Keresés

Részletes keresés

ds9 Creative Commons License 1999.09.26 0 0 3192
Elolvastam.

Nagyon sajnáltam akkor is, hogy alig reagáltak rá, örülök, hogy te igen :)))

Most, hogy újra olvastam, szeretném megkérdezni mindenkitől ismét, van-e neki, vagy ismerősnek, rokonnak olyan gyermeke aki látta már a filmet.

És azt szeretném tudni, hogy nekik mi a véleményük róla ( az én unokaöcsém aki 13 éves jövő héten nézi meg, majd akkor meginterjúvolom ).

Előzmény: ds9 (3191)
ds9 Creative Commons License 1999.09.26 0 0 3191
Na Zombie, én is el fogom olvasni magamat.
Ismétlésem a tudásom anyja :))))
Előzmény: Zombie (3190)
Zombie Creative Commons License 1999.09.26 0 0 3190
Meg annyit, hogy a temaban mindenkinek (neked is ds9!) ajanlom ds9
1999-08-19 23:56:40 hozzaszolasat ujra elolvasni, mert szerintem sok igazsag van benne.
Zombie Creative Commons License 1999.09.26 0 0 3189
> Számomra szomorú, hogy a többség hozzáállása legkevésbé
> sem kritikus.

Egyszeruen nem ertem mi ertelme van ilyet leirni. Sokan akik itt vannak, 3-4-5 honapja, valoszinuleg nem azert irogatnak ide, mert csalodottak, vagy mert szomoruak. Biztos vannak olyan emberek, akik csalodtak a filmben, de azok (ahogy eszrevettem) altalaban megirjak a velemenyuket es utana nem irnak tobbet. Talan mindannyian egyutt kene temetnunk a Star Wars mitoszt?

PS. Tegnap negyedszer neztem meg a filmet, es kurva jol szorakoztam 2 oran at. Nem jutott eszembe sem Lucas, sem a 7-10 eves celkozonseg akiket elarul, sem a Pizza Hut, sem a Pepsi, sem a tulzott kovetelmenyek a mozikkal szemben. Egyszeruen azert mentem moziba, hogy megnezzek egy FILMET, es hogy kozben jol erezzem magam.

Zombie

Előzmény: RIPityom (3174)
ds9 Creative Commons License 1999.09.26 0 0 3188
CGI: Computer Generated Image
Előzmény: kutykurutty (3187)
kutykurutty Creative Commons License 1999.09.26 0 0 3187
Egy off kerdes:
Miert irjak sokan a CG-t CGI-nek ?
Ahogy en tudom, a CG az computer graphics. Mi az az I ???
Masik: zene.
Szerintem nincs igaza annak, aki azt mondja, hogy ez a resz szegenyesebb jellegzetes temakban. Az elozo 3 resz zenejet mar 15-20 eve hallgathatjuk, nyilvanvalo, hogy jobban a fulunkbe cseng. Az 4. reszben onmagaban szerintem nincs is tul sok ilyen tema, a fotema, Leia, a napnyugta, meg a kantina. A finale az meg dallamilag ua., mint a napnyugta.
A tobbi jellegzetes zene a Birodalom Visszavaggal jott be: imperialis zene, Han-Leia szerelmi motivum, Yoda, most tobb nem jut eszembe.
Aztan a 6. reszben a csaszar, az ewokok, vagy a csatarendbe allo flotta.
Szoval a most keszulo trilogianak is folyamatosan fog alakulni a zenei anyaga.
Igazabol a mostani finale nekem sem nagyon jott be. Bar, a ROTJsp.ed. vege sem tetszett eloszor, aztan mikor otthon meghallgattam, onnantol a kedvencem lett. Elotte tulsagosan szerettem a regiben azt a reszt, mikor a vonosok atveszik a dallamot az ewokoktol.
Bar nekem meg mindig az ANH vege a meno.
Na, elnezest a hosszu szovegert.
ds9 Creative Commons License 1999.09.26 0 0 3186
Egyet kihagytál, leveszi a JarJar maszkot és ott áll maga az Emperor és azt mondja:

" Feel the Force, motherfuckers !!!!" és a kezéből kék villámok cikáznak elő.

Előzmény: Laa-Yosh (3183)
CaveMaN Creative Commons License 1999.09.26 0 0 3185
Sorry, hogy épp rajtad csattant ... csak kicsit kibuktam "a hibát keresünk egy mesében" -en...

Részemről is.

