Jól esik hogy sokan aggódtok értem köszönöm,talán kicsit súlyosabban írtam le,nagyon szomorú dolog történt velem de ki lehet heverni,bár most még fáj nagyon de az idő begyógyítja (remélem)!! (Így talán nem tűnik annyira aggasztónak,és talán sejteni is lehet hogy miről van szó.)
BUNDÁM remélem semmi komoly!!elárulok én is 1 titkot!!1hónapos ultrahang+lézerezés,amit már 1x csináltak nekem és ezzel baszták el ezt a részemet mig a másikat rendbe rakták!!ezáltal liga kilőve meg a barátságos mérkőzések is!!majd szurkolók nektek!!legalább nem zavarom a LB ket habiszti!!ha valaki menne ilyen lézerre stb az ne engedje h.ahhoz a részhez hozzányuljanak ami nem fáj pl.:hátad egyik fele akkor a másikat ne,vállad,stb.helyeket!!jó voltam probának!!megyek gyurni heti 6x,úszni,futni!!kicsit másképp fogok visszatérni!!ez van ez csak már ilyen kissebb fajta pofon számomra a mütétek után!!wolvesos gyerek meguszta!!edzetek,gyurjatok,nyujtsatok mert már itt is van a liga!! GO COWBOYS!!
Minden sérűlt és beteg csapattársamnak jobbulást!!!!!! Én most jövök ki egy laza 5 napos vírusból...együttérzek veletek:)) Remélem nemsokára találkozunk és Dave fülébe suttoghatok majd:)) peace
Sziasztok srácok! Sajna a héten nem megyek edzeni, mert sikerült összeszednem vmi nyavaját :S, remélem hamar elmúlik, és szerdától már edzhetek. (milyen buli lesz?)
Szeva Imi! Most jöttem az orvostól,sajna tennap 38,7fokos lázam volt,iszonyatosan fáj a torkom és köhögök is nem picit. Bár lehet ez azért van mert életem nemsokára gyökeres és szomorú fordulatot vesz....majd jelentkezem és elmesélem.
Akibne kétségek merülnek fel, nem a csapatot hanyagolom, csak nagyon szar már fél éve a pálya széléről nézni ahogy gyilkoltok. Szét szakad a kőszívem :)
De eldöntöttem, ha nem lesz más, majd ádi-bástya lábát veszem el.
Srácok-srácok, lenyúltátok hugotok, barátnőtök kesztyűjét? Én is fel tudok ajánlani egy babarózsaszín valamint egycsipkés példányt, bár ebben el tudjátok kapni a labdát?
Szeasztok Látom pörögtök ezen a kesztyü témán :) Roland nekem kéne az a rózsaszinű tünemény, amig nem szerzek egy jobbat, hogy a qrva hüvelyk ujjakat biztonságban tudhassam :) még be van kicsit dagadva, de már nem lüktet, kicsit a csont tövénél megfáradt és elég érzékeny, de edzeni elmegyek az tuti.