Keresés

Részletes keresés

Adamwarlock Creative Commons License 2005.08.23 0 0 4271

Az biztos, hogy nem fogta fel.

Az MTV-s dolgot pedig már sokszor hallottam, koncertek közben lásd.Live After Death.

Ozzy meg járni nem tud normálisan. Amúgy én sem bírom, sőt megvetem a drogos fazonokat. Amikor tönkre mennek elég szörnyú látványt nyújtanak. Clive Burr-t is ezért vágták ki a bandából. Az örli déjszen elég tagoltan beszél. Duff a Gunsból is egy roncs. A Guns n' Rosesra amúgy pikkelek, mert a drogozás és a kicsinyes veszekedések miatt kellett szétmennie a világ egyik legjobb bandájának. (Bocs az OFF-ért) Tanulság sportolj, és elégedj meg az alkohollal, és minden rendben lesz.

Azt is hallottam, hogy sok banda frontemberei doppingolnak, hogy bírják az iramot, szerintetek ez Brucera is igaz?

Hé, Evil k*rva jó kép! Honan? Pószter nincs?

Előzmény: Alhazred (4270)
Alhazred Creative Commons License 2005.08.23 0 0 4270
Ozzynak lehet túl bonyolult volt a mondanivaló.
Előzmény: Adamwarlock (4269)
Adamwarlock Creative Commons License 2005.08.22 0 0 4269

Hali!

Szerintem a színfalak mögött sokkal több lejátszódhatott, Ozzy és a Bruce között. Valószínűleg ez egy régóta feszülő ellentét lehet. Ez még rendben is volna, de annak a hülye p*csának mi köze van hozzá. Mér nem Ozzy ment föl, és tette ezt a kijelentést. Náluk ki hordja a nadrágot?

Az ellentétet az ilyen alakokkal kapcsolatban Bruce már sokszor kinyílvánította.

Látszik, hogy ő utálja a drogos, tetovált(Tattoed Millionaire..khm..khm), kirakatfigurákat, mint amilyet Ozzbornené akar csinálni a férjéből. Gyűlöljük őt közösen! A MAiden nagyon helyesen tette, hogy haza ment. Remélem be nem teszik a lábukat amcsiföldre többé, annál inkább egy középeurópai kis országba....mer mi nem dobáljuk meg őket, ha valaha lesz Vikidálfest!!!

The Evil Creative Commons License 2005.08.22 0 0 4268
Zombie Creative Commons License 2005.08.22 0 0 4267
RedRiot Creative Commons License 2005.08.22 0 0 4266

Azért gondolkodhatott is volna ez a nagy "üzletasszony" mielôtt ilyen baromságot csinál. Bruce fikázta ôket egy kicsit? És mi van akkor?

Hány ember ment ki a Maiden miatt az Ozzfestre? Biztos több mint a Sabbathra. Ráadásul mikor a Sabbath lemondott pár fellépést Ozzy egészségi állapota miatt, a Maiden volt a fô-műsorszám, és megcsinálta a bulikat. (Nem sok ember követelte vissza a pénzét szerintem Ozzy kimaradása miatt. De majd meglátjuk a Velvet Revolver hogy tudja majd pótolni a Maident :))))) Akár mit is mond, az idén a Maiden volt az Ozzfest motorja!

Ha ilyen okosan folytatja, elôbb-utóbb nem lesz zsetonja minden nap új Gucci táskát venni :P Magával b*szott ki az agyatlan :)

Előzmény: Bruce Dickinson (4264)
The Evil Creative Commons License 2005.08.22 0 0 4265
22/08/2005San Bernardino

IRON MAIDEN wish to thank all the 45,000 Metal fans at Ozzfest in San Bernardino on Saturday night for sticking with us and giving us such a great response at the end of a difficult set. It was obvious to all there that we had a 'series of unfortunate events' throughout! These made it difficult for us to keep our momentum but your incredible support certainly helped us get through it. We guess it all adds up to a pretty memorable gig though!!!

This is, however, a Metal Festival. It is supposed to be fun for all. You fans pay very good money to be there and deserve to get a full and unhindered performance from all the bands. This was not the case last night.