Előzmény: ds9 (3182)
Se7en Creative Commons License 1999.09.26 0 0 3184
Sziasztok!

A levegővételes dologhoz: szerintem nem is tartják vissza olyan sokáig a lélegzetüket. Ha megpróbálom, nekem is sikerül ennyi ideig, pedig nem vagyok búvárúszó. És ha megnézitek a robotok viselkedését (félnek belépni az ajtón), valahol ők is számítottak rá, hogy ellenfeleik még életben vannak.

Ugyanerről a jelenetről: másnak még soha nem volt az az érzése, hogy itt a 2 jedi tulajdonképpen kicselezi a robotokat? Nekem valahogy az az érzésem, hogy amikor kigyullad a 2 fénykard, mindkettőt 1 ember fogja, Qui-Gon, miközben Obi-Wan valahol felül rejtőzködik, és csak arra vár, hogy a droidok közelebb lépjenek, és ő rejtekhelyéről lecsaphasson rájuk.

Más téma: nekem a barátnőmet kétszer is sikerült "elráncigálnom" a filmre. Ő még sohasem látta az eredeti trilógiát, mégis tökéletesen megértette a cselekményt, nem volt semmi sem zavaros a számára. Szerintem az EP1 önmagában is megállja a helyét.
Mellesleg a kedvenc zenéje a Benjamin által lehúzott ünneplős zene a végén. Szerintem egyáltalán nem lóg ki a filmből a gyerekkórus, gondolj csak bele, hány gyerek szerepel itt: Anakin, Amidala, mások. És a dallama is egészen fülbemászó, amolyan slágergyanús, amit reggelente a suliba menet fütyörészhetsz magadban.

Ewokok: én IMÁDOM őket! És a ROTJ-t is IMÁDOM! (Nem kis részben az ewokok miatt...) A kis bébi ewok egyszerűen olllyan édes.... Meg kell zabálni!

Előzmény: druss42 (3181)
Laa-Yosh Creative Commons License 1999.09.26 0 0 3183
Hm, az a bizonyos video, nem biztos hogy hamarosan láthatjtok, addig viszont itt egy rövid átirata:

Sötét csukláys köpenyt viselő alak bejön a pinchelységbe. Megáll nlhány fura, szőrös kis figura előtt.
"At last, we will have revenge!"

Aztán rájuk mutat.
"Wipe them out, all of them!"

Aztán hátradobja a csuklyát, és látható hogy egy JarJar maszkot viselő ember az.
"Yusa people gonna die!!!"

A többit sajnos nem lehet leírni...

ds9 Creative Commons License 1999.09.26 0 0 3182
Na de, CaveMaN ki akar itt kötözködni?

Most miért vagy így kibukva rám, merthogy én mondtam a "tarzan bébik versus Empire" szösszenetet ?
Erről már beszéltünk többször, én úgy tartom, hogy az ewokok engem idegesítenek ( nem csak engem ), ennyi.
Részemről téma lezárva, ezen tényleg nem érdemes vitatkozni ( szubjektív nagyon ).

Előzmény: CaveMaN (3176)
druss42 Creative Commons License 1999.09.26 0 0 3181
hali

mrc legevo. Valamelyik konyvben van , hogy siman le tudjak lassitani a szervezetuk mukodeset is ha kell , igy szerintem a levegot is sokkal tovabb tudjak visszatartani mint a normal emberek.

Ripityom , tudod mi a Vitez Janos es Hollofernyiges ?Egy kedvenc mesem :) Egy mese amiben olre megy a parasztfiu a 7 feju sarkanyokkal , es bizony derekon kapja oket es nyakig belevagja oket a foldbe.Hat , hogy lehet ez ? Lehet mert ez egy mas hely mas vilag , hivjuk mesevilagnak , de barminek lehetne .Es ugy erzem akarhogy erolkodsz , nem tudod mar ugyan ugy nezni az sw1 et mint 20 evvel ezelott a sw4 et .De egyetertek ds9 el , nezd meg megegyszer mint egy meset , akkor lehet jobban tetszik madj.
Az ero sug de nincs onnallo akarata .Miert kellene ? A termeszetnek sincs megis egesz jol mukodik es sok dolgot megmutat ha figyelsz ra.

druss42

UBul Creative Commons License 1999.09.26 0 0 3180
ja, gondolom jedi trukk... mint guybrush threepwood, tudod 20 percig kibirja viz alatt :))
Előzmény: mrc (3178)
CaveMaN Creative Commons License 1999.09.26 0 0 3179
Szakadjunk már el a földi fizikánktól és beidegződéseinktől és akkor megtaláljuk erre a kérdésre is a választ...
Előzmény: mrc (3178)
mrc Creative Commons License 1999.09.26 0 0 3178
Na a nagy viták hevében én felvetnék egy új kérdést, amit úgy emlékszem az eddigi 3100+ hozzálószásban még senki.

