Kunc, kunc. Tudod min kuncogok pmb? Ha eszt a Libertine megtuggya, mikó hazajön, hogy most megcsíphetett vóna téged a süsiben, bizton megcsapgya a ragyás gutmann. Ha holnap úgyis üres a kéród, nem kaphatnám meg a kulcsokat?
na jó drágaságom, hát itt vagyok neked!!!
csak neked!!!
szóval holnao te is ott fogsz ugrálni az első sorban velem együtt....vicces lesz :) de ddig nem említetted a monogrammot a fogadon....ja már látom!!! :)
kicsim!
minek küldjek nekd itten is puszikákat, csókokat, meg öleléseket, ha úgy is itt vagy?
na jó, ahogy te szeretnéd, legyen meg a te akaratod....már úgy beszélek hozzád, mint istenhez, nem semmi!!!
szóval millió csók, ölelés, baráti mosoly, stb.
az esti mesét meg mindjárt belebúgom az édes kis füledbe!!!!
a többieknek is nyugodalmasat....
pakura kebab(ez most teccik!+emlékezvén liblingre)
Na jó pmb, most az eccer jól válaszoltál. Cserébe rábeszéltem a muttert, hogy engedjen má el este a süsibe zülleszkedni, néha neked is lazítanod kell egy kicsit, nem mindig csak a tanulás, te kis könyvmoly! De asszonta, pasizásról szó sem lehet! Kivéve, ha netalántán feltűnik egy jóképű harmincas, sármos mosollyal, választékos modorral és k.b. monogrammal a protézisében.
Fodrásznál vótál má? Ha még nem , én olyan tüsire vágott, égbe zselézett frizúrra szavaznék, mint amilyen az Aqua énekesnőjének van.
Ugye ez csak egy rossz vicc volt (copyright Sally), hogy jobblétre akarsz szenderülni? És az esti mese? És a jójcakát puszi?
iceride, örülnék, ha átneveznéd magad ideride-nak, mert már másodszor írtam ezt....
na jó, elteszem magam holnapra (igazából folytatjuk bélával, de minek ezt mondani, úgy is tudjátok...)
holnap nem leszek, csak hattól hétig...
ennek nyomós okai vannak...
1. 19.00-20.00: WARPIGS AZ IZÉ FILIPPELBEN!!!! (gyurika forever)
2. utána fresh fabrik koncert a süsiben..KI TART VELEM????
CSÓKOLOM, CSÓKOLOM (by alföldi)
na csókocskák....béla te majd mindjárt megkapod külön...
iceride kedves, az előbbi sérelmedet eltörölni kívánom, úgyhogy megemlítelek:
iceride...:)))
na csók...
jaj béla, ha tudnád mekkora itt a forgalom!!! iceride online, ugyan folyton eltűnik, meg jött egy másik, rági is, az meg zaklat, hogy legyek a felesége...de én mondtam neki, téged szeretelek!!!!
itt vagyok hát nekd, drága bélám!!!
millió csóka kis pofikádra...
paulina különböző forever!!!
Paulinám! Má éppen én is meg akartam sértődni. Hát ez lenne az a felejthetetlen éjcaka, amit ígértél? 2 óra után 3 félsorocska? Igaz ami igaz, lehetne rosszabb is, monyjuk ha légkalapáccsal kocogtatnám a golyóimat vagy ilyesmi, de ennél azé kicsit többre számítottam. Lehet, hogy én is megyek szegény Libertine után felejteni?
Persze énrólam meg csak ekkor beszélsz, ha tudod, hogy figyelek. Máskülönben eszedbe se jutok. Na jó, legalább újra bebizonyosodott, hogy a macák milyen csalárdul el tudják árulni az embert.
Paulinám! Az öngyilkossággal, ha lehet, várjá még holnapig, előbb hadd teljesítsem utolsó kívánságodat, mely egybevág az enyimmel, azzal a különbséggel, hogy nekem ez nem biztos, hogy az utolsó kívánságom, mer lehet, hogy még Bookshie utolsó kívánságát is tejjesítenem kell. Nehéz az emberbarát sora!
Aszittem paulina, örülni foksz a bolhacirkuszomnak.