So with this rather bizarre end to a good tour we are returning to the UK today for the Leeds and Reading Festivals and once again thanks to all of you who came out to see us these last few weeks.

FROM IRON MAIDEN

...

More later
Bruce Dickinson Creative Commons License 2005.08.22 0 0 4264
Nos a nyomorult Ozzyné már elég szart kevert eddig is, szal semmit nem hiszek el neki, mégha Bruce télleg nem is 1 angyal...
szerencsétlen zombie férjét lökködi fel a színpadra, h. még több pénzt lenyúljon, ez a nő egy nagy verést érdemel, nem együttérzést...
Előzmény: RedRiot (4263)
RedRiot Creative Commons License 2005.08.22 0 0 4263

A hivatalos Maiden fórumon van pár érdekes kiegészítô információ. A szarkeverô Sharon közleménye nem feltétlenül fedi az igazságot, a fórumon szemtanú maidenesek is leírják a történteket.

Több ember is megerôsítette, hogy a tojásdobálók és más szabotôrök(kb. 30-50 ember) beépített emberek voltak. Mindegyiken Ozzfest póló, és mintha olyasmit is olvastam volna, hogy kendôvel takarták el az arcukat. A másik, hogy fejenként kb 30 tojással vonultak be a színpad elé, és ez azért nem ment volna simán, hacsak a helyi IN-KAL nincs beavatva. Az elsô két szám alatt össze-vissza dobálták a csapatot. (Kérdem én, ha a Maiden gentleman-ekbôl áll Sharon szerint, és csak Bruce-t tartja fasznak, akkor miért kellett az egész együttest büntetnie?

Volt még más is: egy beépített f*sz a hangcuccon keresztül Ozzy-Ozzy kántálásba kezdett, mikor a Maiden feljött a színpadra. Vélhetôleg arra számított hogy a közönség csatlakozik hozzá - szánalmas! Ezt megismételte a koncert végén is, a ráadások környékén, de a közönség Maiden-Maidenezése túlharsogta a nyomorultat! :)

Sharont a közönség kifújolta, és jó részük otthagyta a rendezvényt, nem nézte meg a Black Sabbath-ot.

Ami miatt dicséret illeti a Maident: vágták, hogy csak néhány felbérelt f*sz szabotálja a bulit, és nem vették velük egy kalap alá a közönséget. A koncertet a nehézségek ellenére becsülettel végignyomták! UP THE IRONS!

Bocs ha hosszú voltam. :)

Engem egy dolog érdekelne: Steve tényleg bocsánatot kért ettôl a lökött pitchától? Remélem nem! Nagyot csalódnék benne!

t-m Creative Commons License 2005.08.22 0 0 4262

Ozzy felesége a seggfej!!!!!

A Maidenhez nem méltó az ilyen gyatra

háttértámogatás és szervezés.

Dickinsonnak igaza van.

Előzmény: t-m (4261)
t-m Creative Commons License 2005.08.22 0 0 4261

Ozzfest - balhé a Maidennel
[2005. augusztus 22.]

