Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Na, mondjuk a Lost-nak ott a helye egy ilyen listán az biztos!:)
...és hát a GoT-t is sokkal magasabbra értékelik, mint amit megérdemelne. (Nincs benne semmi új, amit korábban máshol ne láthatott volna az ember...mégis mindenki (jómagam is) bekajálja az egészet és tűkön ülve várja a következő részt.)
Most kinéztem magamnak a Chuck és a Last Tango in Halifax sorozatokat. Ezeket látta valaki? Milyenek? A Last Tango elnyerte a legjobb dráma és a legjobb író BAFTA díját. Ezt szoktam figyelni, mert elég jó sorozatok nyernek.
Pl. nekem a nyomozós krimik közül az egyik kedvencem a Scott and Bailey is nyert. Sajna csak az első évadhoz van felirat.
Értem mire gondolsz, de amúgy mutatott egy javuló tendenciát, viszont most, a mozi kapcsán, nyújtják mint a rétestésztát és dögunalom.
Mondjuk az alapkoncepció is gáz szvsz, hogy a Bosszúállókban megölt ügynökre épitenek...tegye mindenki szivére/helyére:) a kezét- ez a Coulson nem egy kis fricska volt a filmben, az Amerika kapitányos kártyáival,
a háborús filmek fényképmutogató/addátalevelemetanyámnak/csókoldmegagyerekeimethelyettem/mondmegLisánakhogyszeretem karaktereinek ???
Azért erre, mint központi figurára felhúzni egy sorozatot... :(