:-) Látod, vaktyúk is talál szemet alapon ezeccer igazad van. Valóban, ez a probléma az ilyen egyoldalú nővédő rinyálással, h a hálátlan nők viselkedését mentegetik. Tod, bár keresztapai dolog a szemet szemért, fogat fogért, de azért ha vki aljas, akkor az ellene elkövetett 'erőszak' se legyen már a kontextusból kiemelve elbírálva, hanem igenis mondják meg, h xy bucira verte a neje fejét, mert az ezt meg ezt tette ellene.
Te is mindenkivel együttérző vagy, csak azokkal nem, akiknek köszönheted, h fedél van a fejed felett, kaja az asztalodon, és lehetővé teszik, h ide öntsed az egyoldalú sirámaidat:-)
Azt mesélted, téged is állandóan vert a feleséged. És mégsem hagytad el. Hogy is volt ez?
azt irtam, felevente, evente hergelte magat odaig, hogy megusson/megrugjon (vagy legalabb megprobalja) parszor vagott hozzam targyakat, ta'n 2x kergetett kessel, es mar valofelben voltunk, mikor fojtogatott.
kulonosebben a kesen kivul nem volt egyik sem veszelyes (de attol meg bantalmazas), nyomai se maradtak
es ugye tobbszor mondtam, hogy a lelki, az nagyobb karokat okozott
de en ezt tudatosan vallaltam, ilyen csaladban nott fel, es elfogadtam, hogy hianyos a konfliktuskezelo eszkozrendszere