a sved koncijukon a charlott helyett betettek a wrathchildot,de megnmaradt a where eagles,es a remember tomorrow is.remelem ezt fogjak jatszani ha visszajonnek europaba aug 31 dublin!!32 nap,mar rovatkalom a naptarban.
Viszont a Virtual borítóját Melvin Grant készítette, akárcsak a Fear-ét,ezek nem is igazán teccenek. Powerslave, 7th Son, Brave-ezek a legjobbak a nagylemezek borítói közül. Utánuk jő a Somewhere, és a Real Live/Dead one,ezek is faszák.
A Starto borítója valóban szentimantális és túlkomplikált kissé,de nem rossz. A GammaRayét sem érzem annyira gáznak,a régebbi Gamma-coverekhez képest kifejezetten felüdülés:))
Én úgy emlékszem, az X Factor és Virtual borítókat nem Riggs készítette, előbbinél bábukat használtak!
A DoD és a DVD szánalmas, nálam a Killers-Power-Live after-Somewhere-Seventh hibátlan, marha jó még az Iron-Number-Piece-Brave. Gyengécske a No Prayer, főleg az eredeti verzió és a Fear-t markánsabb színvilággal nagyon imádtam volna.
Őszintén remélem, kiélték magukat borító téren és a következő albumnál újra nagy teret kap az önmagára talán újra hasonlító Eddie....
Amúgy én legjobban az első két album borítóját meg a Somwhere-t szeretem,aztán jön a Real Live meg a Brave New World,Seventh duó. Többi az mind egykutya.
A Somewhere borítóját én nagyon szeretem... Ebben alighanem nagy szerepet játszik, hogy egy gyerekkori haverom bátyjának egy egész falat beborító poszteren volt kint a szobája falán, az alján meg ott volt sorban az összes addig megjelent Maiden-borító meg egy rakás kicsi Eddie-grafika. Mindig beszöktünk a szobájába, ha nem volt otthon, és nézegettük. ;) Akkor, 7-8 évesen persze még lövésem sem volt róla, hogy mi az az Iron Maiden -azon kívül, hogy egy együttes-, de a képek nagyon bejöttek.
no prayer-fear szvsz kiraly :)) mai szemmel, elso lemez, number ronda, killers, piece eleg jo, powerslave zsenialis, somewhere nem igazan tudom, seventh zsenialis (bar nem ertem, mit abrazol), mi van meg? live after death szoszo, az eddie kitepi a vezetekeket koncertlemez se rossz. ebben a mezonyben a brave new ertelmes boritokepe tenyleg kiemelkedo
Én azért nem szeretem mindet... A No Prayer-Fear kettős például elég gyászos. Aztán nagyon szar az X-Factor meg a Virtual XI borítója is (bár az uccsó kettőt nem tudom, hogy Riggs készítette-e).
Ja, ami meg a Dance Of Death és az új DVD borítóját illeti, a pár évvel ezelőtti kipingálható Eddie-fej után én nem lepődöm meg semmin. Annál gagyibb vásári szart...
ja, az egy intellektualisabb borito - tarsadalomkritikus :)) tenyleg, erdekes ez, hogy az ember szereti a klasszikus riggs boritokat, de idovel ezek a melyebb jelentesuek kerekednek felul
Biztos kövezés lesz belőle, de ha a Dance Of Death borítóját nem számítógéppel csinálják, hanem megfestetik mondjuk Derek Riggsszel, nagyon is jó lehetett volna. Ez a DVD már ebből a szempontból is erősen határeset.
Elnézve a DVD tervezett és a Dance Of Death már meglévő borítóját, csupán egy kérdés vetődik fel bennem: ezekre hogyan bólinthatott rá bárki is? Főleg Harris???
Live at Ulevi? Én is épp most nézem:-) Elég jó a hang és a kép minősége is. Meg a koncert feeling is, van egy kisebb tömeg... Az a furcsa, hogy világosban játszottak. Ez valami fesztiválon készült, vagy csak északon van ilyen világos még este is?