előzmény: Viveca (1345)
Viveca Creative Commons License 2000.08.11 0 0 1345
Virág, ne nézz át a másikba, mert iszonyú gáz! Tisztára himclub!!!!! (De ha azt akarod, hogy lufi legyen a fejed, nézz át. Van ott egy kis g**i, aki beszólt neked, de rendesen... Én tettem rá megjegyzést, de amilyen bunkó, biztos folytatja. Sajnálom, hogy ellened megy a szardobálás...)
Amúgy megvan az MCM. Ville zongorál, énekel, interjút ad... Majd ha jössz, ezzel is számolj, kb. 12 perc.

Libi, ha ennyire gáz a munkahely, nem kell olyan magabiztosan megbeszélni egy találkozót. Én feladom.

Előzmény: Bloodflower (1343)
Libertine Creative Commons License 2000.08.11 0 0 1344
Viveca, már megint miattam, már megint az én hibám. A munkahelyemen feltartottak (nem lehet mindig csak úgy kirohanni), ezért csak 15 40-re értem az Arany Jánoshoz. Ott meg egyből két ellenőr fogadott, nálam persze se jegy, se bérlet nem volt, mert rohantam. Remélem nem vártál rám, hanem jól beintettél és elmentél haza. Nagyon sorry vagyok. jó hétvégét,

a libertine

Előzmény: Viveca (1341)
Bloodflower Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1343
leléptem...
hú de izgulok

cupp és szurkolj!!!!

Bloodflower Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1342
jaja, bejött. leült, ivott egy kortyot a söréből, amit az egyik kezében fogott, aztán mikor a másik kezében levő cigit elszívta, bedobta azt az üvegbe.
közben a másik két kezével gyűrögette a kendőt...

és miről van most szó odaát? nincs türelmem megvárni, míg letölti a gépem a fórumot...

Előzmény: Viveca (1341)
Viveca Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1341
Elárulom a bazi nagy megfejtést: Ville valójában egy polip. Na, teccik?

Amúgy képzeld, odaát akadt támogatónk! Honey-Bee csak részben csesz le, egy Rachel nevezetű meg teljesen topon van és azt írja - teljes joggal -, hogy Dark Angel, amint gázt szimatol, egyből delete-ezi mindazokat, akik erre okot adnak. Állatira igaza van! Milyen kár, hogy 30 emberből csak egy lát tovább a zorránál... Szerintem rohadtul jót tenne nekünk 1-2 övön aluli eresztés odaátra, szal állatira kapd össze magad és viríts Zoli mellett! És a kis nyolckarú mellett...

Mi az, hogy cigi a sörbe? Beledobta a csikket a züvegbe vagy micsoda? Ne izéjj itten, létezhetetlen, hogy valamit ne tudjak RÓLA!!!!!!

Előzmény: Bloodflower (1340)
Bloodflower Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1340
te, ez most nagyon elgondolkoztatott!
tisztán előttem van a kép, ahogy gyűrögeti mindkét kezével a kendőt!!!
dehát állandóan cigizett!!

nem mondom, hogy objektívan tudtam volna megfigyelni, dehát ilyen képek maradtak meg bennem...
cigi, sör, cigi a sörbe, keszkenő...

Előzmény: Viveca (1339)
Viveca Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1339
Te, Virág! Mikor nyoszorgatta a kendőt, ha folyton ott volt a cigi? Vagy néha mégse volt ott? Vagy csak egy manccsal gyürmölészte????

Egyébként meg oké a nagymamó, elvégre a dédi az igazi, nem? És az is lehet, hogy ő még él... monnyuk 108 most és agyára ment a vámpirizmus és Erdély!

Waters le fog izzadni, ez ziher!

Zoli: gift for you?!?!? Oh!......

Előzmény: Bloodflower (1338)
Bloodflower Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1338
jó, majd két köhögés között beégek megint Villénél, Zolikának meg majd elmagyarázom, hogy az nem nekem ajándék, hanem neki!!
:-))))

Watersnek MINDENT meg kell majd tennie a még tökéletesebb eredményért!!(úristen, MÉG??????)

Előzmény: Viveca (1337)
Viveca Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1337
Na jól van, örülök... Ezér cserébe Waters állatira elkövethetne néhány - de legalább egy!!! - olyat, amin Ville és az van, amit annyira szeretnék, tudod! Már ha ott lesz nála az a valami! Amúgy meg good luck and don't be shy!!!!!!!! Now or never, you know!!! First sentence to Zoli: this is a special gift for you! First one to Ville: hogy van a nagymamád????????????????

606, olvastam a levelet és kissé meglepődtem! Remélem, hamarosan látod a választ!

Előzmény: Bloodflower (1336)
Bloodflower Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1336
itt vagyok, csak kirándultam anyámnál...

hát én is hasonló ájulásokat szenvedtem el, mikor hazajött a Waters..:-)))

szemétszemétlányok!!!
de azok vmi nagyon...hm...bennfentesek lehetnek!!
ááááááááááá!
amúgy fúj fúj engedetlen kislány! megédesítetted a napomat! cupp!!!