Amikor a film elején a kereskedelmi flotta bázisán szétlövik a Jedik űrhajóját, elkezdik elárasztani gázzal a Jedik szobáját. Ekkor ők jól láthatóan egy nagy lélegzetet vesznek, és JÓVAL később jönnek csak be a robotok (pontosabban próbálnak, mielőtt a Jedik szétütnek közöttük.)

Ez valami új Jedi trükk, vagy egyszerűen annyira erőteljes fizikai tréninget is végeznek, hogy percekig vissza tudják tartani a levegőt (jóval hosszabb ideig, mint a földi halandók)?

axe-c Creative Commons License 1999.09.26 0 0 3177
mi aztan sok midenben egyetertunk
mint pl az alabbiban is

csak tudnam mindek ezen veszekedni
aki ide jon erre a forumra az azert teszi mert szereti az sw-t (altalaban)
[nem tisztelet a kivetelnek :) ]

Uff

Előzmény: CaveMaN (3176)
CaveMaN Creative Commons License 1999.09.26 0 0 3176
NNNaaaa.

Sziasztok.

Rövid leszek, mert miért is ne és baromira kötözködő...

Ha a Star Wars egy mese, akkor mi a halál faszának kötünk bele olyan dologba, hogy "tarzan bébik versus Empire" ???? Egy mesében Babszem Jankó simán félreteszi a nála 1000x nagyobb óriást. Akkor meg minek????????????????????????????

UgH!

ds9 Creative Commons License 1999.09.26 0 0 3175
Kedves RIP,

mint azt már lejjebb is jeleztem, nagyon sok mindenben egyetértek veled.
Első két hozzászólásodat leszámítva az utóbbi kettő hosszabb lélegzetű kifejezetten korrektül van megírva és nagyon sok igazságot tartalmaz.

Én úgy hiszem, hogy annyira fel voltál háborodva akkor amikor a filmet láttad, hogy az jött ki belőled. Szerintem azonban nézd meg majd mégegyszer. Semmi értelme a Matrix/SW összehasonlításnak a Matrix úgy jó ahogy van ( zseniális ) míg a SW csak egy mese és nem mindenki öregedett a mesével együtt( valaki lemaradt mint én ) és ezeknek általában jobban tetszik.
Mindenféleképpen ez egy SW film, ezt ne felejtsd el, szerintem jobb mint a ROTJ, de nem feltétlenül jobb mint a TESB, a ANH, talán nem is.

Vannak hiányosságok természetesen, szerintem is lehetett volna jobb, de ilyen lett, nekem így is tetszik, nem is kicsit, lehet, hogy azért mert VAN, de tetszik, akartam, hogy tetszen és lőn.

Szerintem mindenképpen meg kell várni, hogy milyen lesz a II-III. rész, mert ebből nem lehet sok mindent levonni, mert nem folytatás, így sok mindent nem lehet rajta számon kérni, amit a ANH-TESB-ROTJ filmeken lehetett, tekintve, hogy egymás folytatásai voltak.

Én jobban örültem volna ha nem Lucas rendezi a többi filmet, mert nem egy nagy spieler, a TESB-et Irvin Kershner rendezte, nem nagyon hagyta, hogy belepofázzanak, míg a harmadik rész rendezőjét ( nem jut eszembe a neve, már meg is halt szegény ) Lucas úgy tekerte az újja köré ahogy kellett, meg is látszik ( tarzan bébik versus Empire ).

RIP, nézd meg majd mégegyszer, és várjuk meg a következőt, aztán majd meglátjuk..........

Előzmény: RIPityom (3174)
RIPityom Creative Commons License 1999.09.26 0 0 3174
Jó reggelt!

