Na most már működik... Ami még tetszik az újításokban az az, hogy utalásnál ott a HK-m is, szoval, ha netbankban véletlenül rossz sorra kattintok, akkor a HK-ról fogok utalni, nem a Privilégiumról, szóval nagyon oda kell figyelni..
Én jobban örülnék, ha visszakerülne a kiemelt kategóriák kezelése a hitelkártya alá, valamint megoldott lenne, ha már integrálták a NetBrokert a NetBank alá, akkor, ha telefonszámot változtatok, akkor oda is bekerülne, nem kellene azért külön telefonálni, ahol megadják Bef. Zrt. számát, ahol közik, hogy ezt a telefonbank is tudja módosítani, de ha már ideküldtek, akkor írjak egy levelet, szkenneljem be és küldjem el nekik, ami után újra felhívnak, hogy ez így mégsem fog menni, hanem személyesen, fiókban kellene átíratni . . .
Marha jó, hogy annyira leterhelt az Erste rendszere 3 nap leállás után, hogy nem lehet be se lépni a netbankba (vagy ha sikerül belépni, semelyik funkció már nem használható)...
De hogy jó hírt is közöljek: Mától nemcsak meg lehet adni másik bankszámlát HK-s visszafizetésre (apropó, valakinek erre van tippje? mármint másik bank HK-ja, mert így ugye a törlesztésen is lehetne keresni:)...), hanem engedi az Erste a 2., 3. HK-t is, sőt a könnyebbség kedvéért ezek a hitelszámlák össze is vonhatóak egy hitelszámlára.
A Jokerem mellé elgondolkoztam egy Wizzairen, csak várnék egy újabb akciót, amikor az üdvözlő pont nem 10.000, hanem mondjuk 20.000 pont. Szerintetek ilyen kártyaigénylési akció várható a közeljövőben?
Kb. 5 éve van Jokerem, eddig szerencsére még mindig forintra pontos volt a visszatérítés. Abban nem szoktak hibázni, ilyen zárási csúszás is talán háromszor vagy négyszer volt összesen.
Akkor a Netbankon keresztül változtass a darabszámon, úgy ahogy neked jó. Akár egy napra is tudsz változtatni, úgy hogy azután visszaálljon az eredetire.
Van egy Napi POS készpénzfelvételi és vásárlási tranzakció darabszám ami 10. Szoktak olyan napjaim lenni, hogy fizetek kis értékben de több mint 10 alkalommal. Ha nem számolom nap mint nap a tranzakciókat simán lehet, hogy a boltban nem tudok fizetni? Ez eléggé mindfuck.
Bocsi de most jöttem át az OTP-től, ott nem volt ilyen.
Igen, a fordulónap körül előfordulhat, hogy nem sikerül pontosan kiszámolni. Nekem pl. egy tegnapi 899,- Ft-os kocsimosás már nem került lekönyvelésre, hanem átjött erre a ciklusra, de ezt így is akartam, mert már ellőttem a 30.000,- Ft-os benzinkutas keretet.
Hogy érted, hogy a Citihez hasonlóan? Nem sok hasonlóság van a Citivel, itt nem ingyenes, hanem 200,- Ft a zárás (sőt, a feleségemnek 290,- Ft), viszont nem gyűjtő jelleggel megy a megtakarítás, hanem azonnal jóváírják a visszatérítéseket, és annyival kevesebbet kell visszafizetni.
Amúgy ez egy éven belül a harmadik csúszás volt, de a múltkor még a visszatérítéseket is elcseszték, és csak hó közben írták jóvá.
Köszi ! Vissza is fizettem! (Még újonc vagyok, ez az első HK-m... és nem akarok megcsúszni.)
Néztem a visszatérítést.... a fordulónap körüli vásárlások miatt nem tudom pontosan kiszámolni a 1%-kokat, de hozzávetőlegesen jónak tűnik. (Most úgy tűnik postai POS terminálnál való befizetésre is adtak 1%-t! Joker hitelkártyám van...)