Na jól van, kezdődjön a jó éjszaka. Én ugyan csak éjfélre terveztem a szellemkedést, de ha nem bírsz addig várni pmb, én sem futok meg. Megértem, hogy fiatal szervezeted nem bír tovább megküzdeni az emésztő vággyal, de figyelmeztetlek, hogy az én öregecske rencerem nem bírja folyamatosan online tartani magát, néha muszáj egyet szusszanni. Félóránként egy menet elég lesz?
Tuttam, hogy Bookshie miatt kapok a pofámra, vigasztaljon a tudat, hogy holnap miattad kapok majd tőle.
Legfrissebb információim szerint Libertine-t éppen nyóc bajadér ringja körül lenge fátylakba burkolózva, de ő nem bír koncentrálni, mer folyamatosan arra gondol, hogy közbe mink itt meg...
Paulina!
Itt válaszolnék egy másik topikban feltett kérdésedre, mert azt nem akarom teljesen off-ba vinni.
Szóval, Eddie csak majdnem végig lehet a miénk (10/99 széria). Persze addig még el is kell jutnunk... :)
ajánlom mindenki figyelmében a holnap, április 18-án esedékes fresh fabrik koncertet a süsiben!!!! persze ti ehhez már túl öregek vagytok :))). na de én ott leszek!!!!
képzeljétek valaki beköltözött hozzám...ennek annyira most nem örülök, ugyanis a szemét össze vissza csipkedett reggelre! most mondjátok meg, van ilyen?! az egész vállam tiszta nagy dudor :(((
ki fog engem megvígasztalni??? itts írdogálok, és béla sincs még itt...de remélem mindjárt ideér :)....vagy ha jól hallom, már meg is jött!!! na akkor kinyitom neki az ablakot, s mehet a menet:)))))))
motherf....er!!!! (bocs csak ezt épp most hallottam...)
gondoltam megosztom veletek :)))
na mindenkinek hasonlóan aktív jó éjszakát kívánok(unk)
paulinka & béla
jól van, ha akarjátok én nem zavarok tovább, mehetek a pearl jam rajongókhoz...ők talán még nélatok is jobban szeretnek...
béla persze azért bevállallak, nem szívesen ugyan, de ennek meg van az oka! mi az hogy velem is, meg bookshieval is...és még sallyt is be akarod venni...
itt csak nekem lehet egyszerre több szeretőm! aki pedig az én szeretőm, annak pedig csak én lehetek!!! elvégre ez itt az én lubbom, vagy mi?
na jó, még utoljára átsiklok ezen a kis botlásodon, és mindent elkövetek, hoyg felejthetetlen éjszakád legyen!!! remélem kibírod...
liblinget pedig így távolból is csókoltatom, és üzenem neki, ne egyen túl sok kebabot, nehogy elrontsa a gyomrát!!! nem mintha azt nem ehtene pl a nyugatinál is....tehát mégiscsak a török macákra vadászik...:(((
na csókoltatlak drágáim, még talán visszatérek ma a billentyűzetre, ha abéla ideenged....talán két szusszanás között...
jójszakát!!!!
csókok&ölelések!!!
paulinácska, a béla kedvence
Hello kedves egybegyűltek!
Sajna kudarcba fulladt az a tervem, hogy a hétvégén megmérgezem pmb-t egy málnatortával, mert az a hüje cukrász nem a ciános málna- hanem a rendes meggytortát csomagolta be :(((((
Szóval még él, és költi az ÉN örökségemet!!!
Bookshie, szerintem fogadj szót Béláknak, és ejtsd KS-t (majd én felveszem).
(Azóta sem bírok bemenni a mi drága egyetlenünk általam emelt oltárához, ez már kifejezetten idegesít, majdnem annyira mint pmb)
Édes Bookshie-kám! Hogy eszt én végre megélhettem! Hogy így rám vetemeted magad! Van valami végzetszerű abban, hogy ennyire nem stimmelünk össze ízlésbelileg, sem az alföldit, sem a heavy metalt nem szeretem, úgyszint nem olvasok/nézek horrort túlzottan szívesen, a hideg borzongást inkább becserélem hideg sörre. De legalább most már értem, hogy mér vonzódok hozzád ennyire: a pozitív vonzza a negatívat! A fény az árnyékot! Ezér van, hogy a hosszas keresgélés sem segített az áhított közös ponthoz, fogadjunk, hogy még magadat is utálod, mer én szeretlek.
