Keresés

Részletes keresés

Laci Creative Commons License 1999.09.30 0 0 3295
Rájöttem: szerintem az emperor az a pasi, akit kineveztek a végén csánszelornak. Na, fogadunk, hogy bejön?
DaRkLoRd Creative Commons License 1999.09.30 0 0 3294
Kedves duck !

Nem is szeretnek Jedi lenni, ugyhogy a Jedi erenyek nem nagyon erdekelnek.
A Sith-ek sokkal jobbak. :)
Amugy bocs, ha tul durva voltam, de annyira nagy hulyeseget irtal, hogy csak na.
Aki egyszer latja a filmet, annak mindez siman feltunik.
Na de hagyjuk ezt abba.

ds9 Creative Commons License 1999.09.30 0 0 3293
a mai Népszabdságban jelentek a budapesti bevételekről ( csak Budapest ) az alábbiak:

A SW: Baljós Árnyak, egy hét alatt 66 millió forintit hozott, 119.206 néző látta.Eddig az 1993-as Jurassic Park vezette a az örökranglistát ( a heti premierek nézettsége alapján ) 95.000 nézővel. Az 1990-es Nicsak ki beszél a harmadik 84.000 nézővel.Ez film ( Nicsak... ) vezeti egyébként a bevételi listát is 1,6 milliárd forinttal.
A tavalyi Titanic, az első héten 63.000 nézővelm nyitott, de végül 1milliárdnál nagyobb bevételt ért el és ekörüli bevételt várnak a Star Wars-tól is.
Az összbevételi adatok országosak, csak a SW bevétele budapesti.

Wolverine Creative Commons License 1999.09.30 0 0 3292
CaveMaN! Véss fel engem is a listára!
Laa-Yosh Creative Commons License 1999.09.30 0 0 3291
Hm, az is jó lenne, ha kicsit olvasgatnád a fórum régebbi hozzászólásait, mert minden általad emlegetett témát körbejártunk már párszor. És nem egy esetben ellentétes eredményre is jutottunk, mint például a sztorinál, ami a többség szerint egész jó volt. LD is ki van lőve már egy ideje, meg Maul se teccett mindenkinek...
De a film nagy király :) Jössz Szerdán?
Előzmény: 187es GrinGO (3289)
187es GrinGO Creative Commons License 1999.09.30 0 0 3290
Zombie írt valamit:
hogy az Episode 1 többet hozott a IV-nél pár millióval, de amikor 79-ben asszem bemutatták a 4. részt, akkor 1 mozijegy ára kevesebb volt a mostaniakénaál, így szerintem a nézőszámot kéne mérni, nem a bevételt, ez szerintem jobb lenne.
Előzmény: Zombie (3246)
187es GrinGO Creative Commons License 1999.09.30 0 0 3289
én 2x láttam a filmet, és nagyon jók a trükkök, jó a zene, a hatások, a hercegnő meg szép stb.
egy a bökkenő, ebben a trükkorgiában a történetről elfeletkeztek, meg talán az izgalmat is kihagyták: tudjuk, hogy a jó győz, meg a Jedi-k, és egy picit gyerekes poénok vannak benne, bár tudom, hogy George Lucas mester igyekezett a gyerekeket is a film elé ültetni. Amikor néztem a filmet, néha olyan érzés futott át a hátamon, mint még soha azelőtt más filmnél, nem tudom miért, de nagyon hatásos volt. Ja és remélem a folytatásban nem a Leonardo diCabrio fog jáccani mert akkor elrontja a trilógiát, ilyen filmbe nem szabad ekkora filmsztárokat szerepeltetni, mert nem a színészek hanem a megformált karakterek a dominánsak / Darth Maul rulez /
axe-c Creative Commons License 1999.09.29 0 0 3288
Huuuuuu
lattatok a TV3-on az idojost?
en majd le fordultam az agyrol
egy yoda babu volt a kezen, de csak a babut lehetett latni.
Olyan szoveget vagott le, hogy sirvafakadtam a rohogestol.

Megkene szerezni valahogy, de nem tudom az email cimuket.
ha megtudja valaki mondani irok nekik egy mail, mert ezt nem lehet kihagyni.

Ilyen dumak voltak benne pl.:
-Ezen az idojarason meg a birodalmiak se tudnak valtoztatni.
-Megyek a masik oldalra, ide-yoda.

