Keresés

Részletes keresés

Zombie Creative Commons License 1999.09.29 0 0 3286
En is jonnek, ugyan mar lattam 4x, es elvileg hetvegen is terveztem megnezni.....

Kerdes:
Lesz meg feliratos a Plazaban?

Előzmény: Laa-Yosh (3284)
axe-c Creative Commons License 1999.09.29 0 0 3285
1.) a tomeges feliratos SW nezesre en
is elmennek

2.) a Nyugatiba lehet kapni 790 HUF-ert
SW Greatest Hits CD-t meg SW 1 CD-t
ugyanaz van rajta mint az eredetin,
csak un. unnoficial

Laa-Yosh Creative Commons License 1999.09.29 0 0 3284
Count me in.
Egész nap ráérek elvileg. SW rulez, meg amúgy is még csak 2x láttam.
Ne bántsatok, elfoglalt ember vagyok!!!... :)
Előzmény: CaveMaN (3274)
ds9 Creative Commons License 1999.09.29 0 0 3283
Ez meglehet :))
Előzmény: duck (3281)
CaveMaN Creative Commons License 1999.09.29 0 0 3282
A fekete gumi uszósapka király ötlet.
Előzmény: Kádár Mónika (3280)
duck Creative Commons License 1999.09.29 0 0 3281
Szerintem rájuk meg a trilógia nincs akkora hatással.
Előzmény: ds9 (3278)
Kádár Mónika Creative Commons License 1999.09.29 0 0 3280
A Darth Maul jelmezhez azt találtuk ki (ruha nem gond), hogy vagy befestjük a haját is (elég rövid neki) vagy szerzek egy fekete gumi úszósapkát, átszabjuk, szinezzük és alulról kis lyukakon keresztül beleillesztem a szarvakat.
Szakertő tanácsokat, ötleteket elfogadunk.:)
Előzmény: Dob (3271)
Kádár Mónika Creative Commons License 1999.09.29 0 0 3279
Asszem én is, ha nem túl késő, akkor talán a gyerekeim is, már múltkor szombaton is akartak jönni. Meg persze Gen.:)
Előzmény: CaveMaN (3274)
ds9 Creative Commons License 1999.09.29 0 0 3278
Igazad van. Rád. :))))
De a mostani kölkökre ?
Előzmény: duck (3277)
duck Creative Commons License 1999.09.29 0 0 3277
ds9,

egyetértek: a film főleg gyerekekre van hatással.
Nem értek egyet: az EIV rám szinte ugyanolyan hatással van, mint akkor volt és amilyennel az EI soha nem lesz. Persze ez csak az én véleményem.

Előzmény: ds9 (3270)
duck Creative Commons License 1999.09.29 0 0 3276
Jaj, én voltam az a tudatlan, aki azt irta, hogy szerintem nem a saját kardját használja. Merthogy ez nem annyira egyértelmü. Nem akarok lenéző lenni, de aki olyasmit ir, hogy nem láttam a Star Wars-ot az nem mond igazat. Persze nem bántásiból mondom.

P.S.: Kicsit zavaró az a hangnem, ahogy a magukat iszonyú nagy rajongónak gondolók megszólalnak itt. Tisztelet a kivételeknek. Az irónia és az ingerültség viszont nem Jedi erények.

Előzmény: DaRkLoRd (3266)
vidmar Creative Commons License 1999.09.29 0 0 3275
Én benne vagyok a dologban.
CaveMaN Creative Commons License 1999.09.29 0 0 3274
Feliratos tömeges Episode I nézés, jövő héten szerdai napon, ha összejön, 1ébként csütörtökön.
Írjatok kit érdekel, aztán meglátjuk, hátha összejön!

