Annak ellenére hogy nagyon keveset írok rendszeres olvasója vagyok a fórumnak!!! Nos ismét szükségem lenne egy kis segítségre!!! Nincs véletlen valakinek egy baloldali napellenzője mindenestől (felfogatással együtt)!!! Üdv mindenkinek!!! Baleset mentes jó utat kívánok!!!
Szép napot ! Látod milyen érdekes egyszer jó utána nem :)ki kell venni és be kell vinni a :Autóvillamosság Budapest Tilla - Tec Kft 1107 Budapest Mázsa utca 6 (30) 974 4901 ha ott vannak még mert rég jártam arra ! Neked is szép napot üdv
koszi mindenkinek..most ertem haza melobol,monjuk ma nem csinálta a villogast,ettol fuggetlenül,hiszek nektek es..hetfo generator javitás.remelem tényleg ez lesz a gond.......még egyszer koszi
szia ! Valóban érdekes mert mikor rossz lett a generátorom Hollandiából jöttem haza :)Testkábel szinte mindig le van rohadva számomra sem új dolog . Spanyol gól :::))))üdv
Érdekes az a testkábel, mert nálunk 5-6 kocsin rajta sincs mert ugye leszakadt és mindenféle baj nélkül mennek így már évek óta. Viszont van olyan trafic amelyiknek kell a kábel... Érdekes
Töltéslámpa villogáskor garantáltan generátor le és a szükséges rossz alkatrészek cseréje. Ne indulj el vele 2 hétre mert nem fogja kibírni. Töltés nélkül pedig 1 max 2 órát üzemel a kocsi még :) Párszor le kellett teszteljem már....
Ugyan így volt az enyém is azért írtam hogy takarítás után még hetekig ment.De tudtam igy készültem rá.De csak ismételem magam. Hogy állsz a vezérléssel ??Simán rakd össze ,hajrá menni fog az :)
Nem a kérdés nem buta, a testkábel hiánya okoz zavart, nem is kicsit de speciel nem a generátoré, hanem általános test ellenőrzésnél.Oldalt a válton lesz a kasznit és a váltót köti össze. nekem az volt egy hiba:. ÜDV JÓ UTAT :)
Hali. Szerdán freiburg ból hazafelé dettó ezt csinálta majd bécs után stabilan világított. Merészen de vagy 300 km mentünk helyzetjelzővel és így értünk haza. Másnap szétszed és lám lám, a szénkefe réz drótja hol hozzá ért a rúgójához hol nem. A bosch típusnál csak egyben kapni a fesszabályzóval. Sajna csere.....
Szia ! Nekem is volt egyszer hasonló.Testkábel szakadt és a generátor szénkefét kellet cserélnem bár takarítás után még ment hónapokig! Talán tudtam segíteni .
Szia öcsibá! Igen valóban kellene két vezérmű tengely rögzítő ami a tengelyt tartja ! Igen cseréltem már ! Nekem nem volt úgy kellet csinálni ! Most is megy ép franciát rója :) Jó utat jó szerelést üdv
egy 2007-es trafic kisbuszom van és elekromos problémám.néha bevillan ,bepislog a tőltéslámpa(stoppal együtt),és elalszik na persze sajna nem tárolja a hibakodot mert elalszik.most 60000km van benne.voltam egy elektromosnál megmérte az aksit mindenhogy ,terhelés alatt anélkül mindenhogy.....jo volt, tartotta az elöirtakat...
szerdán mennék vele 2héter melóba...esetleg valami ötlet,segitség?előre is koszi.....
Hali. Köszönöm a gyors reagálást. Te már cseréltél ijet, mert ha jól tudom kellene hozzá kettő db vez. tengely rögzítő betét és ez nélkül lehetetlen a csere. Ez igaz ?
Bogár mentes szép napot, minden gumi koptatónak. Lenne egy felhívásom. A trafic illetve master 2.5 dci motor vezérlése megegyezik vajon? Mert Nekem most a master 2.5 ön kellene vezérlést cserélni hétfő dél ig. A szett már meg van, csak szakértőt keresek. Elérhetőségem www.jspeed.hu vagy jspeed@invitel.hu A segítségeket előre is köszi.
Hali!! Akkor jó utat,de már ilyenkor úton vagy!! Erre már én is gondoltam, hogy összefuthatnánk egy kis eszme cserére! De szerintem arra majd csak 12-dike fele lesz lehetőség,mert jövőhéten megyek olaszba nyaralni(most):) De majd itt egyeztetünk vagy e-mailbe: benyowrc@freemail.hu Üdv!!