Husky Creative Commons License 1999.09.29 0 0 3287
Bocsi nincs időm végig szemezgetni az egész topicot.....

Na szoval nem tudom feltünt-e valakinek az, hogy amikor visszatérnek a Naboora, a palotában a lövöldözésnél van egy ki gixxer. Elöször a droidok lelönek egy katonát aki ott marad a folyosó kövén. Következő jelenetnél már nincs ott. Utána amikor az ablakhoz rohanak ( szigony ) kettő fekszik a folyosón. De a végén megint csak egy van két oszlop között. Nos ?

Zombie Creative Commons License 1999.09.29 0 0 3286
En is jonnek, ugyan mar lattam 4x, es elvileg hetvegen is terveztem megnezni.....

Kerdes:
Lesz meg feliratos a Plazaban?

Előzmény: Laa-Yosh (3284)
axe-c Creative Commons License 1999.09.29 0 0 3285
1.) a tomeges feliratos SW nezesre en
is elmennek

2.) a Nyugatiba lehet kapni 790 HUF-ert
SW Greatest Hits CD-t meg SW 1 CD-t
ugyanaz van rajta mint az eredetin,
csak un. unnoficial

Laa-Yosh Creative Commons License 1999.09.29 0 0 3284
Count me in.
Egész nap ráérek elvileg. SW rulez, meg amúgy is még csak 2x láttam.
Ne bántsatok, elfoglalt ember vagyok!!!... :)
Előzmény: CaveMaN (3274)
ds9 Creative Commons License 1999.09.29 0 0 3283
Ez meglehet :))
Előzmény: duck (3281)
CaveMaN Creative Commons License 1999.09.29 0 0 3282
A fekete gumi uszósapka király ötlet.
Előzmény: Kádár Mónika (3280)
duck Creative Commons License 1999.09.29 0 0 3281
Szerintem rájuk meg a trilógia nincs akkora hatással.
Előzmény: ds9 (3278)
Kádár Mónika Creative Commons License 1999.09.29 0 0 3280
A Darth Maul jelmezhez azt találtuk ki (ruha nem gond), hogy vagy befestjük a haját is (elég rövid neki) vagy szerzek egy fekete gumi úszósapkát, átszabjuk, szinezzük és alulról kis lyukakon keresztül beleillesztem a szarvakat.
Szakertő tanácsokat, ötleteket elfogadunk.:)
Előzmény: Dob (3271)
Kádár Mónika Creative Commons License 1999.09.29 0 0 3279
Asszem én is, ha nem túl késő, akkor talán a gyerekeim is, már múltkor szombaton is akartak jönni. Meg persze Gen.:)
Előzmény: CaveMaN (3274)
ds9 Creative Commons License 1999.09.29 0 0 3278
Igazad van. Rád. :))))
De a mostani kölkökre ?
Előzmény: duck (3277)
duck Creative Commons License 1999.09.29 0 0 3277
ds9,

egyetértek: a film főleg gyerekekre van hatással.
Nem értek egyet: az EIV rám szinte ugyanolyan hatással van, mint akkor volt és amilyennel az EI soha nem lesz. Persze ez csak az én véleményem.

Előzmény: ds9 (3270)
duck Creative Commons License 1999.09.29 0 0 3276
Jaj, én voltam az a tudatlan, aki azt irta, hogy szerintem nem a saját kardját használja. Merthogy ez nem annyira egyértelmü. Nem akarok lenéző lenni, de aki olyasmit ir, hogy nem láttam a Star Wars-ot az nem mond igazat. Persze nem bántásiból mondom.

P.S.: Kicsit zavaró az a hangnem, ahogy a magukat iszonyú nagy rajongónak gondolók megszólalnak itt. Tisztelet a kivételeknek. Az irónia és az ingerültség viszont nem Jedi erények.

Előzmény: DaRkLoRd (3266)
vidmar Creative Commons License 1999.09.29 0 0 3275
Én benne vagyok a dologban.
CaveMaN Creative Commons License 1999.09.29 0 0 3274
Feliratos tömeges Episode I nézés, jövő héten szerdai napon, ha összejön, 1ébként csütörtökön.
Írjatok kit érdekel, aztán meglátjuk, hátha összejön!