CaveMaN

Gruppo Atletico Creative Commons License 1999.09.29 0 0 3273
Stipi-stopi eopie-jelmez! Farsangkor a jelmezversenyen mindenkit elkábítok azzal a szellentéssel, ami Jar Jart is megviselte. Atzán jól megnyerem.:-)))
ds9 Creative Commons License 1999.09.29 0 0 3272
:))))))))))
Előzmény: Dob (3271)
Dob Creative Commons License 1999.09.29 0 0 3271
Már alig várom, mikor a hugom Gya-Gya binxes kosztümben jelenik meg, a sko kiscsávó meg Dath Maulos cuccosban lessz. Már alig várom. Nekem is szereznem kell valami SW-os ruhát..
ds9 Creative Commons License 1999.09.29 0 0 3270
Köszi Maggie ( és köszi Mónika is, )hogy talán mégiscsak igazam volt.

Ez a film főleg gyerekekre van hatással, jóval nagyobb mértékben mint ránk.
Lehet, hohy most ők azt élik át amit mi 1979-ben.

Előzmény: Maggie (3269)
Maggie Creative Commons License 1999.09.29 0 0 3269
Szio ds9,

En nap, mint nap szembesulok a kozvelemennyel - mar amikor a kedves Jar Jar plomat viselem -. Fokent a kicsik akik meg kommunikativabbak ontik a velemenyeket, de talalkoztam mar 17-tol folfele is velemenyekkel.

Komolyan kesz tanulmany igy kimenni az utcara. (:
A gyerekek nagyon is szeretik a filmet, a jokat, a rosszakat egyarant...
es mint regen azt hiszem most is farsangkor kellene korulnezni az osztalyokban.... azt hiszem nem ketseges milyen eredmennyel jarna egy ilyen kozvelemeny kutatas.....

Előzmény: ds9 (3192)
Gruppo Atletico Creative Commons License 1999.09.29 0 0 3268
Nem tudjátok, hogy ha a Plazába, a feliratos változatra szeretnék menni, mivel kell számolni? Mármint lehet az előadás előtt jegyet kapni, vagy előbb kell megvenni? Esetleg lehet már foglalni telefonon?
Most, hogy már mindkét változatot láttam, most ismét a feliratosra szomjazom:-)

Más. Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de engem már most izgalommal tölt el, hogy Doug Chiang és csapata már lassan egy hete rajzolgatja a félkész csillagrombolók terveit, amint építik őket a Kuat Yard-i üzemben. Remélem minél hamarabb kiszivárog némi kép a Skywalker Ranch-ről. Ezek végül is nem jelentenek spoilereket, hiszen ezek a korai tervek korántsem biztos, hogy megegyezenk a végleges változatokkal - ahogyan azt pl. az Insider's Guide-ban láthattuk.

Laa-Yosh Creative Commons License 1999.09.29 0 0 3267
Nemtom hányan hallottatok Darth Maul "születésének" körülményeiről. Lucas azt mondta az illetékes designernek, hogy "rajzold le a legborzasztóbb rémálmodat". Az ürge megtette, erre Lucas azt mondta: "rajzolj egy kevésbé rémeset".

Nos, az eredeti design-ok megtekinthetőek a theforce.net-en:

http://theforce.net/prequels/

Huh, hát mit mondjak... sok lett volna a "jóból", az fix.

DaRkLoRd Creative Commons License 1999.09.28 0 0 3266
Dob-nak: azokban a konyvekben nem a banalis szoveg a jo, hanem a kepek ernek meg minen penzt... es 2500 HUF nem is sok, tekintve, hogy régebben amikor meég nem volt ez a magyar, 12.000 HUF-ért vitték mint a cukrot...
Jar Jar igenis tök jó...

A kopasz haveromnak : Szerintem nem ugyanazt jelenti, de most nincs kedvem stilisztikaval foglalkozni... :)

ILM felirat: Moziban kell jol megnezni, mert ott nagyon jol latszik...

Obi Wan kardja : Termeszetesen a sajat kardjat hasznalja a Cantinaban. Nem akarok lenezo lenni, de aki ilyet ir, az egyszer nem latta a Star Wars-ot... Olyan egyertelmu, hogy sajat kardja van, es az nem ugyanaz ,mint amit atad Luke-nak. Mondhatnam, hogy ez olyan trivalis ,hogy mar fajt a tudatlansag szelloje, ami megcsapott. Ezt nem bantasibol mondtam...