Sharon Osbourne az alábbi közleményt adta ki a fesztivál hivatalos honlapján, az ozzfest.com-on: "Az Iron Maident meghívtuk az Ozzfest turnéra, mert a bizottság szerint egy jó banda, és hosszú ideje nem játszottak az Egyesült Államokban. Bruce Dickinson az első naptól kezdve elkezdte szidni Ozzyt és ócsárolni a fesztivál közönségét. Kijelentette, hogy "neki sosem volt szüksége a kibaszott valóságshow-ra, hogy hiteles legyen", és folyamatosan panaszkodott a hangzás miatt, mondván hogy ha visszajön Amerikába, neki jobb lesz. Több, mint 200 banda lépett fel az elmúlt 10 évben az Ozzfesten, de eddig ő volt az egyetlen személy, aki elégedetlen volt. Azt kell, hogy mondjam, hogy a banda többi része úriemberként viselkedett, és a személyzet is nagyszerű volt. De nagyon szomorú, hogy ez a kis ember megpróbál mindenkit lejáratni. Azt kell mondjam, hogy Bruce egy irigy és féltékenykedő fasz. Steve Harris (az Iron Maiden basszusgitárosa) személyesen ment oda Ozzyhoz bocsánatot kérni az énekes viselkedése miatt.
Paul Saitowitz, a The Press-Enterprise újságírója így számol be az esetről: "Az Iron Maiden műsora az utolsó előtti volt a 14 órás koncertsorozatban. Hatalmas lelkesedéssel jöttek ki a színpadra, de az első dal után Bruce panaszkodni kezdett, hogy valaki tojással dobálta meg a bandát. Dühbe is gurult és kijelentette, hogy "Letépném a kibaszott fejét, de utálok pereskedni", majd végül lenyugodott. Amint azonban a banda elkezdte játszani a Run To The Hills-t, elment az áram. Körülbelül fél perc után visszajött, de a Hallowed Be Thy Name alatt újra áramszünet lett. Végülis a zenekar lenyomta a koncertet, még Eddie is kijött a színpadra. De ekkor újabb furcsaság következett. Amint a Maiden lejött a színpadról, felment Ozzy Osbourne felesége (a fesztivál alapítója). Azt mondta a mikrofonba, hogy "az Iron Maiden egy fantasztikus banda, de Bruce Dickinson egy seggfej." Ezzel el is hagyta a színpadot. A tömeg visszafojtott lélegzettel várta a megtorlást, de addigra már a Black Sabbath játszott Ozzy vezetésével, és további szaftos fejlemény nem történt."

Zombie Creative Commons License 2005.08.22 0 0 4260
A legviccesebb az a dologban, hogy Sharon Osbourne, aki ezt irta, angol. :)
Előzmény: The Evil (4259)
The Evil Creative Commons License 2005.08.22 0 0 4259
nem is tudtam h a krími háborúban az USA is a britek mellett harcolt...
másfelől ha Írországban (!) is meglengeti az Union Jack-et, akkor ne az amerikaiak kezdjék a nyavajgást. Arról nem is beszélve, hogy nem "English flag", ugyebár, hanem British flag.

A többi érdekes, kíváncsi vagyok Bruce verziójára is, elvégre már '83-ban is nagy ivócimborák voltak Ozzyval.
Előzmény: Zombie (4258)
Zombie Creative Commons License 2005.08.22 0 0 4258
www.ozzfest.com

Iron Maiden were chosen for the Ozzfest tour because the Ozzfest committee felt they were a good band, plus the fact that they had not done shows in the U.S. for some time. From day one, Bruce Dickinson started berating Ozzy and belittling the Ozzfest audience. He stated he"didn’t need a reality show to give him credibility"; "we're not just some f*cking reunion band"; and continuously complained about the sound system, saying that when he comes back to America he’ll have a better one. I understand he hasn’t toured in the U.S.in these size venues in a while and no longer understands the political structure of things. Out of 200-plus bands over the last 10 years, he has been the only person who hasn’t had the Ozzfest spirit. He thought he was at a battle of the bands, always making other comments about the other artists.

Might I say, the rest of the band are gentlemen and have a great professional attitude. The crew are absolutely great. But how sad it was, after 10 years, that this little man tried to ruin it for everyone. The bands of Ozzfest don’t even look at Ozzfest as touring, but as its heavy metal summer camp. Bruce is in fact a jealous prick and very envious. None of his tirades were directed at Sabbath, only Ozzy. Steve Harris [Iron Maiden's bassist] personally came to Ozzy in San Bernardino and apologized for Bruce’s behavior this summer, stating that he and the rest of the band were "embarrassed" by their own singer.
It also offended me every night how he took out the English flag in America. There are American boys going to war alongside the English boys every day. How dare he forget the American troops on their home turf. He has had no respect for the American audience he has been playing for, stating in an interview, "When you do the 'hits' tour here [in the U.S.], the audience is smug, and there's a sense of self-satisfaction, like, 'We got what we wanted…I'm looking at an audience that is self-satisfied and happy and fat, and getting what it wants and isn't prepared to get off its ass.."

