Az első francia gólnál valóban nem lehetett látni minden szögből a kapus támadását. Nekem is nagyon sokáig úgy tűnt, hogy egyszerűen mellényúlt a labdának Tatarusánu.
Na én azt mondom erre, hogy abban a szituban a karok kikönyöklését nem tudták volna a legjobb kapusok sem kivédeni. Ez sajnos nem olyan, mint két felugró játékos könyökös akciója.
Itt a kapus sokkal kiszolgáltatottabb, ugyanis nem tud "viszontkönyökharcolni,"mert a labdáért nyúl.
Utólag lehet fikázni, de nem illdomos. Százszor nézve a felvételt lehet okoskodni, de ott másodpercen belül kell ítélni. Egyik vitatott esetben sem hibázott Kassai. Nem a kedvencem, de ez van, jól fújt.
Ez nem kosárlabda, ahol egy ujjal sem érhetsz az ellenfélhez, mert lefújják, hanem férfias küzdelem. Ennyi bőven belefér, ha minden ilyen szintű esetet lefújnának, akkor a 90 percből 70-et állna a játék.
Utálom, hogy amit látok azt próbálják ökör módon megmagyarázni fordítva. Itt ez a Kassai!
Azt gondolják, hogy ha besztárolják bebeszélik, hogy új csillag született azt beszedi mindenki.
Ez a Kassai nemhogy jó, hanem még közepes szintű sincs. Amikor odatolták a háttérből, mindig hibázott nem kicsiket. Éntőlem fújhatja a sípot, de ez a sztárolás már uncsi.
Egy kapus esetében ez pont olyan, mintha a csatárnak a lövés pillanatában ,, felszednék az ütőjét". Valóban mellé nyúlt, mert meglökték. Persze egy Neuer esetében valószínű ilyen nem történt volna meg, mert ő Giroud fejét is leszedte volna a labdával együtt.
Többször is megnéztem, és egyértelmű: szabályos gól volt. A fejeléshez felugró játékos a lendület miatt mindig felhúzza a könyökét. Olyan nincs, hogy valaki vigyázzállásban ugrik fejelni. A kapus béna pöcs volt, mellényúlt, oszt jónapot.
Nem kell nézni! Amint vége a meccsnek én is kapcsolok el onnan. Nem dob fel, hogy Sebők Vilmos osztja az észt. Bár a pályán lett volna egykor ennyire okos...
Megmondom én neked a bibit! Nézz meg egy Afrika kupát és a színvonalát! Akármilyen sztárjátékosokkal feltöltve. A Franciáknál is ez a baj. Mintha Afrikában lennénk. A túlnyomóan feketékből álló csapat nem ütőképes. Nincs fifika, magyarul ész a játékban. Gladiátor feketék ész nélkül.