Én mohácsi vagyok, és tavaly december óta fényképezgetek "tudatosabban" :). December elején vettem egy Fuji S5600-at amit január végén le is cseréltem egy Pentax K100D-re mert két hónap után rájöttem, hogy nem tudja azt amit én szeretnék. Ez a gép most nagyon tetszik, a kitobit és egy Tamron 70-300-at használok (utóbbit csak pár hete [olcsó, de nekem nagyon megfelel]). Itt van pár képem: LINK Sajnos túl sok időm nincs menni fotózgatni, de amikor tudok azért kattintgatok. Van még mit tanulni, és szokni a gépet.
hat igazabol en is ezeket a forrasokat ismerem, tripont, fotoplus, edigital, ccswebshop esetleg lehet ebay-ezni, bar a sulya miatt lehet sok lesz a postakoltseg
Gondolom a barátod szemrevételezné az árút? Az Árkádban van manfrotto, / ha megnézte akkor jó / de nagyobb választék van Bp-en. Vagy esetleg használtban lehetne gondolkodni.
Nem nagyon tudok mást, mármint aki nem műa. állványt árul. Ha esetleg van, akkor banderas talán tudja. Én a manfrottókat a hárompontnál és az ediginél vettem hajdanán.
Stabil, négyrészes+középoszlop, a fej is jónak látszik, és fém, nem ,,alajménium" ! Lábak terpeszthetőek több fokozatban. Írj a postaládájába, szerintem küld róla képet és adatokat.
Nem nekem kell (nekem van fosch 055 clb+128rc), hanem madarász kolléga vesz teleszpókot meg lábazatot alája, azé. Futoz féle milyen? A kolléga magas építésű és digiszpókoznyi is akar majd.
Ahogy banderas írta, ha esetleg van távkioldód, akkor próbázd meg azzal, hogy müködik-e. Ha nincs akkor pech, de szerintem más probléma lehet, mert a pára miatt nem igen szokott ilyet csinálni egyik gép sem. / Hacsak nem áztattad meg. / Szerintem hívd fel őket, mond el a problémát, hogy készüljenek rá, mert addig felesleges felvinned, amig nincs alkatrész - különben hónapokig ülnek rajta.