örülök, hogy tetszett az eresztés, remélem több Zolika lesz a következőben, meg amúgyis, talán belőlem is....

hüpphüpp
úyúúúúúúúúúúgy izgulok!!!!

Előzmény: Viveca (1335)
Viveca Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1335
Még nem láttam, de tüstént átnyomulok a levélládikómhoz!

Virág! Akkor most öli-hari? Utálsz, mi? Eccerűen nem tudtam visszafogni magam! Annyira szerettem volna örömet okozni neked! Tudom, engedetlen vagyok, szófogadatlan és sötöbö, de azért remélem, megbocsájtod ezt nekem! Amúgy waters tök ari volt délután!!!
Asszem, rémálmaim lesznek, annyi randaságot láttam. Fúj... Egy tuti: a szája gyönyörű és úgy tud szívni, ahogy senki más!!! (Ne tessék félreérteni, kedves olvasó, nem ARRÓL van szó! Sajna...) Szal hihetetlen szuper minden, úgy vigyorogtam, mint a vadkörte! De a majom se kutya! Haha! Azzal a séróval!!! És amikor Ville és a sör... na jó. Most télleg... Remélem, a következő eresztés hasonképp ájultató lesz! Zolika pedig állati édi, eccerűen bájos és kész!

Előzmény: 6o6 (1334)
6o6 Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1334
Viveca!

Levél elment, megírtam benne az elképzeléseimet a dologról!
Remélem megkaptad!

6o6

Előzmény: Viveca (1331)
Libertine Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1333
Viveca drága, el ne emészd már a CD-ket! :-))) Akár holnap is tudnánk cserélni, ha ráérsz, a késedelmem oka egyértelműen a Virágnak beígért Gathering CD. Nade most már anélkül is találkoznunk kellene, mer' télleg sok idő telt el. Bocsánat, ha ritkán írok, de mostanában nem igazán árasztom el hozzászólásaimmal az Index-et, mert éjjel-nappal (ez túlzás) dolgozom. Egy hét múlva megyek szabira, akkor több időm lesz mindenre.
(más.. SZVSZ To/Die/For nem is hasonlít a HIM-re...viszont jó!)

a libertine

Előzmény: Viveca (1332)
Viveca Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1332
Na, ez az Angel is egy nulla agyilag. A sztori: írtam újat, mondván, aki nem hiszi, az járjon utána. Kérdezze meg magukat a srácokat, Zoli és Ville tutira emlékezni fog, elvégre 4 napja történt. Egy hülye picsa máris nekem ugrott, hogy naná, persze, majd örök életükben emlékezni fognak, nem igaz? (A szalámis kretén állat...) Erre írtam Angelnek, hogy most aztán láthatja, ki a hülye és ki támad kit - erre nem annak a seggfejnek ad igazat? Eztán már csak azt tudtam kérdezni: télleg azt hiszik, hogy ezek a srácok totál idióták és nem tudják, mi történt velük 4 nappal ezelőtt? És hogy Angel intelligenciája volt az utolsó reményem, de már látom, hogy hiába...
Hú, hogy ezek nem halnak bele az agyi sötétségbe?!
Virág, szerintem iszonyúan fel kéne húzni őket néhány szuperfotóval!!!!!!!
Viveca Creative Commons License 2000.08.09 0 0 1331
Küldtem levelet, de gyorsan jelentkezz, plíííííz!!
Előzmény: 6o6 (1329)
Viveca Creative Commons License 2000.08.09 0 0 1330
Szia!
Teljesen belterjesek vagyunk, de nagyon örülünk neked! Én már most a szeptemberi bulira fenem a fogazatom! Voltaképp van valami alapja annak, hogy a To/Die/Fort a HIM-hez hasonlítják, de azért nem annyira nagy az azonosság, mint azt előszeretettel írogatják. Persze számomra kötelező, elvégre imádom a skandináv vadulásokat, így az In Flames-t is! Pont ma hallgattam a TDF albumot és nézegettem a képet - a srácok világszépek! Valamit nagyon tudnak ezek a finnek...
Ennél jobb talán csak a Nightwish-Sinergy buli lesz!!!!

Virág! Képzeld, írt nekem Dark Angel meg egy osztrák lány, aki tök normális, valamint Pascalle is érdeklődött, hogy sikerült a találkozó, szóval leírtam mindüknek a történteket. Próbáltam tök normálisan szólni Angelhez, hátha felfogja, mi is történt voltaképpen, ki támadott kit... Ha nem, hát nem...
Szerintem érdemes előrukkolni a fotós dologgal!!! Holnap nyomulok watershez. Figyuzz, ha gondolod, útközben megveszem neked az újságot és odaadom neki. Kifizetheted, ha megjön a pénzed, de úgy is intézhetjük, hogy levonjuk a fotók árából. Nekem mindegy. Szerintem holnap felhívlak - állatira meg fogsz lepődni, mi?!?!?
Na cső és oltárira várom már, hogy láthassam a srácokat!!!

