Hát reméljük nem lesz komolyabb baja Kokkainak mindenesetre a kacsi-kosija már megvan.Szerintem nagy jövő előtt áll a 22 éves grúz.
Akikért inkább aggódom az Toki és Takamisakari mindketten elég nagy gödörben vannak, amiből nehéz lesz kimászni.
Elég látványosan örült is neki. Szerintem nem fogja akadályozni a sérülése, szétszedi Tocsiazumát. Kokkaiért lehetne inkább aggódni, ő elég csúnyát esett, bár nem tudom mi van vele, lehet, hogy kutya baja.
Ugy tunik, Shoryu verhetetlen most. Bar Azumanak is illene bizonyitania az utolso nap es visszaallitani valamelyest az elvesztett nimbuszbol, hiszen ha ezen a bashon yushot szerzett volna, akar yokozuna is lehetett volna, de ennek meg csak kozelebe sem jutott.
erdemes megemliteni, hogy 5 maegashira is ketszamjegyu gyozelemig jutott, sot a 6 is biztos mar (ket 9-5os merkozik holnap). ilyen evtizedek ota nem volt.
Na megvan az 5 yushoja is Asashoryunak nagyszerűen küzdött. Habár a mai meccsen elég csúnyán megsérült a szemhéja remélem nem fogja megakadályozni a 15-0-ban.
hat ugy tunik, mar csak egy kerdes van: meglesz-e 8 ev utan az elso Zensho Yusho vagy sem. Asashoryu elete formajaban van. De harom Ozeki meg hatravan, nem lesz konnyu.
Hát ez a dolog a 4.napon volt amikoris Musoyamval
együtt borultak fel (egyébként a meccset Toki nyerte mert Musoyama hamarabb landolt) és Toki elég csúnyán ráesett a vállára. Igazából 4 napot hagyott ki mert a következő napon Tochiazuma ellen még meg volt hírdetve a viadal de azon nem jelent meg Toki emiatt. Ezt követően a 9.napon tért vissza de láthatólag nem heverte még ki a sérülését emiatt azóta sorra veszít :(
Ma pedig kikapott Csijotajkaj és nem tudom mi van Tocsiazumával, láncban a harmadikat bukja el.
Aszasorju lehet az első sok év után, akinek sikerül a 15-0 bár az ozekik még hátra vannak.
Aszasorju bombaformában van. Ma úgy kapta fel Kotomitsukit és vágta hanyatt, ahogy azt kell. Csijotaikai ellenfele meg szokás szerint a közönség soraiban landolt...
Ashasoryu és Chyotaikai áll a legjobban Tochiazuma a harmadik vereségét is összeszedte, Kokkainak is talán meglesz a kacsi-kosija. Helyreállni látszik a világ rendje!
Sajnos nem. A JSTV 1-2 van, de újabban mindkettő kódolt. Régebben a kábeltévén jött az NHK, most is az ő híradóikat veszi át a JSTV. (Ha ugyan nem ugyanarról a cégről van szó.) Akkoriban kifejezetten elkapcsoltam a szumóról, még nem jöttem rá, mekkora királyság. Persze Csijotaikai-t csak egyszer kellett látni, amint bemutat egy oshidashit...
Ha valakivel meg akarja kedveltetni a szumót az ember, annak ajánlom - a már emlegetett - társasjátékot. Fenomenális. Persze hol van ez ahhoz képest, amikor beindul az Óceán Fia és megtisztítja a dohjót... :)