CaveMaN

Gruppo Atletico Creative Commons License 1999.09.29 0 0 3273
Stipi-stopi eopie-jelmez! Farsangkor a jelmezversenyen mindenkit elkábítok azzal a szellentéssel, ami Jar Jart is megviselte. Atzán jól megnyerem.:-)))
ds9 Creative Commons License 1999.09.29 0 0 3272
:))))))))))
Előzmény: Dob (3271)
Dob Creative Commons License 1999.09.29 0 0 3271
Már alig várom, mikor a hugom Gya-Gya binxes kosztümben jelenik meg, a sko kiscsávó meg Dath Maulos cuccosban lessz. Már alig várom. Nekem is szereznem kell valami SW-os ruhát..
ds9 Creative Commons License 1999.09.29 0 0 3270
Köszi Maggie ( és köszi Mónika is, )hogy talán mégiscsak igazam volt.

Ez a film főleg gyerekekre van hatással, jóval nagyobb mértékben mint ránk.
Lehet, hohy most ők azt élik át amit mi 1979-ben.

Előzmény: Maggie (3269)
Maggie Creative Commons License 1999.09.29 0 0 3269
Szio ds9,

En nap, mint nap szembesulok a kozvelemennyel - mar amikor a kedves Jar Jar plomat viselem -. Fokent a kicsik akik meg kommunikativabbak ontik a velemenyeket, de talalkoztam mar 17-tol folfele is velemenyekkel.

Komolyan kesz tanulmany igy kimenni az utcara. (:
A gyerekek nagyon is szeretik a filmet, a jokat, a rosszakat egyarant...
es mint regen azt hiszem most is farsangkor kellene korulnezni az osztalyokban.... azt hiszem nem ketseges milyen eredmennyel jarna egy ilyen kozvelemeny kutatas.....

Előzmény: ds9 (3192)
Gruppo Atletico Creative Commons License 1999.09.29 0 0 3268
Nem tudjátok, hogy ha a Plazába, a feliratos változatra szeretnék menni, mivel kell számolni? Mármint lehet az előadás előtt jegyet kapni, vagy előbb kell megvenni? Esetleg lehet már foglalni telefonon?
Most, hogy már mindkét változatot láttam, most ismét a feliratosra szomjazom:-)

Más. Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de engem már most izgalommal tölt el, hogy Doug Chiang és csapata már lassan egy hete rajzolgatja a félkész csillagrombolók terveit, amint építik őket a Kuat Yard-i üzemben. Remélem minél hamarabb kiszivárog némi kép a Skywalker Ranch-ről. Ezek végül is nem jelentenek spoilereket, hiszen ezek a korai tervek korántsem biztos, hogy megegyezenk a végleges változatokkal - ahogyan azt pl. az Insider's Guide-ban láthattuk.

Laa-Yosh Creative Commons License 1999.09.29 0 0 3267
Nemtom hányan hallottatok Darth Maul "születésének" körülményeiről. Lucas azt mondta az illetékes designernek, hogy "rajzold le a legborzasztóbb rémálmodat". Az ürge megtette, erre Lucas azt mondta: "rajzolj egy kevésbé rémeset".

Nos, az eredeti design-ok megtekinthetőek a theforce.net-en:

http://theforce.net/prequels/

Huh, hát mit mondjak... sok lett volna a "jóból", az fix.

DaRkLoRd Creative Commons License 1999.09.28 0 0 3266
Dob-nak: azokban a konyvekben nem a banalis szoveg a jo, hanem a kepek ernek meg minen penzt... es 2500 HUF nem is sok, tekintve, hogy régebben amikor meég nem volt ez a magyar, 12.000 HUF-ért vitték mint a cukrot...
Jar Jar igenis tök jó...

A kopasz haveromnak : Szerintem nem ugyanazt jelenti, de most nincs kedvem stilisztikaval foglalkozni... :)

ILM felirat: Moziban kell jol megnezni, mert ott nagyon jol latszik...

Obi Wan kardja : Termeszetesen a sajat kardjat hasznalja a Cantinaban. Nem akarok lenezo lenni, de aki ilyet ir, az egyszer nem latta a Star Wars-ot... Olyan egyertelmu, hogy sajat kardja van, es az nem ugyanaz ,mint amit atad Luke-nak. Mondhatnam, hogy ez olyan trivalis ,hogy mar fajt a tudatlansag szelloje, ami megcsapott. Ezt nem bantasibol mondtam...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!