Van két, ismeretlen korú, azok olyan 2 m körüliek ( 6-8 éves talán ? ) Egyet én vettem vagy 3 éve tavasszal, az olyan 1 m lehet, de jó bokros. Nagyon könnyű szaporitani, még nekem is sikerült :D
Igen, arról küldtem azt a picikét, az egész növény nem magasabb, mint 30 centi. Az ablakpárkányon jól érzi magát, gondolom minél több napfényt kap annál sárgább. Remélem midenkinek megmarad és idővel szép lesz.
Hát remélem, hogy jövőre már nem fogok kipusztítani egyet sem!!
Te gyökereztetni hogyan szoktál?? Fogpiszkálót, bevágást szoktál alkalmazni, vagy csak úgy simán. Nagyon izgulok, hogy a most kapottak ne purcanjanak ki, remélem meggyökeresednek!!!
Magam tehettem róla hogy télen nem figyeltem, és túlöntöztem. Mivel óvatos duhaj vagyok , nem dobtam ki, csak beraktam az orgona alá hogy majd csinálok vele valamit. Abban a pillanatban elfelejtkeztem róluk. Ősszel láttam milyen szépen megnőttek. Na gondoltam akkor már vigyázok rá. Idén az egyik dúsan tele van virággal, ráadásul a gyüjteményemet szaporította egy szimpla fehérrel, pedig azt hittem valamelyik saját gyökereztetés.:-)
Még most is vannak benne tartalékok.
Ő meg a legrégebbi darabom, csak néhány órányi napsütés kell neki, máris bontja a szirmait.
Nálam is szépen nyílik a ciklámen, meg a fehér is.
Gyökeresedni csak 2t láttam , remélem a többivel is lesz lassan valami.
OFF: A tegnapi katasztrófa tényel elég durva, de azt hiszem ekkora ember tömeget, akkor sem tudtak volna kezelni, ha a vihar előtt bemondják a rádióban, vagy azoknak akik ott állnak az utcán. Szerintem a többség vagy tréfának vette volna, ugyan úgy ott marad, vagy komolyan vette volna, de akkor meg agyontaposták volna egymást.Ez a felelősöket keresés ...kicsit furcsa.
És most mi a helyzet a számítógépednél? Vigyázz. arra száguld a vihar, fél nyolckor még Győr körül volt, most már áthaladta rajtunk, elég félelmetes volt! Az a sok szegény ázott ember, vajon hányan kapnak tüdőgyulladást!