Kár, hogy a Cselő nem ismer közelebbről, csak a Playboy címlapfotójáról, de sebaj, amilyen szépen ível a karrierünk, a lekközelebbi bankettre má együtt megyünk kéz a kézbe. Kicsit aggódom ugyan a Kevély Spéci gyerek miatt, de ha jól emlékszem a filmben ő is csak lecserélte az öreg macát a fiatal húsra, úgyhogy szerintem dobjad má most rögtön a fickót.
Csókol: Bélák, egyetlened
UI1: ideje az emlékeket véres valóságra aprózni
UI2 (az ajtófélfa mögül előugorva): Huhh!! (Remélem most asztán sikongat a jeges velő a gerincedben!). Hogy borzongatnám azt az édes Bookshiedat!
Azé jó lenne, ha gondolnátok a kispénzű öreg nyugdíjasra is, a rozzant 14.4-es modemem jó félóráig tőtötte a hétvégi hablatyolmányaitokat, a végén még a gatyám is rámegy. Igaz, ma este úccse lesz szükség a gatyómra, pmb vár terített asztallal (pipihús!) és ággyal. (Legalább is remélem, mer egész hétvégén erre relaxáltam, már a Nitromint tapaszt is feltettem.)
PMB, ugye már te is türelmetlenül morzsolgatod a másodperceket? A málnásod kapacitásáról meg neked kéne számot adnod, mer maci az mindig akad bővibe.
Libertine által nyújtott békejobbot elfogadnám, de hallom, hogy pmb után egyhetes full-szervizes rehabilitációs kezelésre kellett kűdeni szegénykét. Télleg ideje van az összefogásnak, mer ahogy látom az intertopikális háborúság borús fellege jelent meg a fejünk fölött, a gaz Pearl Jam-fanok is szemet vetettek paulinánkra.
Libertine! Túlzónak találom igényeidet, hogy a hét 3 napján is le akarod foglalni pmb-t! Figyelembe véve a jelentkezők nagy számát, vagy neked kell visszavenned amúgy is tarthatatlan önzésedből, vagy -miként azt az igazságérzet is diktálja- kénytelenek leszünk a gonosz Sallyt is bevonni kisded hancúrjainkba. Szegény kicsi Sallynek úgyis olyan nyomorúságos volt a gyermekkora az árvaházban, mosmár végre neki is ki kell kapnia jussát a jóból.
PMb, amúgy gratulálok! Ha Jézus Krisztusnál még nem is, de Zámbó Jimmynél már népszerűbb vagy!
Végezetül hadd mesélek el egy viccet (ígérem többet nem fogok), ami ugyan ősrégi, dehát, -mint tuggyuk- pmb-nek minden vicc új:
Báró Arisztid és Gróf Libertine elmennek Afrikába vadászni. Eccere csak előugrik egy oroszlán a sűrűből és vészesen közeledik Libertine felé. 5 méter, 2 méter, egy méter, az oroszlán rámászik, mire Libertine kiordít a hasa alól: Hu bahszki, Ahhhrisztid, fussunk, itt a nyalás máhhhr nem sehgít, mohst lőhni kell!
iceride baby!
neked azért nem kültem csókokat drágaságom, mert te úgyis online vagy....vagy nem? a kajálásról meg annyit, hogy te ettél vagy nem? mert ha nem egyél!!!!:)))) (no bableves!!!!)
és az meg mit akar jelenteni, hogy nem vagyok elég vad? nem lehet, hogy véletlenül a szomszédba mentél??? :)
vicc rulez!!!
na akkor csókolgatlak itt is, ha nagyon szeretnéd...:-*
Te csak hallgass a Bookshie-ra, a hosszan éheztetett tigris mindig vadabb, mint amelyik három perce kajált.(már nem mintha el tudnám képzelni, hogy bárki hét másodpercnél tovább ellen tuggyon állni Bookshie bájainak) Úgyhogy hűtsd be az ágyat, ne melengetsed senki mással...
Az meg, hogy engem meg se említesz a csókok rovatban, az mérhetetlenül elkeserít.:((((
Az öngyilkosságról meg csak annyit, hogy nem ismersz senkit, aki végtelen bánatodba' megvigasztalna?
Atrocitásról szó sem lehet, én úriember vagyok...
(többé-kevésbé)
Egy hét múlva már arra se fog emlékezni, hogy létezel.
Látod ezt , drága Paulina, ez a fickó csak ennyire értékel téged, simán kiutal valaki másnak egy hétre. Nem is értem, mit kajolsz benne?