Szeretnék mindenkit örömmel köszönteni a topicban. Ez azonban kevéssé sikerülhet, mert számomra úgy tünik, mindegy, hogy GL mit mondott, csinált, a lényeg hogy elkészült az E1. Rajongónak gondolom magam, de nem vaknak. Nem hibákat keresek, hanem ha miközben nézem a mozit: látok. Egy mozi valóban lehet jó attól még, hogy vannak bent hibák. (Matrix) De a gond nem ez, hanem lehet hogy túlságosan magasra tettem a lécet. Vagy túlságosan elkényeztett a NH; s azóta megjelent más alkotók hasonlóan igényes munkája. Megváltoztam, megváltoztattak a mozik. Így van. Nem is tagadom. Többet vártam… eredetileg. Miután a neten az elsö hivatalos képeket láttam, nem volt kedvem visszalátogatni.

Szeretek a részleteken mazsolázni. A NH-on 20éve mazsolázok. S nagyon tetszik, sorolhatnám miért, de ez a topic az E1 –ról szól. A ESB –et is mai napig mazsolázom. Szeretem. Ha nem is annyira eredeti, fajsúlyos, mint az elözö… a RotJ –ról nem szivesen beszélek, mert ott számomra túlságosan is sok minden elkapkodottnak tünik, számomra elvesztette sok minden a hitelét. Ezek után nem csoda, ha kicsit alaposabb vagyok… talán, nézzétek el nekem, kérlek Benneteket tisztelettel, hogy nem állok be a sorba Hallelujázni, Hozsannát zengeni. Kár, mert partalan vitának érzem, amikor valakinek Ewok: YES Jarr-Jarr: YES az összes indoklása. Mindegy.

Nem tudom, mennyire gazdag GL. Nem tudom, érez-e kihivást S.Spielberg elött felülmúlni az ö teljestményét. Hajlok arra a véleményre, hogy igen. Mert a bemutatók elött tengerparton homokvárat építettek többször, s mennél tovább állt ellen a dagálynak, annál nagyobb sikerre gondoltak. Nem tudom, ez megtörtént-e _igazából_… vagy csak valami szokásos urban legend… de azt gondolom: anyagias. S azért ez a meggyözödésem, mert felújitotta az elsö három részt; gondolom kellett a pénz az E1-ra. Letesztelte a CG-t …. elöre eladta a –kizárólagos- jogokat … kereskedönek zseniális.
Másrészt nem hiszem, hogy egy zsák lehet tele. Eléggé. Pláne ha valaki 20év múlasztását szeretné bepótolni… Mindegy. Nem tudom, nem ismerem GL egzisztenciális állapotát, nem is érdekel. Ezzel szemben öklik rám a reklám. TVböl, a film elött(!) 3percel a PHut próbált meggyözni, hogy az E1 –nál csak az X pizza jobb. Úgy, hogy voltam PHut –ban, láttam 3srác kb17évesek (ebböl csak a középsönek volt E1 bödönje, mütyürje… gondolom, csak az ö családja állt úgy anyagilag, hogy szponzorálja a srác vágyait…) szóval a srácok D.Maul elött polaroiddal hitelesitették a PHut –nál tett látogatásukat. A PHut pedig aszisztált ehhez. Elment az étvágyam. De legalább kedvesek voltak és nem sajnáltak le a fiúkat.
Szóval engem nagyon zavar ez _globális_ felhajtás. Eröszakosnak találom. Nekem ez mítosz. Nem üzlet.

Elit kommandót nem tép senki darabokra. Nem zavar össze senki.
A Császár legjobb embereit küldte oda. Nem várhatja el tölem senki, hogy elhiggyem, hogy _bárkitöl_ megijednek, megzavarodnak, néhány parittya kövétöl összeesnek. Mindegy.

Technológialiag fejletlenebbek. Nincs X-wing, se olyan techológia, se StarDestroyer, DeathStar… GL úgy próbálta számomra ábrázolni a 40(!) évvel ezelötti állapotokat, hogy tühegyes ürhajókat vezettek II.világháborús börszemüvegekben. Nekem ez olcsó, buta, csúnya és hihetetlen. Másrészt, ha 40év alatt megszülettek az új modellek, akkor mi lehetett 200(!) évvel ezelött?
Ellentmondást érzek a NH bevezetöjében, ahol is a Köztársaság öröknek volt titulálva.
Én úgy értettem, nem csak szervezetileg, hanem technikailag. Is. Mindegy.

Nem értek egyet azzal a véleménnyel, hogy egyben kell megnézni. Addig akkor ne mutassa be az E1 –t, amig nincs kész a következö rész, meg az azutáni. Senki nem várhatja el tölem, hogy ötévenként megjelenö puzzle-böl élvezhetö, jó képeket rakjak ki. Lehetnek apró utalások, de nem globális magyarázat késleltetések. Volt GL –nak elég ideje. Rosszul osztotta be, de ez már pláne lényegtelen.

