Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Van a családban és a baráti körben pár pszichológus, és meghallgatom a véleményüket ... :) Az okoskodást kiáltó ostobákkal szemben én nem veszek mindent készpénznek, nem vagyok egy hívő alkat ...
Egy része valóban birka(3 fogú, ahogy anno kitaláltam rájuk), a másik része megalkuvó, vagy apatista, kis részük előnyt élvez, s egészen kicsi, de hangos rész a fanatikus hívő.
Akiket, ha naponta farba rúg Orbán, kórusban szidják Brüsszelt.
Amúgy ezzel nem azt mondtam, hogy Ő nárcisztikus, hanem arra akartam a figyelmedet felhívni, hogy az ilyen dolgokból nem érdemes valid következtetéseket levonni...
Ebből kiderül, hogy Magyar odamegy a Hír tv gyakorlatilag síró riporteréhez, leállítja a szidalmazásokat, empátiát tanúsít és válaszol a kérdéseire.
Ez pusztán pszichológia érzék kérdése. Aki empátiával rendelkezik, konkrét nagyon rossz helyzetben levő ellenséges -akár tv stábnak- így segít, az nem nőverő, nem pszichopata és nem szörnyeteg. Érdemes megnézni, mert a spontán cselekvésekből ilyen helyzetekben sok mindent ki lehet olvasni. Az ilyen spontán cselekvéseket nem lehet megjátszani, tudatosan begyakorolni. Belpol befejezve.
És sajnos az anyukájával együtt.:( Itt egészen komoly változások kellenek, már mindenki látja, újra kell gondolni itthon az egész sportágat, és minden szinten.
Este fél 6 után értem haza, akkor futottam át a napi híreket, és vmelyik lapon olvastam h kb ezren vannak a markónál, mondom ezt a szégyent, gyors zuhany, átvedlés, és már nyargaltam is a Kossuthra.
És hát meglepődtem, akkora tömeg várta őket, hogy csak na.:)