Dob Creative Commons License 1999.09.28 0 0 3265
Hétvégén zabáltam a Pizza Hut-ban. Tök fárasztó hely lett. Minden kissrác gya-gya Binxxel fényképezi le magát. A felszolgálók SW-os polóban járkálnak (kéne nekem is egy) de a legjobban az alátéten fáradtam le. Képek a SW-ból.. okés.. de mindnféle gügye játékot reklámoztak.. a legjobb a "Dath Veder kocka volt" nem írtam el.. tényleg Veder-nek írták.. ráadásul TradeMark.. Lucas mindent levédett, de azért a "Veder" szót is??

A kaja azért jó volt

ds9 Creative Commons License 1999.09.28 0 0 3264
Elnézést a www.starwars.com feliratnak természetesen a jobb (!!!) alsó sarokban kell lennie.
Előzmény: ds9 (3263)
ds9 Creative Commons License 1999.09.28 0 0 3263
ha elkezded nézni az első trailert a 33. másodpercben látható, annál a résznél amikor a királynő áll az ablaknál.
Az ILM felirat narancs-vörös színü, és ha a te változatodban is van www.starwars.com felirat a bal alsó sarokban, akkor erősen figyelj az s.c részre körülbelül a . felett van a közepe.
Ha nincs www.starwars.com feliratod, akkor a kép jobboldalán alul a széltől egy picit beljebb van.
Előzmény: Laa-Yosh (3262)
Laa-Yosh Creative Commons License 1999.09.28 0 0 3262
Segítsél már ki, mer nem találom a trailerben. Hol van pontosan, milyen betűkészlet/méret?
Előzmény: Zombie (3247)
ds9 Creative Commons License 1999.09.28 0 0 3261
Nem hiszem el :(

SW:ROTJ

Előzmény: ds9 (3260)
ds9 Creative Commons License 1999.09.28 0 0 3260
SW:TPM helyett természetesen SW:ROFJ
Előzmény: ds9 (3259)
ds9 Creative Commons License 1999.09.28 0 0 3259
Állítólag a Behind the magic CD-n található a következő szöveg ( tehforce.net szerint ), amely átvitt értelemben magyarázatot ad az eltűnésre ( Obi-van ), de teljesen nem magyarázza meg azt, hogy Qui Gon miért nem tűnt el.

"Ben's Ghostly Form: According to Lucas, not all Jedi are capable of retaining their identities after death. At some point between Episode III and Star Wars: A New Hope, Yoda taught Ben this powerful ability. As is evident from the conclusion of Return of the Jedi, Anakin Skywalker adopted the technique as well."

Tehát, Lucasra hivatkozva nem mindegyik Jedi képes megőrizni identitását a halál után. Valamikor az Episode III. után és a SW:ANH előtt Yoda tanítja meg ezt erőteljes tulajdonságot Ben-nek. A SW:TPM végének tanúbizonyossága szerint ezt a tulajdonságot Anakyn is elsajátította.

Yep, it's in there. Interesting.

Kojak Creative Commons License 1999.09.28 0 0 3258
Hát azért az a munka úgy zajlott, hogy GL elmondta mit akar, és hogyan és az arcok megpróbálták megcsinálni, GL kihajintotta a 99 %-át. Másrészt pont a werkfilmben éreztem, hogy mikor GL megjelent a színen mindenki haptákba vágta magát, nem az a túl demokratikus légkör lengedezett.

Üdv

Kojak

Előzmény: UBul (3250)
katarina Creative Commons License 1999.09.28 0 0 3257
üdv,

ez a mitokondrium- midichlorian összehasonlítás azért nagyon húzós...ha már mindannyian ennyire ragaszkodtok hozzá, hogy ez egy mese, akkor ne akarjátok biológiailag megmagyarázni...felesleges és nem is igaz.
szimbiózisban pedig inkább pl. coli és döderlein baktériumokkal élünk:-)
érdekes, hogy az echte SW- rajongók mennyire küzdenek a ly-j különbségekkel.
egyébként én nem voltam elragadtatva a filmtöl.
k.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!