Sajnos, csak egyszer láttam az E1 –t. Csak arra emlékszem, Yoda azt mondja: Nyitott ajtókat döngetsz. Nem emlékeztem Yoda különálló véleményére. Valószinüleg Nektek van igazatok.

Nem hiszem, hogy különösebben indoklásra van szükség mitöl silány dolog az Ewok-ok jelenléte a RotJ-ban. Nekem elég arra gondolnom, amikor eszik a LO ennivalójából, s nyújtogatja szerencsétlen kisnövésü statiszta a nyelvét a müfogak közt, az üvegszem mögül… mert többre képtelen. S közben: NYAM-NYAM! GOOTHA! Nehéz megállnom, hogy le ne írjam, mikre nem gondolok ;)
3D-vel foglalkozom, hobby szinten… semmi különös, de tudom miröl szól az emberi mozgás. Nehéz kenyér. Rossz Jarr-Jarr mozgása. Számtalanszor darabos, lebegö, csúszó közlekedése van. Rossz. Ráadásul lazának próbálják meg feltüntetni… silány. Az egész alakos megjelenéséröl beszélek. Nagytotálban viszont korrekt.

Másrészt, DMaul kontra Jarr-Jarr... nem olvastam sem korábban, sem most semmilyen fórumot, nem ismerem az általánosan elfogadott véleményeket. Nehogy befolyásoljon még a film elött.

Viszont, szerintem az Erö súg. Nincs önálló akarata. Nincs szándéka. Segít. Nem jóisten… s akkor a szeplötlen fogantatásról egy szót sem szólok.

Gyermekként mentem föl a Plazaba, most e gyermek ír belölem, balekként jöttem ki a teremböl….mert ha felnöttként gondolkoznék… s már rég itt hagytam volna e Topic-ot. Számomra szomorú, hogy a többség hozzáállása legkevésbé sem kritikus. Tisztelet a kivételnek.
Lényegtelen, mert így GL –nak könnyebb lesz összetákolni a következö részeket.

“May the Force be with You!”

RiP

MickeyKnox Creative Commons License 1999.09.26 0 0 3173
Ja, egy hírecske:
Az ENTERTRAINMENT WEEKLY szavazást tartott arról, hogy az olvasók és kritikusok kit tartanak az évszázad legjobb gonoszának (azt hiszem, ez egy kis képzavar). Szóval: az elsô a Bárányok hallgatnak Hannibal-ja, a második... DARTH VADER!!! Mit szóltok?!
MickeyKnox Creative Commons License 1999.09.26 0 0 3172
Haliho!

Végigolvasva az alábbi hozzászólásokat, a következôk jutottak eszembe:
1, Rip: Nem gondoltal arra, hogy esetleg nem csak Lucas ennek a nagy felhajtásnak az irányítója? Kizárt dolognak tartom! Minden sikeres ember mellett ott állnak azok, akik részesedni akarnak a sikerbôl, lehetôleg semmi meloval... Nem hiszem, hogy Lucsa egyedül agyalná ki ezt a rengeteg szabályt, az árucikkek, játekok, stb. terjesztését. Egyszerűen itt Amerikában ez bevett szokás.Pl: ha bemegyek a Toys-R-Us játékáruházba:
wrestling - Star Wars - Star Trek - South Park - Gadget - Austin Powers - stb. Minden cég a 3-14 éves korosztályt célozza meg. Azt nem mondom, hogy ez jó dolog, de el kell viselni. A Star Wars körüli birodalom sem most kezdôdött: 1977 óta $4.5 millárdot hoztak a Star Wars cuccok. Ennek ellenére szerintem sem szabadott volna Lucas-nak ennyire "eladnia" magát.
(Egy dolgon azért én is kiakadtam kicsit: még májusban láttam elôször a filmet, a Famous Players-nél (kanadai cég), majd két hét múlva a Cineplex Odeon-nal: az elsônél Pepsi-t kapsz, a 2.-nál Coke-ot. Namost, a Cineplex-ben a TPM elôtt
-Two Coke please!
Kiszolgáló:
- Sorry, we have just Pepsi! -> idôlegesen ott is alávetették magukat...
(Egyébként nekem édesmindegy, melyik)

OPi Creative Commons License 1999.09.26 0 0 3171
Hali!

