Eddig 10 fot szamlaltam meg + Kadar Monika + gyerekek + Gen. Tervezet szerint szerdan mennenk 8-9 korul valamikor. Ha ez nem jon be ugyanigy csutortokon. Ha az sem, akkor maskor :o))))))
Ezt a Ray Park (Dath Maul) pofát eléggé felkapták az akciófilmproducerek. Már forgatja az X-MEN-t, a képregény flmverzóját.. alig várom. Meg még idén mehjelnik Sleepy Hollow filmeje.. nem hallottam róla sokat, de ezekben már nem csak mint stunt lessz, hanem szinészkedni is fog.. alig várom :(
Ezt a Ray Park (Dath Maul) pofát eléggé felkapták az akciófilmproducerek. Már forgatja az X-MEN-t, a képregény flmverzóját.. alig várom. Meg még idén mehjelnik Sleepy Hollow filmeje.. nem hallottam róla sokat, de ezekben már nem csak mint stunt lessz, hanem szinészkedni is fog.. alig várom :(
Vajon miert hasznalnak a Birodalmiak az E5 es E6-ban lepegetoket, mikor az E1-ben mar jelentos tuzerot kepviselo "lebego" szallitoeszkozok vannak?
Rizo
sziasztok,
tegnap megnéztem a SW 1-et Debrecenben a Plazaban.. A napokban valamelyik hp-n - magyar oldal volt - mintha azt olvastam volna, hogy a film végén Obi van levágja a csurkáját, ezzel jelezve, hogy ő már kész Jedi.
No ilyet nem láttam a filmben. Én olvastam volna rosszul esetleg, és nem az első részben történik ez meg, vagy ezt kivágták a filmből?
Ti mint nagy tudorok, mondjátok mér el, hogy is van ez.
Az Entertainment Weekly-ben George L. a következőket nyilatkozta:
Apparently, Yoda will be using a lightsaber in a future Episode. George said that "we will see why he's called a jedď master."
Tehát Yodát még is csak látni fogjuk fénykard párbaj közben.
Továbbá a cikkben beszélt még az Anakint alakító színészről aki nagy valószínűség szerint Jesse Spenser lesz.Ő egy ausztrál szappan operában játszott és jelenleg ő látszik a legalkalmasabbnak erre a szerepre.
Hat en a weboldalamat tavaly nov.-dec.-ben kezdtem el, es akkor mar regen voltak infok az Episode I-rol a tarsolyomban, sot mar az Episode II rol is sok mindent lehet tudni.
Es el is lehet olvasni a weboldalamon...
www.geocities.com/gibbur
Kojak : Nem kellene nagyon ajnarozni, mert egy csomo hulyeseget is ir amellett, amik tenyleg jok is az oldalon.
Ajanlom a www.starwarz.com/tbone oldalt, ahonnan a kimaradt jelenetek tobbsege (az osszes) szarmazik. + egy kis www.starwars.com-os kepek.
Azt sem tudja hogy mukodik a StarWars univerzumban egy energiapajzs... ciki....
Peldaul akkor lehet latni, amikor Luke OBI-1 kunyhojaban megkapja a magaet :), Obi wan oldalan ott log a sajatja...
A halalcsillagon azert nem hasznalja, mert azt ott hagytak, Han fegyverevel egyutt a Falconon. Furan nezet volna ki, hogy egy rohamosztagos egy lezerkarddal rohangaszik a Halalcsillagon... :)
Azért elhiszed, hogy láttam jónéhányszor a filmet? Nekem nem tünt fel, valószinüleg azért mert Luke gyakorláson kivül nem használja a kardját. Pedig ott vannak a hulladékzúzóban, ahol lehetett volna próbálkozni. Legközelebb majd megfigyelem, hogy tényleg ott lóg-e. Mármint a kardja...
Azért a Jedik a jobbak. Már csak azért is, mert nem rohad a foguk. Bár Yodánál nem lehet tudni.