Erre a válasz egyszerű, amikor a Birodalom visszavág-ot csinálták akkor még nem tudták, hogy lesz első rész:)))
Egyébként a sztori szerint Obi-wan-t tényleg Yoda tanította és utána került csak Qui-Gon-hoz.
A film elején Obi-van egyik első mondata is erre vonatkozik ( Yoda mester is azt mondja...), tehát csak tanult tőle is.
Ne vessetek meg, de nincsen sem időm, sem türelmem az előző több, mint háromezer hozzászólást elolvasni, hogy választ keressek a kérdésemre...
De... éppen most nézem a Birodalom visszavág epizódot, és pont az a rész van, amikor a Vampától megszabadult Luke-nak megjelenik Obi Van, és elküldi a fiút a Dagobah rendszerbe Yoda mesterhez mondván: "... belőlem is ő faragott Jedi lovagot..."
No most akkor Qui Gon volt a mestere vagy Yoda???????? ... elvesztettem a fonalat...
Szeretnem mindenkivel tudatni, hogy boldogga tett minkenki, aki arra meltatta a lapomat, hogy megnezte ill. meg le is kommentalta felem.
Koszonom nektek.
Es orommel tapasztaltam, hogy latogatoim szama atlepte a buvos 1000-et.
Erdemes volt rajta dolgoznom.((((:
Holnap délelőtt megnézem a Plazaban, hogy a Szerdai előadásra hogy állnak a jegyek és ha tudok félretetetek néhányat.
Az előadás 1/2 9-kor van, ha nincs 16 jegy jó helyre ( csak jó helyen vagyunk hajlandóak ülni ), akkor Csütörtököt mondok :))))))
Eddig 10 fot szamlaltam meg + Kadar Monika + gyerekek + Gen. Tervezet szerint szerdan mennenk 8-9 korul valamikor. Ha ez nem jon be ugyanigy csutortokon. Ha az sem, akkor maskor :o))))))
Ezt a Ray Park (Dath Maul) pofát eléggé felkapták az akciófilmproducerek. Már forgatja az X-MEN-t, a képregény flmverzóját.. alig várom. Meg még idén mehjelnik Sleepy Hollow filmeje.. nem hallottam róla sokat, de ezekben már nem csak mint stunt lessz, hanem szinészkedni is fog.. alig várom :(
Ezt a Ray Park (Dath Maul) pofát eléggé felkapták az akciófilmproducerek. Már forgatja az X-MEN-t, a képregény flmverzóját.. alig várom. Meg még idén mehjelnik Sleepy Hollow filmeje.. nem hallottam róla sokat, de ezekben már nem csak mint stunt lessz, hanem szinészkedni is fog.. alig várom :(
Vajon miert hasznalnak a Birodalmiak az E5 es E6-ban lepegetoket, mikor az E1-ben mar jelentos tuzerot kepviselo "lebego" szallitoeszkozok vannak?
Rizo
sziasztok,
tegnap megnéztem a SW 1-et Debrecenben a Plazaban.. A napokban valamelyik hp-n - magyar oldal volt - mintha azt olvastam volna, hogy a film végén Obi van levágja a csurkáját, ezzel jelezve, hogy ő már kész Jedi.
No ilyet nem láttam a filmben. Én olvastam volna rosszul esetleg, és nem az első részben történik ez meg, vagy ezt kivágták a filmből?
Ti mint nagy tudorok, mondjátok mér el, hogy is van ez.
Az Entertainment Weekly-ben George L. a következőket nyilatkozta:
Apparently, Yoda will be using a lightsaber in a future Episode. George said that "we will see why he's called a jedď master."
Tehát Yodát még is csak látni fogjuk fénykard párbaj közben.
Továbbá a cikkben beszélt még az Anakint alakító színészről aki nagy valószínűség szerint Jesse Spenser lesz.Ő egy ausztrál szappan operában játszott és jelenleg ő látszik a legalkalmasabbnak erre a szerepre.
Hat en a weboldalamat tavaly nov.-dec.-ben kezdtem el, es akkor mar regen voltak infok az Episode I-rol a tarsolyomban, sot mar az Episode II rol is sok mindent lehet tudni.
Es el is lehet olvasni a weboldalamon...
www.geocities.com/gibbur