Namost kell ez a video : "ds9 esténként apró termetű, kitömött, szőrös figurákat darabol fel, éget el, szaggat szét és pusztít el további valtozatos módszerekkel, Jar-Jarnak öltözve"
MINDENKEPPEN KELL AZ URL !!!!!!!!

OPi;

Előzmény: ds9 (3166)
druss42 Creative Commons License 1999.09.26 0 0 3170
hali

A bemutaton valakin volt egy polo , es o mondta , hogy hol vette , de mar nem emlekszem . Segitsen mar valaki , hol lehetne ilyet kapni.
(most nem a hollywood shop ra gondolok)

druss42

druss42 Creative Commons License 1999.09.26 0 0 3169
hali

Na .Ewokok szerintem nagyon jok voltak , en birtam oket . Jar-Jar is nagyon jo , sot a mozgasa is szuper lett .Kezdem ugy erezni , hogy foleg azoknak tetszett a mozgasa es kinezete , akik foglalkoznak valami 3d animacival .Azok kb el tudjak kepzelni milyen melo egy ilyet tokeletesre csinalni , es hogy hol is all ma a technika.

En eleg erosen SW rajongonak tartom magam , bar nem jarok sw klubba , nem sok mutyurt vettem az sw vel kapcsolatban , de a film es a sztori , a tortenetekben rejlo mondanivalo 99% befojasolta es befojasolja a mai gondolkodasomat .Az ERO letezik , csak mindenki masnak hivja , vagy eppen tudomast sem vesz rola .Es igenis mesugja az embernek , hogy mit kell tennie , de hat erre se szoktunk figyelni. Ripityom , ha te nem ertetted , miert igy mondja el Anakinnak Qui-Gon , akkor probalj meg egy gyerek fejevel gondolkodni es ha ez sikerul, talan a film is jobban fog tetszeni .
Az SW szerintem egy oriasi mese, scifi eposz , vagy nevezzuk barminek ; mindnekinek az amit meglat benne , es ez a lenyeg .Ha nem tetszik akkor keresd meg azt , amiben ujra megtalalod , amit az sw4 adott neked .De
ha az SW1 ben nem leled , az meg nem biztos . hogy a film hibaja , egyszeruen csak megvaltoztal.
En is jarok mas utakon , de az SW barmijen is , meghatarozo lesz az eletemben az biztos. ( humm ,asszem tul filozofikus voltam :))

Hibak a filmen :Az SW filmekben hibakat keresni egy jo jatek , en is szeretem jatszani , de sose jutott eszembe , hogy rossz film lenne , mert vannak benne hibak . (akar logikai , akar rendezesi , akar akarmi :))

egyebkent ds9 rol ezt a kandi kameras videot , honnan lehet letolteni :) Vagy ha meg nincs fenn a halon valaki feltehetne :))))

druss42

ds9 Creative Commons License 1999.09.26 0 0 3166
ki szeretném egészíteni néhány gondolattal:

ds9 esténként apró termetű, kitömött, szőrös figurákat darabol fel, éget el, szaggat szét és pusztít el további változatos módszerekkel, Jar-Jarnak öltözve, szülei házának alagsorában, ahol egyedül éli a 30 éves szüzek életét.

Előzmény: Laa-Yosh (3164)
CaveMaN Creative Commons License 1999.09.26 0 0 3165
:o)))))))))))))))))))
Laa-Yosh Creative Commons License 1999.09.26 0 0 3164
Ez a fékevesztett gyűlölet azt sejteti, hogy te is a végsőkig elborult SW rajongók táborába tartozol.
Így hát kandi kameránkkal meglátogattuk ds9-et otthonában, ahol meglepő felfedezést tettünk:
esténként apró termetű, kitömött, szőrös figurákat darabol fel, éget el, szaggat szét és pusztít el további változatos módszerekkel, Jar-Jarnak öltözve.
A felvételek hamarosan letölthetőek lesznek az összes létező SW site-ról.
Előzmény: ds9 (3163)
ds9 Creative Commons License 1999.09.25 0 0 3163
JarJar please, kill the ewoks !!!!!!!!
Előzmény: CaveMaN (3162)
CaveMaN Creative Commons License 1999.09.25 0 0 3162
Azértis:

Ewokok: YES
Jar-jar: YES

ds9 Creative Commons License 1999.09.25 0 0 3161
így :)))
Előzmény: OPi (3160)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!