Nos, ha ds9 küldetése sikerrel jár a gonosz Hollywood Multiplex rendszerben, akkor szerdán 8- negyed kilenc között a DunaPlaza előtt lévő nagy McDonalds izénél taláxunk.
Nekem a tv-be leadott(szinkronizált csillagok háborúja van meg! (pontosabban az anyáméknál van, de az enyém)
Réges-régen....a szomszédunk valami filmvállalatnál dolgozott és ő hozta haza....,én meg átvettem (kb.8-10-12éve).Két 60 perces kazettára van másolva.
Az első kazetta ott jár le amikor a halálcsillagon obi-van elmegy hatástalanítani a vonósugarat és han kérdezi luke-tól, hogy:
- hol szetted fel ezt a vén salabaktert....:))
kazetta vége,másik kazetta be:
- hol szetted fel ezt a vén salabaktert....:))....folytatás.
Hát megint láttam, apámmal eggyütt, neki teccet, mondjuk elolvasta a könyvben elötte. Meglepődtem menyireélvezte, mondjuk nekem is egyre jobban tetszik a film, a végén még meg is szeretem :))
Olvastam azokat a SW képeskönxveket, nem olyan rosszak. Igaz meglepődtem , mikor a Jeditanács tagja között említettek (meg is mutatták) két alakot, az egyik abbol a fajbol volt mint Yoda (iagz nő volt) a másik meg mint Darth Maul (festés nélkül) érdekes volt.
DS9: a kép amit múltkor küldtem a fénykardokról szintén ezekbőla a hivatalos forrásokból van kiollózva.
Találjatok ki valami olyan találkahelyet, ahol biztosan megtaláljuk egymást!
Ja, és Laa-Yosh kereste a múltkor a 1138-as feliratú droidot. Nos, a force.net-en van egy oldal, csupa hasonló dologgal (E.T.-k a szenátusban, wookie-k, stb.) Kattintsatok ide!
A filmben elrejtett csemegékről (Falcon?, ET, wookie-k, ILM-felirat, idegen turistacsoport Mos Espában, filmes gárda statisztaszerepei stb.) a http://theforce.net/prequels/hidden_stuff.html vagy shtml címen van egy jó kis összeállítás. Ígérik, hogy rövidesen az oldalsó menüből is el lehet majd érni.