Mint említettem vót, csak szombatra mennék (reggeltől estig) és még mindíg várok esetleges útitársakat. (4 fő + csomagoknak van még hely a gépsasban :-) )
No akko én winnék két üweg Ballantines wiskit walamint két karton energia italt. Állitolag a kettö együtt kéx öngyilkosság. Tapasztalatom xerint 17 felesig lehet birni, aztán mán nem emléxem...)))
Ja és wiszem a Sonido wégfokom, walamint a táwos elöfokot is, és hogy legyen min hallgatni a jobbnál jobb cd korongokat, hát lewiszem a Linn Ikemit is. ATC marad.)))
Ugy tom, h Piri hozza a hangfalát, hát egéx jo kis zenebona lex ott.)))
Ja, pár doboz elfekwö LP-t is wiszek, hátha lex rájuk wewö...
Vadász féle Hiraga MC pre (feltöltöm hozzá az akkut is :-)) ); Pass Pearl MM RIAA; Csöves (passzív) RIAA; Ha kell, egy alig használ DL-103; CD futóműnek egy Jolida 100A (K.F. úgyis hoz hozzá DAC-ot); Kábelek.
No akkor a találkozó közeledtével ismételten meghívok MINDEN Audioland lakót, azokat is akik valaha is írtak, vagy csak olvastak a topikra, a II Audioland találkozóra.
Jelentkezések akár nyilvánosan, akár a mélcímemre adhatók le, de szívesen látunk minden bejelentés nélkül érkező látogatót is.
További jelentkezéseket ösztönzendőn az eddigi résztvevők:
Spacc p-v
Bigi p-v
Gabócza +1 fő sz
Jolida p-v
Evora ??
Luxi + 1 fő ??
Arzachel ??
TR ??
Bendegúz ??
Dext ??
Koscsó Feri sz
Drnyulas sz
Bazsika p-v
AudiJo p-v
Piri ??
Tere ??
Druszásszin ??
Percy ??
Simon Pali ??
Ddl sz
Fefe p-v ??
Dual5000 ??
Gyulabátyó ??
sz : csak szombat esetleges ottfelejtkezéssel
p-v : péntektől vasárnapig
kérdőjel azoknál szerepel akikről nem tudom mely napokra jönnek, illetve kétséges a részvételük.
Kérek mindenkit, hogy lehetőség szerint aug 20 környékére pontosítsatok. Természetszerűleg akinél jó a részvétel feltüntetése az ne tegye. Csak ismételni tudom, nem mindegy, hogy 10 vagy harminc főre kell tejbegrízt főzni.
Írtam régebben, hogy hozzájárulok az esemény maligánfokának növeléséhez némi villányival, csak el kell dönteni, hogy kb. hány üveg legyen. Feleslegesen nem autókáztatom a bort, még megtörik! :-)))
Szvsz az a célszerű, hogy mindenki kb anyi piát hozzon amit maga meginna. Azaz aki vezető pozis az nem hoz semmit. A jó piák hamarabb fogynak el mint a gyengébek. Ha jobbat hozol és keresztyényi könyörületességet akarsz gyakorolni akkor hozz többeta magadra jutónál. Mások is fogják így gondolni. A végén maradék így is úgyis lesz.
Nálam otthon van maradék pl tavalyi páleszből, tán egy üveg wisky is. Volt tán két üveg bor is ami rám maradt de az már elfogyott :)) Ezeket majd viszem.
"A kaja miatt kell csak a hozzávetőleges létszám."
Mondjuk az sem ártana, ha a listán szerepelne, hogy ki lesz "vezető" pozícióban, és ki "fogyasztó" státuszban (veresborilag). Így talán meg lehetne saccolni a leviendő palackok számát.
Van csöves RIAA-m (bár még nincs bejáratva és addig nem is biztos, hogy be lesz). Viszem is, vagy legfeljebb odaadom AudiJo-nak. Meg viszek egy ARC SP9MKII-t is.
DDL nem tesz felelőtlen igéreteket. Most még úgy fest megyek, de csak szombaton hajnalban és estig maradok (vasárnap már dolgozom). Kajától nem félek, arról saját maganak kell gondoskodom amúgy is. Sajnos nekem "speciális" kaja kell még egy jó ideig.
Láttam egy szuper polót, szép cickókon. Szép nagy betükkel ékes angolsággal volt ráírva, hogy "én még szűz vagyok". Alá apró betűkkel: "ez a poló már egy kicsit régi"
No ilyen ez az Audijó által közreadott lista, amit gondolom csak ollózott egy korábbi postomból. A héten közzé teszek újabb előzetest. Ez is pontatlan lesz mert általában nem tudom ki jön már pénteken, és ki csak szombaton.
Aug 20 után szeretnék elfogadható pontosságú listát. De mint említettem ér hívatlanul is beesni. Max a veszély fenyegeti a létszám feletti beesőket, hogy zsíroskenyeret kapnak. A kaja miatt kell csak a hozzávetőleges létszám. Nomeg a technika felvonultatását is jó lenne látni nehogy előforduljon, hogy valamely komponensből semmi sem legyen.
Visszajöttem szabiról és most már teljes szívvel Veletek vagyok.
Természetesen megyel a talira. Péntek délután indulok Szegedről (kb. 2 óra körül), Csongrádon felveszem Bazsikát (ha jön velem), aztán irány a nyugati ég alja. Ha valaki jönne velem erről a dél-kelet M.o.-i sarokból, akkor mail-ben egyeztessünk. Haza vasárnap kora délután. 4 személy a saját kézipoggyászával befér, de nem nagy a csomagtartóm. Én a Mellorn Medium erősítőt gondoltam vinni, ha Bendeguz hozza a Sonido erősítőt, azzal szívesen összehallgatnám.
Spacc
Schetl Laci
Gabócza +1 fő
Jolida
Evora
Luxi + 1 fő
Arzachel
TR
Bendegúz
Dext
Simon Pali
Koscsó Feri
drnyulas
Bazsika + AudiJo
Piri + Glastonbury esetleg Hypex végfok ( ha addig bemelegszik)
Szóval kedveseim. Nem tudok menni hozzátok, pedig a gyerekem is elengedett bulizni. Azon a héten megyek kórházba, (igy van csak időpont) elvileg pénteken hazaengednek de ha nem akkor a hétvégét is ott töltöm. Majd gondolok rátok.