Előzmény: 6o6 (1329)
6o6 Creative Commons License 2000.08.09 0 0 1329
Na itt is jártam ám....! ;)
Kicsit belterjesnek tűnik a dolog, de majd megpróbálok beilleszkedni...
:)
Azért olvastam egy-két érdekes dolgot.
Vigyázó szemeitek HIM melett a T/D/F-ra vessétek...
Annál is inkább, mert szept. 13-án koncerteznek a Pecsában!
:)))

6o6

Előzmény: Viveca (1328)
Viveca Creative Commons License 2000.08.09 0 0 1328
Nem véletlenül ajánlgattam olyan szívbol jövon! Leszedtem a szigetes képeket, bazi nagyok és tényleg elég pocsékak, de ez is emlék... Azok a gatyára ragasztott cigik! Meg kell orülni! Látod, mégis lett egy olyan kép, amilyet waters szeretett volna elcsattintani nekem!!!
Előzmény: Bloodflower (1327)
Bloodflower Creative Commons License 2000.08.09 0 0 1327
huh, annyira részletesen nem olvastam el, igazából kicsit sem, csak láttam...
el vagyok hüledezve a heartless honlapon, Zoltan oooooolyaaaaaaaaaaaan isteni!!!!
csak jönnek lefele a képek, érdekel is engem a kupi????

Prágáról azt írtam, hogy tévedtem ezek szerint, rosszul emlékeztem...

Előzmény: Viveca (1326)
Viveca Creative Commons License 2000.08.09 0 0 1326
Engem mulattat! Írtam más néven is, magunkat megvédendő és az a hülye Dark Angel az én üzenetemet törölte csípőből, haha! Micsoda idióta gyökerek!
Mi van a prágai bulival? Erről nem írtál nekem... Lovemetal eltűnt, viszont van valaki, aki váltig állítja, hogy a másik topicban mindenkinek elege van belőlünk és mi vagyunk a 2 nagy hülye... De hiába hívogatom, nem meri megmutatni a pofáját a kis gyáva... Iszonyat nevetséges. De az jó, hogy másokat meg a találkozás körülményei izgatnak!!!
Előzmény: Bloodflower (1325)
Bloodflower Creative Commons License 2000.08.09 0 0 1325
jaj, látom, nem tudnak leszállni rólad!
de nem kéne felvenni a kesztyűt, hadd örüljenek a kis álszent magyarnak, hogy oh sorry meg ilyesmi, elég vicces, de engem már absz. hidegen hagy.
csak tényleg nem értem, hogy lett belőle ez...

cupp,
Virág

Bloodflower Creative Commons License 2000.08.08 0 0 1324
ja bocs, fejből nem megy a turnélista...:-)))

zseniális volt a Zolikás megjegyzés, nagyon tetszett!!!!!

és bocs, mert a képeket annyira nem figyeltem meg, de nagyon örülök, hogy "együtt" vagytok rajta!!

Előzmény: Viveca (1323)
Viveca Creative Commons License 2000.08.08 0 0 1323
Természetesen alátámasztottalak odaát! Rám aztán számíthatsz! Asszem, kellőképp titokzatos voltam azzal kapcsolatban, amit te és Zolika "műveltetek" ottan az ajándékozásnál!!!

Figyuzz, Virág! A heartagram honlapon nincs infó a koncertekről, a clubon viszont 11-én Svájc van feltüntetve, amit pedig enchantress oldalán olvastam Prágával kapcsolatban, az 13-a volt... Honnan szedted, hogy 11-én lesznek ott? Teljesen fel vagyok tupírozódva lelkileg, please, próbáld kideríteni, mi az igazság, mert odaát már megkérdeztem, nem lenne-e kedve valakinek egy abroad vállalkozáshoz... Köszike! Majd hívlak a képek miatt! És igazán szégyellheted magad, amiér még csak nem is mondtad, hogy a Szigetes képek egyikén OTT VAN AZ AJÁNDÉKOM!!!!! Azt az irgumburgumát! (Vitz, vitz...)

Előzmény: Bloodflower (1322)
Bloodflower Creative Commons License 2000.08.08 0 0 1322
Csóka Viveca!
Erre jártam, majd este megint benézek... odaát ÉLMÉNYBESZÁMOLÓT kérnek, én jó sokat dícsértem az édeseket, te is ezt tedd!!!!

Hú, ma jobb kedvem van... Robi nem megy ma a szigetre, talán azért!
Ha van vmi, írj, este megnézem!

cupp
Virág
(el ne felejtsem a Heartlesst....)

Bloodflower Creative Commons License 2000.08.07 0 0 1321
ne haragudj Viveca, de nem bírok itt maradni, lelépek...
majd beszélünk, azért szerintem majd ideide kukkantok, de inkább most elmegyek a pötyivel egy órás sétára kiszellőztetni a fejemet, meg minden, esek egy-kettőt, az majd jót tesz!

cupp

Bloodflower Creative Commons License 2000.08.07 0 0 1320
nézd már meg, mit ír össze egy vki Zoltan nevéről, mert nem értem igazán....
az idézet tőled való?
mert ilyennel nem találkoztam.... bár már semmin sem csodálkozom, nem látom amit olvasok..:-)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!