Before there was Samson there was SABBATH!

:))))))))
Anonymus.007 Creative Commons License 2005.08.17 0 0 4257
Hát igen, ez igaz. Mondjuk nekem 2féle van, de a másik az még ennél is szarabb.
viszont erről a turnéról ami jó minőségű az a göteborgi. Meg talán az Oslo.
Tényleg, ha valakinek megvan a prágai, légyszi szóljatok
Előzmény: GodAss (4256)
GodAss Creative Commons License 2005.08.17 0 0 4256
Az mar eloben is feltunt, hogy hatborzongatoan jol nyomja a korai dalokat, ez a bootleg csak megerositette a velemenyemet. Kar, hogy a minosege kicsit gagyi, jo lenne egy keveropultos verzio :).
Előzmény: Anonymus.007 (4255)
Anonymus.007 Creative Commons License 2005.08.16 0 0 4255
Ugye? én is úgy gondolom.
Hallgasd meg mekkorát énekel Dickinson a Remember Tomorrow-ban, állat...
Előzmény: GodAss (4254)
GodAss Creative Commons License 2005.08.16 0 0 4254
Letoltottem a graz-i koncertet, tok jo. :)
Artension Creative Commons License 2005.08.12 0 0 4253
blaze erabol tenyleg jatszottak? mit??
Anonymus.007 Creative Commons License 2005.08.12 0 0 4252
Szerintem is nagyon jó volt! Kár, hogy az utosló pár számot csíptem csak el:
The Clairvoyant
Wasted Years
Fear Of The Dark
Number
miket nyomtak még?
Előzmény: Gyárfi (4251)
Gyárfi Creative Commons License 2005.08.12 0 0 4251

Jó volt a tegnapi koncert, csak nagyon rövid. Az első 2 számot leszámítva még jól is szólt, de akkor szinte semmit nem lehetett hallani az énekből...

marillion Creative Commons License 2005.08.11 0 0 4250
Blaze gagyi volt!Ha valaki Steve Harris sörözőjébe utat szervezne én mennék vele!
seabeast Creative Commons License 2005.08.11 0 0 4249
Ott a helyem:)
Előzmény: BahnScorper (4248)
BahnScorper Creative Commons License 2005.08.11 0 0 4248
Ohó, és most olvasom, hogy szept. 9. Wigwam... :-DDDDD
Előzmény: BahnScorper (4247)
BahnScorper Creative Commons License 2005.08.11 0 0 4247

Jó volt megint csak... onnan jöttem éppen... :-)))) teccik, hogy már Bláztól is játszanak... az első néhány számot ugyan nem ismertem - amit sajnálok, mert nagyon szépek, főleg az a Demolition (vagy hülyeséget mondtam most?) -, de mentegetőzni még mindig tudok, hogy az elmúlt egy évben nem láttam őket... vagy kint voltam, vagy vizsgáim voltak, szóval mindig kimaradt... itt az ideje megint majd egész estésen pótolni valamikor... ;-)))

Előzmény: NagyAnd (4243)
Gyárfi Creative Commons License 2005.08.11 0 0 4246
Most indulok, úgyhogy talán sikerülni fog :)
Előzmény: NagyAnd (4245)
NagyAnd Creative Commons License 2005.08.11 0 0 4245
Hát indulj el időben! ;-))
Előzmény: Gyárfi (4244)
Gyárfi Creative Commons License 2005.08.11 0 0 4244
Én idén már láttam mindkét csapatot, de a mai koncertet sem fogom kihagyni, feltéve, hogy kiérek...
Előzmény: NagyAnd (4243)
NagyAnd Creative Commons License 2005.08.11 0 0 4243
Jó bulit, srácok!  Én sajna az idén nem jutottam el Maiden koncertre, és nem is fogok, de azért ma kárpótolom magam Iron Maidnemmel a Szigeten! :-))))
Előzmény: seventh son (4239)
Anonymus.007 Creative Commons License 2005.08.05 0 0 4242
Köszi, mail megy
Előzmény: nmuwu (4241)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!