Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
nemtom a konnektorra rácsatlakoztatni a töltőjét Egy határozott mozdulattal lehúzod az ami konnektor-csatlakozót, alatta ismerős aljzatot fogsz látni :-)
Ok, eddig eljutottam, meg találtam is itthon olyan kábelt egy rádiósmagnón. Ezt nyugodtan használhatom, nem lesz belőle semmi probléma? Csak mert nem vagyok 1 műszaki zseni, és nehogy nekem itt leégjen az egész cucc :)
Nem baj, ha már legelőször is a számítógéppel töltöm? - miért, onnan másfajta elektronok jönnek? :-)
Megpróbáltam először PC-n tölteni, de aztán kellett csinálnom 1 software restore-t és most mindenképp azt akarja, hogy falba dugjam.
Hű, köszönöm, meg minden, ez most jól esett (senkitől nem kapok ugyanis visszajelzést, hogy jóje, szare a cucc. Igen, én nem vagyok nagy mixer, mint az arcok ott a cloneshit hq-n, ez ilyen egymásba fadel-t cucc, egymás után lejátszottam négy számot, és kész. A nő vokál száma pedig 10.27-nél kezd átfadelni, és utána az megy végig.
Ezutóbbi egyébként az izlandi Sigur Rós nevű... hát... experimentális post-rock egyik terméke. Érdemes őket csekkelni. Jók. Nagyon.
Lényegében tetszik, én személy szerint szeretem az ilyen "esős" ihletésű huncutságokat. Viszont ami SZERINTEM nem illik a képbe az a kb. 12 perc derekán kezdődő női vokál (majdnem a végéig 16p), ami később átmegy egy erősebb és durvább stílusba, ami nem illik a környezetébe. Valószinűleg nyomós okod volt, amiért így csináltad, amiért én egy rossz szót sem szólók...ez csak egy vélemény.
Viszont várom a következőt is!!
Ja, és nálam iPodon fent figyel a Spaced out... :))
1enlőre még csak ismerkedek a cuccal, próbálom megfejteni a Getting Started könyvecskét. Amúgy ez nem érhető el vhol magyar nyelven (mégiscsak egyszerűbb lenne)? Meg majd itt is visszaolvasgatok 1 kicsit.
Ja és minden jótanácsot örömmel veszek a szakértőktől, mert még amatőr vagyok a témában.
Akkor indítsd el az itunest és amikor elindult csatlakoztasd az ipodot. Nem történik semmi? Akkor a Preferencesben az ipod fülnél mondd meg neki, hogy automatikusan updatelje az ipododat.
Hát, én tegnap toltam fel az első "podcastomat", de szerintem csak nekem tetszik, meg néhány elvetemültnek.:) Azér megadom, hátha többen hallgatják majd, mint én.:)
Nekem ugyan nem tűnik halknak egyik iPod sem alapból, de ha mégis az, akkor hack előtt próbáld meg az iTunesban felhangosítani a dalokat (kijelölöd mind, info ablakban meg felhúzod mondjuk 90%-ra a hangerőt).
Ha nem tapasztalsz minőségromlást, akkor talán jobb megoldás.
euPod Pro (ingyenes) – Az EU szabványa elôírja, mekkora lehet a maximális hangerô, amit zenelejátszó, így az iPod is, kiadhat a fülhallgatóra – e hiányosság miatt eleinte nem engedélyezték az iPod Franciaországi forgalmazását. A nevezett programmal az EU-s és nem EU-s iPodok véghangerôssége is megnövelhetô. Lecserélhetô az iPod elemtöltöttségi jelzés módja és kikódolhatók az iPodos adatok is. Csak és kizárólag a saját felelôsségedre használd! Állítólag okozhat bibit, ezért inkább csak tájékoztatás, hogy miért halk.